Plymouth Valiant -68

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja K_Sa, 16.12.2005.

  1. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Onko tietoa montako rekisteröityä/rekisteröimätöntä yksilöä löytyy Suomesta vuoden -68 Valiant V100 4d mallia? Ja jos tarkempaa tietoa löytyy niin voi kyllä erotella muutkin mallit; V100, Signet ja "200" Decor Group optiolla varustetut.

    V100 4d mallin tiedot kiinnostaa eniten koska sellainen löytyy itseltä.
    Laittakaa kuvia tulemaan YV:nä.

    Osien hankintaan liittyen ois hyvä tietää missäpäin muut saman vm:n omistajat ovat ->YV

    Ostin tuon oman pirssin koulukaverilta Pattijoelta viitisen vuotta sitten.
     
  2. signet

    signet Gearhead

    Mulla on 682d Signet ja 682d pick-up utility projekti.On ollu joskus-68 4d Zve-59 joka on kai edelleen,tosin kai ilman kilpiä,samalla kaverilla hyvässä tallessa jolle sen v.92 myin.Pari -68 4d Vallua tullu joskus purettua.
     
  3. K_Sa

    K_Sa Gearhead

  4. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Tuossa yo. linkissä ei ole minun auto, nykyään Pattijoella oleva toinen yksilö. Laittakaahan infoa missäpäin autot majailee, ei tarvi olla kyseisen automallin omistajakaan voi ilmoittaa kavereiden pirsseistä ja raadoista.
    Osista saa ilmoitella jos on jäänyt tallin nurkkiin lojumaan.
     
  5. valsu67

    valsu67 1st gear

    http://gtx71.photosite.com/~photos/tn/3 ... 000000.jpg

    siinä viime vuoden cape fear meetingistä,4kpl rivissä 67-69 valiantteja.Eli kaksin kappalein 67,ja 68 ja 69 jos en aivan väärin jälkimmäisten vuosimalleja muista.kolme nuista on iisalmessa,yksi oiskohan kuopiossa nykyään.Ja taitaa ainakin yksi 68 löytyä noitten lisäksi iisalmesta.
     

Kerro tästä muillekin!