plymouth belvedre

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja petro_din, 30.8.2003.

  1. petro_din

    petro_din Gearhead

    Juolahti tuossa mieleen sitä aspeenia katsellessa että missäköhän mahtaa sedän vanha belvedere olla...

    vuosimallista en oo varma.. mutta 6 sylinterinen(225?) 3-speed manuaali rattivaihteella, punainen, jossa alaston nainen siihen aikaan konepeltiin maalattuna... auton ongelma oli lämpöjen nousu jossain välissä ja kone oli melko väljässä kunnossa... auton olen viimeksi nähnyt kiteellä noin ~10 vuotta sitten!

    korissa oli kuulemma jonkun verran jo siihenkin aikaan ruostetta mutta kilvissä oli, ja vetokoukkin löytyi...
     
  2. petro_din

    petro_din Gearhead

    uppia...
    eikös kukaan tiedä autosta? :sad:

    ihan tossaku muistelin niin meinas tulla tippalinssiin... oli siina keskellä iskän ja sedän välissä kiva istua ja naatiskella suomen kesästä...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voisi auttaa, jos kertoisit vuosimallin edes suurinpiirtein (esim. google.com --> sieltä images --> hakusanaksi "plymouth belvedere") ja etsi vastaava... Oliko Sedan vai farmari? Kenties entinen (ja ehkä myös nykyinen) rekisterinumero?
     

Kerro tästä muillekin!