Plymouth Satellite 4d 1971-1972 ex-Lapin läänin edustusauto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 5.6.2006.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Löysin vanhasta albumista pari kuvaa, joissa esiintyy Plymouth Satellite 4d vuodelta 1971 tai 1972

    Auto on silloin ollut Lapin läänin edustusauto. Auton väri oli tuolloin edustusautoon sopiva musta ja autossa oli mustat peltivanteet pillerikapseleilla. Kuvat on otettu vuonna -77 tai -78 Ivalon lentokentällä. Autossa on kuvissa kilpinä valkoisella pohjalla oleva I-L tai 1-L tunnus. Eli siis jonkinlaiset erikoiskilvet. Onko kellään tietoa onko auto vielä hengissä tai missä on viimeksi nähty hengissä.

    Wanted: Dead or Alive :)
     
  2. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Yritäppä saada kuvat tänne näytille - kiinnostaa, kiinnostaa!!
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Hmm...tuo Satellite kuulostaa aika samanlaiselta, mutta varmahan siitä ei voi olla jollei jollakin ole enempää tuosta yksilöstä tietoa. Jotenkin vaan kuulostaa erikoiselta että tuossa kuvien autossa olisi ollut slantsix, mutta mistäs sitä tietää. Oliko sisusta ihan tumma vai vähän vaaleampi sininen..?


    Kuvia on vähän hankala saada nettiin kun ei ole skanneria...ja ne kuvat on muuten aika pieniä :-? Kai nyt joku mopar harrastaja tietää tästä vehkeestä enemmänkin...? Kuinkahan paljon tuollaisia 1971-1972 4d Satelliteja on tullut maahan uutena? Täälläkin on pörrännyt muutama tuollainen...ja ainakin yksi taitaa olla vieläkin.
     
  4. v80

    v80 Gearhead

    Keuruulla oli joskus -98-99 musta -72 Satellite. Siinä oli sininen kangas/vinyylisisusta sohvapenkillä ja etulokasuojissa lipputankojen reijät. Koneena oli muistaakseni 318.
     
  5. pee5

    pee5 3rd gear

    Vammalassa oli joskus 80-luvun alussa siisti '72 Satellite 4d, muistaakseni kasilla. Väri musta ja kyljet listasta alaspäin maalattu metallinsiniseksi. Oli muuten maukas väriyhdistelmä.
     
  6. lemmy

    lemmy Gearhead

    Minun Fury on alkuperäiseltä rekisteriltään H-1 elikkäs Hämeen läänin maaherran bilikka.
     
  7. Polara

    Polara Gearhead

    Kertokeehan lisää ko. tapauksesta... Itelläni pötköttää tallissa tuommonen -72 4d satellite... Yllättäen musta ja sinisellä sisustuksella. Tai on siinä joku kasari-plyysi penkeissä.
    Piti hommata tuo kun olin joskus sen Vilkin satelliten kyydissä iisalmessa... Siinä oli kyllä potkua... Jospa tuossa omassakin tulis sitten joskus olemaan.

    Nuo lipputangot etulokareissa jotenkin kuulostaa kummalliselta, kun omassa on hitsattu etulokarin päältä umpeen joku reikä, eikä oo antennin reikä.
    Omasta mielestä korimalli on aika upea! Eikä muutenkaan ulkonäössä ole moittimista.
    mutta kertokaa lisää, jos joku tietää.
     
  8. v80

    v80 Gearhead

    Se Keuruun Satellite oli vanha edustusauto ja siinä oli ollut lipputangot molemmissa etulokasuojissa. Ne reijät oli siinä vielä ainakin silloin -99.

    Auto oli alkuperäisessä mustassa maalissa ja sisustakin oli alkuperäinen, joskin etupenkki hieman revennyt.
     
  9. jps

    jps 3rd gear

    Kaverini osti 2001 Keuruulta edustusauto satelliten, muitaakseni Vaasan lääninherran, aiempi rekisteritunnus oli V-1. Vuosimalli oli vaan -73, musta ja sininen sisusta, etusohvassa pieniä repeämiä. Ollut 318:lla, mutta vaihtunut 360:een joskus. Lipputangon paikka on vieläkin etulokarissa, semmonen tapinpätkä, mihin tanko on painettu kiinni. Auto on vielä Jyväskylässä, mutta eri omistalla (kaverini hänkin).
     
