Plymouth Duster

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RikaRika, 25.4.2010.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kilsamittari löytyi ja ostettu. Rattiputken kasausta Corona -vapailla.

  [​IMG]
   
  TN tykkää tästä.
 2. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  [​IMG]

  Facesta. Vuosaaren Gulf 1972 tai 1973. Tuttu mies ja auto monelle nollaysille.
   
  Muokattu: 1.4.2020
  esmi, TN, Pande_K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Plymouth Duster (RS-33) Porvoo Cruising 25.05.2013

  [​IMG] [​IMG]
   
  A.J., Peeaa, malvasto ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Tuo väri ja vanteet tuo sellaisia hyvinkin voimakkaita muistoja ajalta jolloin kesät oli lämpimiä ja PetteriT liikkui vielä 3-vaihteisen Tunturi polkupyörän voimin. Naapurille oli tullut kesällä sukulaispoika viikoksi hommiin(maatila) ja millaisella autolla, Metsäpalstan luona tien varressa oli tumman punainen coupe jenkki...ei muuta kun kaverille soittamaan (lankapuhelimella tietty), että ala tulla katsomaan mikä täällä on. Ei joka päivä koilissavolaisella maalaiskylällä tällaista ihmettä päässyt katsomaan. Siinä sitten kaksi alle 10v poikaa kierteli kuin kissa kuumaa puuroa amerikan ihmettä. Väri oli (tuollainen) tumma metallihohto punainen, alla slotit, sisällä punainen plyyshi ja ainoa oikea ratti mitä jenkeistä voi kuvitella Grantin ratti, hattuhyllylle omistaja oli jättänyt (unohtanut) tissikalenterin mikä jäi sekin mieleen. Se mikä oli pettymys oli että pakoputkia oli vain yksi, joskin melko isolta se euroautoihin tottuneelta pikkupojasta näytti. Siinä odoteltiin ja toivottiin tovi jos toinenkin että omistaja tulisi autoaan siirtämään /hakemaan, mutta ääninäytteet jäi saamatta. Autoa kävin siinä useamman kerran katsomassa. Siitä lähtien Duster on herättänyt melko voimakkaita omistamisen haluja...ehkä joku päivä.
  sen auton omistaja muistini mukaan oli varkaudesta...
   
  Herje tykkää tästä.
 5. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Onkos kellään muistoja tai kuvia -70 dusterista AZV-35 rekkarilla? Oli mulla 2015-2017 projektina ja ajossa 2018-2019, sitten myin sen Lahden seudulle. Mua ennen ollut liikenteessä viimeksi -94 muistaakseni Kouvolan seudulla ja sen jälkeen kiertänyt projektina, Jyväskylästä sen hain. Alunperin ollut kullanvärinen, joskus ainakin keltainen ja viimeksi tumma sininen.
   
 6. hla

  hla Gearhead

  TN tykkää tästä.
 7. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  [​IMG]

  Ostaisin kuskin oveen NOS -lukkolatchin ja ovien lukkoparin. Myynnissä mm. musta vinyyli avaamattomassa paketissa, sohvapenkki -projekti, NOS -lampunkehys kuskin puolelle. (1970-1972)
   
 8. hla

  hla Gearhead

Kerro tästä muillekin!