Plymouth Fury 1973

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Tiplu, 11.6.2019.

 1. Tiplu

  Tiplu 1st gear

  Paljonkos kyseisiä autoja löytynee Suomenmaalta? Itselläni on ja toiseen olen naamakirjassa törmännyt. Tuntuvat nuo hieman vanhemmat/ uudemmat olevan paljon yleisempiä. Mistähän sitten johtunee!
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  -73 on viimeinen Fuselage vuoden C-body. Ja ne on harvinaisia. 74-> Furyt on B-bodyjä, Gran Fury on sit C-body.
  -73 myös bensakriisi yms vaikutti.
  73 on nyt vaan tylsän näkönen, esim vs 72 vuosimalliin.
   
 3. ImpJay

  ImpJay 3rd gear

  Itelle muistuu tällä hetkellä mieleen kultainen 2d ht valkoisella vinyylikatolla, joka on korinvaihtona aikoinaan rakennettu ja taitaa kulkea 400 cid B:n voimin, vihreä neliovitolppa 360 LA -pikkulohkolla sekä yllättäen musta em ovi- ja tolppamäärän omaava yksilö.

  Fuselagen vastauksesta jäivät elastomeeripalikat pois, eli 73 tulivat turvapuskurimääräykset. Koska joustavia niiden ei tarvinnut olla (vasta 74), Chrysler Corp. päätyi kumimaisiin puskurikäpyihin.
   
 4. Tiplu

  Tiplu 1st gear

  Jep, onhan -73 vähän hassun näköinen puskuripalikoineen mutta peruskoriltaan vielä muistuttaa edeltäjiään.Tuo energiakriisi on voinut tietysti vaikuttaa asiaan mutta tuskin paljon,tahot jotka tälläisiä uutena on tilaillut esim. Valtio tai yritykset ei varmaankaan paljon ole notkahtanut em. kriisistä. Tämä minun yksilö on juuri vihreä tolppamalli mustalla vinyylillä,tosin uustuonti vuodelta 2016.
   
 5. JR35

  JR35 3rd gear

  Se kullanvärinen 2D muutti jo vuosia sitten kaverin mukana loimaalle täältä lahesta. Ja museorekattu harmaa grand sedan on tossa "meiän tallissa". Komee kärry on!!
   
 6. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Mullon ollu 2000-luvun alussa ensin sedani ja sitten grand fury 4 d ht, molemmat suomiautoja - ja kiiltomustia, tietysti! :p

  Ensin mainitun tuhosi myöhemmin rattijuoppo kuulemma, jälkimmäinen ei oo vissiin hetkeen ollu liikenteessä mut ainaki pari vuotta sitten oli vielä olemassa.

  Sitten kaverille tuli joskus 10 vuotta sitten jenkeistä 2 d ht, keltanen valkosella katolla. Vaihto omistajaa konerikon jälkeen, joten myöhemmistä vaiheista en tiiä.

  Yks oikeen komia kiiltomusta löytyy myös eräältä oodeen nimimerkiltä, en ny justiin muista keneltä...

  Mutta onhan noita vaikkei paljo enää näykään :(
   
 7. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Plymouth Fury III -73 (NK-446) Lappeenranta 2004

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Kustom STW, Tunaman, Mokaman ja 1 muu tykkäävät tästä.
 8. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  R.I.P.
   
 9. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Mulla oli aikoinaan tuollaisen 73 kolaroidun 4D koppa jonkun aikaa. Oli vaan niin huono ja puutteellinen nii se män seuraavalle. Tuskin ajoautoksi...
   
 10. viri-viri

  viri-viri 2nd gear

  Juuri tuollainen melkein tyhjä 4d koppa oli jonkin aikaa sitten tori.fi sivulla osina myynnissä...
   

Kerro tästä muillekin!