Plasmaleikkurista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja voittol, 5.3.2009.

 1. voittol

  voittol 2nd gear

  Sellaisesta varmasti on ollut puhetta, mutta en sitä tietenkään löytänyt.Eli onko porukoilla halvemmista vehkeistä hyviä kokemuksia ,ja jos on ,kuinka halvoista ,onko kiinalaisia vai ranskalaisia, onko joku onnistunut värkkäämään itse koko kojeen ja siihen ohjeita ,tarkoitus olisi jotain 2-3 mm peltiä leikata. kiitos.
   
 2. mjsn

  mjsn 1st gear

  itellä telvinin 31 toimii pelti hommissa hyvin ja kyllä sillä 10mm vielä leikkaa ihan kompura ilmalla ja käret ja suuttimet suhkot halpoja2-3€ menee jos ilmassa seassa vettä. ja alumiinin leikkaus kuluttaa pitäis käyttää kai jotain jalo kaasua argonia kai. mut muista merkeistä ei kokemusta.
   
 3. Smokie

  Smokie 1st gear

  Mulla on joku 30A Helvi. OK kone kunhan oppii sen niksi. Ilmanpaineen suhteen tuntuu olevan kranttu ja jäljessä on useimmiten toivomisen varaa. Suuttimia tuntuu kuluvan ja ne maksoikin aika paljon, en muista enää tarkkaa summaa. Pussukka missä oli pari suutinta ja 3 kärkeä tais olla yli 50€.

  Kyllä tolla pikkujuttuja tekee ja muotoja leikkaa 100x mieluummin kuin rälläkällä mutta pitkä on matka työmaan "oikeisiin" plasmoihin..
   

Kerro tästä muillekin!