Plymouth Duster

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RikaRika, 25.4.2010.

 1. rb

  rb Gearhead

  Al Bundy's Dodge was actually a Plymouth Duster.

  [​IMG]

  Viime viikolla tuli muuten toi jakso, kun Al Bundyn auto "kuoli"
   
  TN, arskazone, mikaa7146 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Rouvan perusteellisen joulusiivouksen jäljiltä tarve 7" umpioiden kiinnitysrinkuloille. Hyvät ellei erinomaiset hakusessa.

  [​IMG]
   
 3. signet

  signet Gearhead

  ^^ei kannata päästää harrastetiloihin ketään siivoilemaan...
   
 4. On halpa. Tuo on täällä rahteineen 17000e. Ei kannata rakentaa kun saa tuommosen 528stroke dusterin valmiina. Kaaret sisällä, calvert romppeet, 9" 35 akseleilla, Mansinilta käynyt törsäämässä paljon romua autoon.... Takaan että tullut maksamaan 35-40t.

  Ostaisin, mutta on jo niin monta pöllyyttäjää tallissa ja tulollaankin, nyt täytyy passsailla.

  https://losangeles.craigslist.org/lac/cto/d/phelan-74-duster/6792620537.html
   
 5. simeoni

  simeoni Gearhead

 6. fish

  fish 3rd gear

  Suostuuko myyjä tänne noin vain myymään voi olla että tarvitsee välittäjää ja yhteyshenkilöä sielläkin päässä (voi olla ostajallekkin parempi niin). Pitää saada myös satamaan siellä.
  Täällä päässä huolitsija ottaa sen lähemmäs 500 euroa.
  Alvin lisäksi pitää tullikin 10 prosenttia maksaa koko summasta.
  Aulis tietää nämä mutta kuinka osa tämän palstan lukijoista ?
  Kuinka hyvin sitten kalliista osista huolimatta toimii ja miten saanut kenkää ?
  Aina riski että käy rahtauksissa jotain erinäisistä syistä, ollut keskustelua täälläkin.
  Lisäksi tosiaan auto -74.
  Onhan niitä autoja täälläkin ja onnistuu rahoitukset ja vaihdotkin ja -71 auto.

  https://www.nettiauto.com/plymouth/duster/10005749
   
 7. Eikö tosimies hetkessä vaihda ruman keulan komeaksi. Eikä ne kaikkien akatkaan ole missejä, mutta menee kovassa kotikäytössä.


   
 8. En minä sanonutkaan että on 17000e kotona. On sillä hinnalla Suomessa, ihan varmasti.
  Ei kannata tehdä haamuja niistä Amerikan rahdeista ja muista. Vie ihan varmasti auton sopivasti Paramountiin, yleensä kun saavat siellä taalat käteen Mikolta, vievät ilmaiseksi. Ainakin minulle.

  Ostin juuri 68 novan ja tiedän sen että ei ihan ykkösen kertoimella tule rahteineen tänne, mutta kuka on sanonut että tuosta tarvii maksaa 17 000USD? Jos tuosta maksaa 16000sd vietynä rahtipaikalle on suomessa 17 000e. Siihen vähän tullia ja ALVia mutta tiedetäänhän me nämä jokainen ja jos joku ei tiedä että kun tuodaan tulliliiton ulkopuolelta tulee tulli ja ALV, ei semmosen kannata ostella mitään autoja.

  Kuka rakentaa tuommoisen auton täällä tuolla hinnalla? Niin ja jos pelottaa ostaa , että kun autoa on kengitetty ja annettu hanaa, silloin kannattaa rakennella vain matching numbers autoja ja mielellään semmosia niistäkin jotka seisseet 363pvä vuodesta tallissa.
  Motorsportti on semmonen laji että ne pärjää jotka ottaa riskejä ja tohtii tehdä liikkuja.
  Joo joo miehet voi harrastaa niin että teettävät täällä ammattimiehillä auton A:sta Ö:hön tai tappelee kotona akan kanssa että mitä saa ostaa ja mitä ei.

  Olinko tosiaan väittänyt autoa 70vuosimalliksi tai joksikin muuksi. Vittu että täällä taas kaikkia vasemmistolaisia tai demareita. Kaikki on niin vaikeaa ja mukava tarttua kaikkeen ei itselle sopivaan , vaikka kumpikaan tässä narisseista ei ole edes ollut ostamassa autoa....Ristus mitä puupäitä.

   
 9. Mitähän ne erinäiset syyt rahtauksissa on? Mitä vittua annatta rahanne jollekin höpölle.
  Minä olen ostanut autot aina suoraan niin että joko suoraan maksanut myyjälle ja myyjä vienyt auton FINN-US terminaaliin tai sitten viimeisimmät 3autoa menneenä vuotena niin että Olen sopinut kaupat myyjän kanssa, pannut Mikolle FINN-US viestiä että osta minulle tuo auto, pane lasku tulemaan ostohinat + 500e heille vaivanpalkkaa + rahti suomeen.

  Mikä on se riski tuossa? On ihan eri juttu jobbarit ja muut höpöt jotka myy kaikkia paskaläjiä. Sitten siellä on varmasti niitä jobbareita jotka hoitaa asiat hyvin, mutta kun ei ota mitään jobbareita vaan minähän sen vastuun otan mitä ostan ja kun suoraan saan toimia rahtifirman kanssa, tiedän että homma hoituu eikä ole mitään jobbareita välissä lupailemassa, lupailemassa ja vielä kerran lupailemassa.

