Pösö kuollut?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mudracer, 20.1.2018.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    On nää hauskoi vehkei:rotfl:. Vaihdoin emännän plösöön öölit, öölin- ja ilmanpultsarit tallilla. Ajoin hylsyn pihalle ja aamulla hörähti kerran ja sammu. Startti pyörittää iloisesti, ammattiskannerilla tutkittu ja mitään vikakoodia ei ole mutta ei lähde tulilla. Onkos plösötietäjiä linjoilla? Mikähän vittu siihen taas tuli. Tänään kattoon vielä kun saan siitinputken auki että ruikkiiko naftaa. Puristukset tuntuu olevan tallella ja sen perusteella jakohihnakin on ehjä eikä loikannu.
    Apuuva:rotfl:.

    p.s. ajonesto voi olla mahdollinen mutta kaken patteri vaihto uuteen ei auttanu.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vaihda nyt jumalauta autoa :D

    Naftasuotimeen et koskenut? Hörähtikö vaan sen yhen kerran eikä esmeks joka starttausyrityksellä?

    Eikä oo nafta jäässä?
     
  3. marko84

    marko84 2nd gear

    Plösöistä en tiedä mut tutun citroenin kakesta kun loppui patteri uuden vaihto ei riittänyt vaan piti käydä merkkikorjaamolla kuittaamassa se tms.
    Mut tutki nyt ekaks tosiaan etteinole jäässä.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei se ole mun. Ainoa joka tossa hylsyssä on mun niin laskut:poff: ja tietenkin nimi rekisterikoirassa.
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tässä on rautaiset tulpanjohdot:poff:.
     
  6. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Onko huohotin letku/putki tukossa ja kun pösö on kyseessä niin voi oireilla just tollai, näin oon kuullu pösö miehiltä anteeksi henkilöiltä. Ittekin joskus 605 sri pösön omistaneena putsasin aina talveksi huohotin letkun ja ongelmia ei ollut.
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Yhtään en Pösöstä (ja kun et kerro vuosimallia) osaa sanoa, mutta kun sitikka mainittu, niin -00 bensasitikassa (Berlingo) on tulipellissä päärele ja se käyttäytyy just noin, pyörittää mutta ei lähde. Kopauttamalla toimii hetken (jos toimii), vaihtamalla se uuteen, toimii kunnes hajoaa. On vaan vittumainen vaihdettava, kun pitää purkaa paljon, että edes näkee sen releen... Hope this helps...
     
  8. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Paas auton tietoja ja koneen tietoja vähän tarkemmin? Onko semmonen malli missä on joko konetilassa tai jommassakummassa jalkatilassa se katolleenajokytkin tms. Mikä pitää resetoida? Joskus menee iteksiään päälle koska ranskalainen ja sähkö=nou nou :poff:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Eikai se huohotus dieselien ongelma ollu enää?
     
  10. urho3

    urho3 Gearhead

    Laita lohkolämmittimeen ja laturiin ja starttaan sen käyntiin ja ajelet sen lämpimäksi ja nautit elämästä.
     
  11. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Juu ei, lukemisen ymmärtäminen joskus takkuaa :oops:
     
  12. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Villi veikkaus, naftafilsu jäässä. Laitoithan ovet sillä kakella lukkoon ja aukaisit? Ja ajonestonvalo käyttäytyy normaalisti?
     
  13. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Jossain pösölöisissä on konehuoneessa punanen "paniikkinappi" minkä pitäs kolaritilanteessa pompata pois päältä ja katkoo ainakin polttoaineen syötöltä sähköt. Aiheuttaa just tommosia oireita, nimimerkillä keksiny uusia kirosanoja kun ehjä auto ei enää huollon jälkeen lähdekään käyntiin. Mikä malli kyseessä? muistasin että ainakin partnerissa ja 206 pösöissä "nappi" oli vänkärin puolella konehuoneen tulipellin nurkassa, semmonen vähä tikkuaskia pienempi palikka missä punanen kuminappi sojottamassa ylös, siitä painaa ja jos naksahtaa on "vika" kuitattu.
    Muoks:
    Tommonen kuva löyty kuukkelista, voi näköjään olla mustakin ko. nappi: http://i44.tinypic.com/2zh4g20.jpg
    ja tossa sama punasena:
    https://i.ytimg.com/vi/jtZmmeVzUiI/maxresdefault.jpg
     
    Muokattu: 20.1.2018
  14. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    Mahtaa kolarinappi näkyä vikakoodina ja tästähän oli koodit katottu.
     
  15. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ei itellä niin paljoa kokemusta ko. merkistä että osaisin sanoa, todennäköisesti näkyy vikakoodiessa. Mutta helppo ja nopea paikka tsekata.
     
  16. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu fuctat unohtu -07 1.6 Hdi pannu. Hard dick injection siis:rotfl:. Pistin piruuttani autojerryyn kyselyä. Hintahaarukka 40-180 egee ja kukaan ei luvannu muuta kuin yrittää ettiä vian.
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kiisselifilsua minäkin epäilisin. Tai kun oot kuitenkin googlaillut aihetta, niin ootkos tsekannut patonkifoorumilta bongatun vastaavan vian joka lopulta osui auki juuttuneeseen egr -venttiiliin (joka siis sähköisesti kertoi olevansa kuitenkin kunnossa)? Teki ihan samaa muistin mukaan.
     
  18. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Avaimen paristolla ei pitäisi olla mitään tekemistä ajoneston kanssa. Avaimessa on siru joka juttelee virtalukon kanssa ja ilmoittaa itse jos on vaihtotarvetta. Koska pa. suodatin on vaihdettu? Oireet viittaa siihen. Meillä emännällä 307 bensiini -07, viimeisen kahden vuoden aikana vaihdettu pari kertaa öljyt, pari parkkivaloa ja avaimeen paristo, ei muuta.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Perus pienikulutteinen diesel, tankkaus harvoin ja lännessä vielä kesädiesel. Sitten tulee kovempi pakkaskeli ja tsadam.
     
  20. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Joo onhan kova pakkanen kun mittarissa on -6°. Mahtaisko vörkkii jos siihen laittaa Tbi:n? Menen koittaan.
     

Kerro tästä muillekin!