Plymouth Duster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja RikaRika, 25.4.2010.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Yksi H-koodilainen taisi mennä kolarissa aika pahaksi (Lieksassa..olikohan)? V8-Marketissa ainakin tannoin sellainen myynti-ilmoitus.
   
 2. RT6870

  RT6870 Gearhead

  manuaalilla ja kullanvärinen, tämä on se kolaroituneesta entisöity ja se toinen on vissiin totaalisesti hävitetty tai mistä sen tietää jos se makaa jossain tallissa...uusimmassa mobilisti lehdessä oli siinä kiihdytysjutussa kans yksi vanha kuva kullanvärisestä, olikos se BCS-1, Husson tai Tolvasen, olisko se ollut 340 koneella?
   
 3. RIXA340

  RIXA340 1st gear

  H-koodi B5 Duster, A833, 8 3/4,matching number, ostettu 2009, silloin oli 62 tml mittarissa. Joka kesä on rullailtu katuja eikä ole jäänyt jalkoihin vaikka ei ole Hemi !!!
   
 4. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Dusterit on POP. Itselle on tulossa CA:sta 1971 josta tulee non#match U-code.
   
 5. buick71

  buick71 2nd gear

  Lieksassahan se meni,legendaarisesti yliohjautui hiekkatiellä :D halvalla ilmeisesti romun möi eteenpäin.
   
 6. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Tämä auto kulkenut aikas hyvin myös vartilla kun miettii että virityksiä ei ole tehty. Ultimate survivor...
   
 7. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  Kyllä Dusterissa on tiettyä nostalgiaa. Mulle melkeinpä ensimmäinen jenkkiauto, johon kiinnitin livenä huomiota ja sai aikaan wow-efektin. Noitahan pyöri ihan mukavasti Riihimäen katukuvassa 80-luvun puolivälissä ja tuon kokemuksen perusteella aloin sitten lueskelemaan V8-lehteä.
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Lappeenrannassa oli vuonna -83 muistaakseni punamusta 340/A833 auto.Juhannuspäivän aamuna -83 Vihantasalmella olin ensimmäinen selvä joka tavoitettiin ja käytin tuolla Dusterilla rytmiryhmää baarissa.
  Tohmajärvellä näin keväällä -97 mustan Dusterin jonka konehuoneessa nökötti 340.Autossa oli rosterilistat vesikouruissa ja pyöränkaarissa.Rekisteri oli JUZ-?? ja auto on kuulemma -00 tai -01 haettu ostajien toimesta Lappeenrantaan.
  Siitä onko kumpainenkaan näistä original H-Code auto ei minulla ole tietoa.
  Kumpainenkaan näistä ei ole kuitenkaan tuo museoauto joka on RT6870n omistuksessa.
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tampereen näyttelyssä 2004

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 10. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  No niih, kaupat tuosta H-koodin Dusterista tehty ja lähteepi sytkyttelemään Suomea kohti tässä syksyn aikana ja ehkä jo jouluksi kotiin. Auton vaiheita voi seurailla blogin kautta: https://jymy1970.wordpress.com/
   
 11. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Wow, hieno hankinta! Kelpais letukkamiehellekin...
   
 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Uudessa Mobilistissa kaipailtiin tietoa Tolvasen Jampan ex-Dusterin olemassaolosta. Sehän on siis aito Suomi-auto, jossa ollut alkujaan 318 + 3 -vaihteinen lattiamanuaali. Auto on yhä tallessa täällä Lapin läänissä nokillaan ripeä 340 + 4 -vaihteinen manuaali.
   
 13. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  Kiitokset. Hyvä, että maistuu muillekin :D
   
 14. fordgranada

  fordgranada 3rd gear

  Hieno on ! ja sohva oi,, helmi.
   
 15. kotr

  kotr 3rd gear

  todella retee on!!
   
 16. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Onko kelläään tietoo missä menee BX-289 rekkarilla oleva Duster, ja missö kuosissa nykyään. Oli mulla -90 luvulla.
   
 17. M

  M Gearhead

  Hah, sullakin ollut pölyttäjä. Mun eka jenkki oli Duster XA-954.
   
  sibe70 tykkää tästä.
 18. kotr

  kotr 3rd gear

  Jostaki kehäkolomosen suunnalta tuli velpojalle -70 duster muutama vuosi sitte.Pikkulohko tekniikka,lattiasifter,kuitupelti matalalla skuupilla.Eesä isojakoset levyt(ei muuten kulkenu metriäkään suoraan) takana pikkujako 8 3/4. Violetti oli pääväriltään.
   
 19. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Vieläköhän hengissä jo edesmenneen kaverini Duster. Osti sen vuonna -90 ja se oli silloin valkoinen sinisillä raidoilla. Rekisteri muistaakseni ZT-50. Möi auton -94 Oulun suuntaan metallinhohotuspunaisena.
   
 20. kotr

  kotr 3rd gear

  Punanen 360 duster kierteli raahessa joku kesä sitte.
   

Kerro tästä muillekin!