Pösö kuollut?

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mudracer, 20.1.2018.

 1. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  On nää hauskoi vehkei:rotfl:. Vaihdoin emännän plösöön öölit, öölin- ja ilmanpultsarit tallilla. Ajoin hylsyn pihalle ja aamulla hörähti kerran ja sammu. Startti pyörittää iloisesti, ammattiskannerilla tutkittu ja mitään vikakoodia ei ole mutta ei lähde tulilla. Onkos plösötietäjiä linjoilla? Mikähän vittu siihen taas tuli. Tänään kattoon vielä kun saan siitinputken auki että ruikkiiko naftaa. Puristukset tuntuu olevan tallella ja sen perusteella jakohihnakin on ehjä eikä loikannu.
  Apuuva:rotfl:.

  p.s. ajonesto voi olla mahdollinen mutta kaken patteri vaihto uuteen ei auttanu.
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Vaihda nyt jumalauta autoa :D

  Naftasuotimeen et koskenut? Hörähtikö vaan sen yhen kerran eikä esmeks joka starttausyrityksellä?

  Eikä oo nafta jäässä?
   
 3. marko84

  marko84 2nd gear

  Plösöistä en tiedä mut tutun citroenin kakesta kun loppui patteri uuden vaihto ei riittänyt vaan piti käydä merkkikorjaamolla kuittaamassa se tms.
  Mut tutki nyt ekaks tosiaan etteinole jäässä.
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ei se ole mun. Ainoa joka tossa hylsyssä on mun niin laskut:poff: ja tietenkin nimi rekisterikoirassa.
   
 5. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tässä on rautaiset tulpanjohdot:poff:.
   
 6. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Onko huohotin letku/putki tukossa ja kun pösö on kyseessä niin voi oireilla just tollai, näin oon kuullu pösö miehiltä anteeksi henkilöiltä. Ittekin joskus 605 sri pösön omistaneena putsasin aina talveksi huohotin letkun ja ongelmia ei ollut.
   
 7. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Yhtään en Pösöstä (ja kun et kerro vuosimallia) osaa sanoa, mutta kun sitikka mainittu, niin -00 bensasitikassa (Berlingo) on tulipellissä päärele ja se käyttäytyy just noin, pyörittää mutta ei lähde. Kopauttamalla toimii hetken (jos toimii), vaihtamalla se uuteen, toimii kunnes hajoaa. On vaan vittumainen vaihdettava, kun pitää purkaa paljon, että edes näkee sen releen... Hope this helps...
   
 8. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Paas auton tietoja ja koneen tietoja vähän tarkemmin? Onko semmonen malli missä on joko konetilassa tai jommassakummassa jalkatilassa se katolleenajokytkin tms. Mikä pitää resetoida? Joskus menee iteksiään päälle koska ranskalainen ja sähkö=nou nou :poff:
   
 9. Karpov

  Karpov Gearhead

  Eikai se huohotus dieselien ongelma ollu enää?
   
 10. urho3

  urho3 Gearhead

  Laita lohkolämmittimeen ja laturiin ja starttaan sen käyntiin ja ajelet sen lämpimäksi ja nautit elämästä.
   
 11. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Juu ei, lukemisen ymmärtäminen joskus takkuaa :oops:
   
 12. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Villi veikkaus, naftafilsu jäässä. Laitoithan ovet sillä kakella lukkoon ja aukaisit? Ja ajonestonvalo käyttäytyy normaalisti?
   
 13. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Jossain pösölöisissä on konehuoneessa punanen "paniikkinappi" minkä pitäs kolaritilanteessa pompata pois päältä ja katkoo ainakin polttoaineen syötöltä sähköt. Aiheuttaa just tommosia oireita, nimimerkillä keksiny uusia kirosanoja kun ehjä auto ei enää huollon jälkeen lähdekään käyntiin. Mikä malli kyseessä? muistasin että ainakin partnerissa ja 206 pösöissä "nappi" oli vänkärin puolella konehuoneen tulipellin nurkassa, semmonen vähä tikkuaskia pienempi palikka missä punanen kuminappi sojottamassa ylös, siitä painaa ja jos naksahtaa on "vika" kuitattu.
  Muoks:
  Tommonen kuva löyty kuukkelista, voi näköjään olla mustakin ko. nappi: http://i44.tinypic.com/2zh4g20.jpg
  ja tossa sama punasena:
  https://i.ytimg.com/vi/jtZmmeVzUiI/maxresdefault.jpg
   
  Muokattu: 20.1.2018
 14. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Mahtaa kolarinappi näkyä vikakoodina ja tästähän oli koodit katottu.
   
 15. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Ei itellä niin paljoa kokemusta ko. merkistä että osaisin sanoa, todennäköisesti näkyy vikakoodiessa. Mutta helppo ja nopea paikka tsekata.
   
 16. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Juu fuctat unohtu -07 1.6 Hdi pannu. Hard dick injection siis:rotfl:. Pistin piruuttani autojerryyn kyselyä. Hintahaarukka 40-180 egee ja kukaan ei luvannu muuta kuin yrittää ettiä vian.
   
 17. Jza

  Jza Gearhead

  Kiisselifilsua minäkin epäilisin. Tai kun oot kuitenkin googlaillut aihetta, niin ootkos tsekannut patonkifoorumilta bongatun vastaavan vian joka lopulta osui auki juuttuneeseen egr -venttiiliin (joka siis sähköisesti kertoi olevansa kuitenkin kunnossa)? Teki ihan samaa muistin mukaan.
   
 18. Siltalankulma

  Siltalankulma 1st gear

  Avaimen paristolla ei pitäisi olla mitään tekemistä ajoneston kanssa. Avaimessa on siru joka juttelee virtalukon kanssa ja ilmoittaa itse jos on vaihtotarvetta. Koska pa. suodatin on vaihdettu? Oireet viittaa siihen. Meillä emännällä 307 bensiini -07, viimeisen kahden vuoden aikana vaihdettu pari kertaa öljyt, pari parkkivaloa ja avaimeen paristo, ei muuta.
   
 19. Karpov

  Karpov Gearhead

  Perus pienikulutteinen diesel, tankkaus harvoin ja lännessä vielä kesädiesel. Sitten tulee kovempi pakkaskeli ja tsadam.
   
 20. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Joo onhan kova pakkanen kun mittarissa on -6°. Mahtaisko vörkkii jos siihen laittaa Tbi:n? Menen koittaan.
   

Kerro tästä muillekin!