Pölykapseli karkuteillä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Katjuska, 2.5.2006.

  1. Katjuska

    Katjuska 1st gear

    '62 Buickin pölykapseli karkasi Wappuaattona Kuopiossa (tai välillä Siilinjärvi-Kuopio). Jos oot löytäny alkuperäisen Buickin logolla varustetun kapselin ja poiminu sen talteen, ota yhteyttä p. 040 704 6478/Jiri. Löytöpalkkio maksetaan!
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuon mallin kapseli erottuu kerhomme sivun kuvassa autostasi. Helepottaa tunnistusta.
     
  3. Katjuska

    Katjuska 1st gear

    Niin tuo kapselihan EI ole minun autosta, vaan pikkuveljeni Electra 225:sta. Mullahan on pinnakapselit, ei puiskin logoa tai mitn. Jirin autostakin jotain kuvia cruisingeista on, mutten muista minkä linkin takaa ne löytyy. Ja näkyykö niissä sitten kapselit eli ei... Vaan jos nyt joku törmää kuvausta vastaavaan kapseliin (kts. alkuperäinen viesti), niin Jirille vois pirautella.
     

Kerro tästä muillekin!