Plx laajakaista lamda? Plx dm-6

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ebalen, 10.11.2020.

  1. ebalen

    ebalen Gearhead

    Mikähän iski kun ei näytä muutako värivaloilla seoksia?, numeroita ei tule ollenkaan. Kun virrat laittaa päälle kaikki näyttää ok kunnes numerot pitäis tulla näyttöön.
     
  2. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Tokeniskohan noilla ohjeilla?
    (lainattu vrcf.fi keskustelusta) :
    "Mittari on herkkä jännitepiikeille ja siellä on nyt vaan joku bitti poikittain.
    Ohjeet: Laita virrat päälle ja paina välittömästi kaikkia kosketusnäytön painikkeita (vasen, keskellä alhaalla, oikea) yhtäaikaa niin pitkään että lukee reset tai jotain vastaavaa. Sen jälkeen toimii taas [​IMG] "
     
    -Skeletor- ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  3. ebalen

    ebalen Gearhead

    Kiitos. Taas toimii..
     
    -Skeletor-, Seevu ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Vanha topikki mutta ihan hyödyllinen jos tällaisen laajakaistan omistaa. Kytkennästä sen verran että sitä ei kannata laittaa ACC tms. missä virrat katkeaa starttauksen ajaksi vaan samaan katkeamattomaan virtaan kuin moottorin ohjaus niin tällaiset ongelmat on pysyneet ainakin itsellä poissa.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    No nyt kun wanha topikki on lämmitelty, niin haluan avautua. Säätelen 883/1200/turbo -motskarin ulkoisella Innovaten mittarilla. Se on silloin kotelossaan tankin päällä. Pyörän omasa mittaristossa on alipaine, kierrosluku ja Maxxecun oman kapeakaistaanturin näytöt. Näen kaiken kerralla ja ajelen yhtä aluetta kerrallaan (tuppi nurin, täysillä tai muu alue). Inhottavaa on se, että Innovate buuttaa uudelleen aina startissa. Olen aikeissa laittaa Innovaten tankinpäällisboxiin akut akkujen rinnalle siten, ettei mittarilta notkahda sähköt. Näin se on paremmassa turvassa ja heti valmis palvelukseen ilman että alkaa "heating" jakson uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.
     

Kerro tästä muillekin!