  10. v80

    v80 Gearhead

    "Kaverini osti 2001 Keuruulta edustusauto satelliten, muitaakseni Vaasan lääninherran, aiempi rekisteritunnus oli V-1. Vuosimalli oli vaan -73, musta ja sininen sisusta, etusohvassa pieniä repeämiä. Ollut 318:lla, mutta vaihtunut 360:een joskus. Lipputangon paikka on vieläkin etulokarissa, semmonen tapinpätkä, mihin tanko on painettu kiinni. Auto on vielä Jyväskylässä, mutta eri omistalla (kaverini hänkin)."

    Varmaan sama auto. On sen verran pitkä aika ku on viimeks nähnyt sen. Multa löytyy ehkä kuvakin siitä ku ajeltiin sillä Himoksen meetingissä -98.
     
  11. lemmy

    lemmy Gearhead

    Eikös niitä vanhojen edustusautojen kokoontumisajojakin ole. Lippu tankoon ja sinne.
     
  12. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Näin tänään täällä Jyväskylässä tuollaisella maalauksella olevan Satelliten...se oli myynnissäkin. Tuon lisäksi täällä on pyörinyt musta tuollainen ja ainakin viime vuonna (muistaakseni..) oli Vappu Cruisingissa joku mattamusta Satellite ilmeisesti aika räyhäkällä tekniikalla.
     
  13. Polara

    Polara Gearhead

    Nostetaanpas vähän tätä aihetta, kun kiinnostaa tietää ko. autoista lissee!
     
  14. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    .

    juu itselläni on tuollainen vm 71 joka alunperin ollut(tarkistin tyyppikoodista) 318+904+ 8 3/4 itse ostin auton kotkasta mutta sen pidemmälle en ole sen historiaa selvittänyt. nyt IKÄVÄ kyllä alkaa näyttää siltä että joudun siitä luopumaan(myyntiosastolla ilmo) kun rahat ei riitä sen valmiiksi saattamiseen :cry:
     
  15. z28

    z28 Gearhead

    oldtimer:issa oli tuo kaksivärinen,cruisingnigth galleriassa on osittainen kuva DSCF0350.JPG
    neljä noita jyväskylästä löytyy.hammarin mattamusta,pekan sininen,?kiiltävä musta,?kaksivärinen.
     
  16. Polara

    Polara Gearhead

    Viimekesänä näin sen mattamustan täällä kuopiossa katsastuskonttorilla... Liekö ollu sama kun se jyväskylän. Rekkarinkin muistan, se oli NH-***.
    En minä muuten sitä muistas, mutta omassa on sama tunnus, paitsi viimenen numero heittää yhellä.

    Entiiä muistaako kukaan tuota minun autoo? Se oli joskus 90-luvun puolessavälissä Kuopion suunnalla ja sillon se oli hiree HottenTotti... Violetti flake maalaus ja konepellissä ja takaluukussa oli ollu jotkut ihme kalliomaisema-erikois-maalaukset-tosihienot-kuulema!?

    Niin, nykyään se on sitten alkuperäisen musta.
     
  17. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    No niin nostetaas tätä aihetta välillä. Noista kuvissa joista aiemmin mainitsin taisi jäädä sanomatta sellanen pieni yksityiskohta, että autoon on astelemassa juuri eräs valtionpäämies muutaman muun henkilön kanssa. Eli UKK:llekkin kelpasi Moparin kyyti 70-luvulla. Kuvat ei mitään kauheen hyviä ole, mutta taytyy yrittää saada ne skannattua ja nettiin kunhan kerkeää.

    Jospa vaikka nyt tärppäisi, kun aihe ei ole ollut hetkeen esillä ja jollakin olisi tietoa Lapista lähtöisin olevasta Plymasta...?
     

Kerro tästä muillekin!