  Samalla kun Mikko ilmoittaa että auto ostettu ja käyty koeajolla ja että tittle on kädessä ja auto terminaalilla voi ostaa mukaan ne mitä tarvii ja auto on reilun viikon päästä ostamisesta valmis shipattavaksi. Nytkin auto ostettiin juuri vuodenvaihteen jälkeen ja menee ensvkolla auton mukaan ostamieni tavaroiden kanssa konttiin ja täällä Maaliskuussa.

  Ei tarvi odotella 5kk tai 15kk.

  Tuo linkin dusteri maksaa yli 30 000e ja onko 7vuoden takuu ilman km rajoitusta?
  Onko varma ettei ole poljettu ja käytetty äärirajoilla? Onko varmasti tehty niin ettei tarvi ikinä avata tekniikkaa ja paljonko maksaa jos siihen vaihaisi hienomman 74 keulan?
  Meneehän tuohonkin helvetisti rahaa kun vaihtaa nuo homovanteet jne jne..... taas näitä näkemyseroja, niihin ei kannata tarttua paitsi jos on demari.

  No, nyt on asia siinä. Piste, ja loppuun käsitelty. Rakentakaa itse niin tulee paras.
   
  Muokattu: 12.1.2019
 10. simeoni

  simeoni Gearhead

  Toki vaihtaa, mut turha hehkuttaa halpuutta jos koko keula sekä takavalopaneli+valot menee heti uusiksi, useampi tonni sileänä.

  Kyllä tuosta autokuumeinen saa sellaisen käsityksen että auto olisi kotona tuolla hinnalla, eikä kaikki välttämättä tiedä verotus-ja tullauskuvioita. Eikä joka jätkällä ole jenkeissä näitä Mikkoja ja Heikkejä jotka hoitaa auton konttiin senkun soittaa vaan ja heittää 500 taalaa tilille.
  Että ristus notta ainoa puupää täällä taitaa olla yks wannabe pohojalaanen.
   
  Muokattu: 12.1.2019
  rauarp, exchevelle ja fish tykkäävät tästä.
 11. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kattelin eilen samaa Dussea. Mun kannattais ostaa tuo vaikka koneen takia, koska moinen pata osista tehtynä maksaa täällä ennemmin 15KE kuin 10KE. Kauneudesta voi ja saa olla montaa mieltä. Esim. Suomessa ole 1974 SS JA/KA Duster on todella komea ilmestys. Omia ikilemppareita.
   
  Muokattu: 12.1.2019
 12. fish

  fish 3rd gear

  Jos joku ei tiedä että kun tuodaan tulliliiton ulkopuolelta tulee tulli ja ALV, ei semmosen kannata ostella mitään autoja. Pitää kyllä paikkansakin.
  Kuten mainitsin Aulis kyllä tietää ja moni muukin tietää mutta tämän palstan lukijoista useat eivät kyllä tiedä. Huomaa kyllä kirjoituksistakin ja yhteydenotoista. Eikä kaikilla ole tuonnit onnistuneet yhtä hyvin kuin Auliksella.
  Eikä joka jätkällä ole jenkeissä näitä Mikkoja ja Heikkejä jotka hoitaa auton konttiin senkun soittaa vaan ja heittää 500 taalaa tilille.
  Jos tuollaista moottoria tahtoo kannattaa ostaa ja ottaa riski kuten aiemmin mainittukin.
   
 13. kapa73

  kapa73 2nd gear

  No tulihan tuossa Auliksen jutussa jo selville yrityskin eiköhän sieltä asiat hoidu Mikon kanssa ilman sinun kauppojakin.
   
 14. fish

  fish 3rd gear

  Mitä kauppoja ?
  Aivan sama mitä kukin myy, en ole tätä autoa väittämässä (enkä muitakaan välitä), lähinnä ajattelin samaa kuin ilmeisesti Simeonkin että ei tulisi väärää kuvaa mitä tuollaisen auton hinta tulee olemaan kun on täällä Suomessa kotona kaikkine kuluineen.
  Niin monta kertaa tullut vuosien varrella esiin että joillekkin kulut yllätys kun lukevat ensin täältä viestejä ja tilaavat autoja.
   
 15. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  98K USD + fee meni Duster. Paljon rahaa coupe-Valdosta.

  [​IMG]

  Looks like its time go LS! Everything with an LS got near 300K! Craig Jackson predicted that the modern driveline cars would bring more than the restored cars.
   
  TN ja tooke tykkäävät tästä.
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Löytöjä Suomesta reippaasti alle kansainvälisten hintojen. Duster 340 -tarrat tuli yllätyksenä vilkun lasien kanssa kuten Annelin faxi. Hienoa rekvisiittaa.

  Kyseessä lienee se kuuluisa OoDeen Omituinen Myyjä?

  [​IMG]
   
  kimmok2014, esmi, faffeli ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

 18. esmi

  esmi Gearhead

  Kuvia on paljon, mutta ikävä kyllä samoja kuvia moneen kertaan!!
   
 19. K_Sa

  K_Sa 3rd gear

  [​IMG]

  UNRESTORED Survivor
   
  TN ja esmi tykkäävät tästä.
 20. simeoni

  simeoni Gearhead

  Bongasin saman, oispa rahaa
   

Kerro tästä muillekin!