Plymouth Signet

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja poskisolisti, 14.2.2009.

 1. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Taitaapi olla tämä https://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/12b4766ff6a1e1ba0fe469eab13416b4/
   
 2. Swinger

  Swinger Gearhead

  Sgm-67 valiant oli about 2000-2017 jyväskylässä.. tosin suurimman osan ajasta siitä auto seisoi jossain varkaudessa päin navetassa seisonnassa. Auto haettiin muistaakseni 2017 syksyllä ja sen verran sitä herkisteltiin että leimalla käytettiin ja kevättä 2018 siirtyi uudelle omistajalle ehkä mikkeliin päin.
  Auto oli jyväskylässä kivan miranolin vihreänä, jonka jälkeen silloin omistaja maalautti sen vaalean vihreäksi. Sisustat oli tumman vihreät / harmaat. Alkuperäinen auton väri ollut vissiin tosi tumman vihreä
  Nykyinen maalaus autossa oli hyvä, mutta pohjat puuttui kokonaan, oli aika pahan näköinen siltä osin, mutta vaalea väri antoi kauempaa asioita anteeksi.
  Alkuperäinen 273 kone meni joskus 2000 luvun alkupuolella jonnekkin.. sylinterit olivat kuluneet niin pahoille rapuille ja muistaakseni kunnostaminen ei kannattanut enää. Tilalle tuli 318 v8. Autosta kuvia 2017-2018 ajalta jos kiinnostaa.
   
  Muokattu: 29.12.2019
 3. 3964

  3964 2nd gear

  Tuosta vanteiden hajoamisesta,itseltä niitä repesi pölykapseli prässäyksestä 3-4 kpl ja kaikki samalla lailla.
   
 4. fmila

  fmila Gearhead

  Minäkin sain omasta -65 GT:stä molemmat etuvanteet halki, menivät pulttikehältä kyllä nekin. Mutterin reiästä toiseen ja kolmanteen. Sit oli pakko vaihtaa vanteita. Ei vaan tahtonut löytyä -70 luvulla 14"peltivanteita pikku jaolla kovinkaan helposti...

  Myös pientä päivitystä BBM-28 historia tietoihin. Tää 66 Commando näyttää olleen turkulaisen Walliuksen "piiskattavana" (ainakin?) jossain Keimolan pitkissä kisoissa. Tietoa löytyy Keimolan historiikista kuvien kera.

  t. AM
   
 5. disu

  disu 1st gear

  Kiva ois kuvia nähdä. Tänään kuulin äidiltä, että isä oli aikoinaan joskus vuonna 80~ ostanu tän auton joensuusta poliisilta.
   
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Niitä olisi vielä silloin ollut marmoritiskin takana Konalan Autokeskuksessa.

  Siellä oli vielä paljon myöhemminkin käypäiseen hintaan a-bodytuotteita. Pikkujaon jarrulevyt ja palat olivat 90-luvun lopullakin saatavilla ja edullisesti.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 7. malvasto

  malvasto 3rd gear

 8. hantta

  hantta Gearhead

  Turussa tuhoutui -66 Commando- Valiant kolarissa, tekniikka meni muistaakseni Barracudaan, autossa oli lasikuituiset etu,- ja takapaxin kannet, luukkujen mekanismit puuttuivat, eli olivat kiinni roskistyyppisillä kumikiinnikkeillä, ja autossa oli kaaret, ja koneessa luki supercommando.Kolari tapahtui Itäisellä pitkäkadulla -70 ja -80 lukujen taitteessa, tarkkaa vuotta en muista.
   
 9. MJF

  MJF Gearhead

  Et satu kilpeä muistamaan :)
   
 10. hantta

  hantta Gearhead

  Oli valkopohjaiset, en muista kirjaimia, joku vanhanliiton U.S- Cruisersin jäsen saattaisi tietää enemmän kolarin jälkeisestä. Silloinen omistaja kehui Timo Mäkisen käytössä olleen ainakin jääradoilla ;)
   
 11. MJF

  MJF Gearhead

  Näitä Commado-Valianttejahan oli neljä ralli/jääratataipaleilla, vähän on näidenkin perään tullut katseltua mitä näistä on tullut. Kahden kohtalosta en tiedä ja trafi ei niitä enää tunne. Timo Mäkisen AK-185 Valiantti on leimattu viimeksi 90-luvulla ja poistettu kilvistä, viimeisintä kilpeä en tunne mutta rekisteritiedot viittaisi että kiihdytysradalla olisi voinut olla. Hans Laineen BBM-28 Valiantti on ajettu vuosituhannen alussa romuksi, sekin näki varttimailia loppuajasta. Kaksi jää jäljelle, BBD-1 ja BBM-33. BBD-1 on ainakin ollut valkoisissa kilvissä, siitä on kuva olemassa Kokkolasta 70-luvun puolivälistä. Silloin oli vihreä mustalla katolla ja punaisella sisustalla.
   
 12. hantta

  hantta Gearhead

  Tämä Turun tapaus oli valkoinen.
   
  MJF tykkää tästä.
 13. Netistä löytyi kuva tuosta BBM-33:sta:

  [​IMG]
  Här Raimo Kossila och Bo Gunnar Granroth med sin mycket ovanliga 1966 Valiant 273 Commando 4-speed man deltog i Monte Carlo Rallyt med.

  Uudessa Suomessa on ollut juttu noista:

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 14. MJF tykkää tästä.
 15. MJF

  MJF Gearhead

  Tämä Bernerin nykyinen ralliauto on nätti kopio alkuperäisistä, alunperin perus 170 tekniikalla :) Jääratakuvia oli jollain kuvasivustolla enemmänkin, pitääpä etsiä mikä se oli kun ei muista ulkoa.
   
 16. MJF

  MJF Gearhead

 17. hantta

  hantta Gearhead

 18. Aika jännä..En heti tullut asiaa ajatelleeksi. Voiko tuon tavallisen 273:n porata noin isoksi?
   
 19. Tai sitten luokituskirjat on hukassa. Niitä on monesta autosta hukassa. Tuskin on tuolloinkaan kilpailemaan päässyt ilman luokituskirjaa.
   
 20. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Tuo 318 -66 Barracudassa on mainittu joskus aiemminkin tällä foorumilla. Oli ehkä ollut loppuvuoden koetuotannossa. Siihen aikaanhan LA moottoreita oli ollut vain 273 kokoa. 318 oli ryppyreunamallia vielä -67.

  Barracudaan mahtuu isolohko ilman poikkeuslupaa!
   

Kerro tästä muillekin!