Pohojanmaan miehen purettaavat chevyt???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Hd-hippi, 28.8.2004.

  1. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Siis mikä heppu tää oikeen on ?Äijä ilmottaa 60-luvun chevyjä vkasissa ja aina ja vain ja ainoastaan osina???vaikka kuvissa näyttäis ihan eläviltä laitteilta?
    Se nyt mitä eniten ihmettelen, tai sitten käsitin väärin mutta myikö tämä herra AITOA avomallia osina joka vielä olisi SUOMIAUTO?.
    Jokainenhan tietenkin saa tehdä laitteilleen mitä haluaa ja itsekin tiedän vanhana romuttamoyrittäjänä sen että osina autosta saa huomattavasti enemmän kuin kokonaisena joten toisaalta ymmärrän kyseistä herraa mutta silti en kuitenkaan??? :soosoo:
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    ja tästä hemmosta oli juttua aiemminkin täällä .....muistais vaan että missä...... :argue:
     
  3. xp

    xp Gearhead

    Selvitin asiaa neljän uudessa v8:ssa myytävänä olevan auton osalta: 1 kpl ei rekisterissä, 3 kpl on rekisterissä. Näistä kolmesta viimeisimmät katsastukset: 1 kpl vuonna 2002, 1 kpl vuonna 2003, ja 1 kpl vuonna 2004! Eli tuskin ovat kovin raatoja.
    Mielestäni tätä miestä tulisi boikotoida, eli ei myydä hänelle autoja purettavaksi (mistä myyjä hänet tunnistaisi??). 60-luvun fulsize Chevyt ovat suosittua kalustoa, mutta ei niitä kovin pitkään riitä purettavaksi. Kun nyt sattuvat myös poistumaan "linttautuen".
     
  4. WSE

    WSE 1st gear

    Aika ikävä katella noita ilmotuksia. Kyllähän tuolla hepulla on moraali kaukana... tietenki voi olla että osina saa enempi hintaa. Vaan ei henkilökohtaisesti tulisi kyllä mieleenkään purkaa toimivaa harrasteautoa vaikka ei mitään kokonaisena saisikaan. Olkoon sitten vaikka (asiallisessa) säilytyksessä tuleville polville.
     
  5. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Olisko ollut otsikolla "suomiautoja osiksi ja romuksi" Ei vaan löytynyt tuota hakupalvelua enää...niin...ei sille kyllä kannattais myydä ainakaan ajokuntoisia autoja,ei se niistä kyllä paljon mitään maksakkaan että sen puoleen ei varmaan tyrkyttäjiä enempäänsä ole.Vituttaahan se että lieviä projekteja,usein ajokuntoisia,paloitellaan muttereiksi.Sehän on toinen juttu sitten jos on esim. silmittömän laho raato josta ei juuri ole kuin muuhun kuin elimenluovuttajaksi.Olen ostanut yhden koneen ukolta ja se oli tästä EIN-11 impalasta,kuvassa näyttää aika kuosullaan olevalta mutta sitä se ei tosiaankaan ole vaan melkoisen laho.Boikotointi ois sitten paikallaan jos se meinaa jonkun hyvän yksilön silputa,kukaan ei osta mitään niin ei auta muuta kuin myydä kokonaisena.Näistä sen ilmoituksista näyttää jokunen olevan muuten vaan laitettuja,eli autoa ei ole olemassakaan.Yksikin kaveri on soittanut muutaman kerran heti ilmoituksen ilmestyttyä,sanoo auton olevan jo myyty.Sitten kun autoa on jäljitetty suuntaan ja toiseen niin tulee ilmi ettei sillä ole ollutkaan...
     
  6. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Uudet projektit ei vaan valmistu jossei toiset luovuta niihin osia niin pakkohan jonkun on noita myös purkaa osiksi..moni on varmasti hyötynyt kyseisen hepun toiminnasta.

    tosin mie kyllä boikotoin vahvasti tota autojen pilkkomista.
    jos tekee pahaa niin elkää myykö sille autoja halvalla.
     
  7. *chevy81*

    *chevy81* 1st gear

  8. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kaveri tais just tuolta kysyä Bel Airiin yhtä kromilistaa, niin kyllä tuo ukko aika hyviä hintoja pitelee, yks lista 100e (sata euroa).

    Jäi sitten lista ostamatta...

    Itekkiin oon katellu noita kuvia jo jonkin aikaa v8:seista ja ei voi muuta sanoo kun että munistaan hirtettävä tollaset.

    On niitä autoja tehty huonommistakin lähtökohdista!
     
  9. keijo kesoil

    keijo kesoil 1st gear

    jokainenhan tekee autoillaan mitä lystää,eikö?Eikä miekkonen varmaankaan PAKOTA ketään ostamaan häneltä yhtäkään osaa?
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Taitaa äijällä olla toi 100€ sellanen perushinta mille vaan pikkuosalle. Mä kysyin siltä Tampereen Swapissa yhtä kromattua Chevrolet-merkkiä niin satasen olis halunnut siitäkin. No, enpä ostanu ja löysin seuraavalla viikolla samanlaisen, joutilaaks jääneen merkin eräältä OD:ssäkin kirjoittelevalta harrastajalta kympillä :wink:
     
  11. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    En ole ostanut mitään ko. henkilöltä, enkä myöskään myynyt autoani ostoyrityksestä huolimatta. Parempi sentään että myy niitä autoja/osia kuin että lahottaisi ne jossain kuusen alla. Niitäkin tyyppejä löytyy kyllä.

    Esim. yritin ostaa erästä farmari-Letukkaa joka oli seissyt jostain v.88 alkaen pihalla. Silloin oli vuosi 2000. Auto oli aika lohduttoman näköinen, varaosiksi olisin sitä itelleni tarvinnut mutta pikaisen tutkimisen jälkeen arvelin että tuskin yksikään osa siinä autossa olisi parempi kuin omassani. Omistaja piti sitkeästi kiinni tavoitteestaan saada se vielä jonakin päivänä ajoon. Uskoisin että Letukka-parka(vainaa) vieläkin on siellä sammalen ja havunneulasten peittämänä turhaan odottamassa parempia päiviä.

    Varmaan monen tälle "romukauppiaalle" päätyneen Letukan vaihtoehtoinen kohtalo olisi ollut juuri edellä kerrotun kaltainen.
     
  12. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    No enpä ihmettelis kun on nähny äijän käyttäytymisen rompetoreilla.
     
  13. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Juu on se aika *persoona*.Myin sille kaksi autoa kerralla;ensimmäisen ja viimeisen :)
     
  14. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Kyllä. Niin se muuten pojalleen ajoautoksi sen mun farmarin olisi ostanu. Niin ainakin väitti.
     
  15. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Juu,koko sen perhe soittelee ja milloin ollaan mistäkin,mullekin sanoi olevansa Porista ja tottakai soitto tuli tuntemattomasta numerosta ja ei esitellyt itseään.
    tosin meni vähän änkyttämiseksi kun kyselin tunteeko yhtä mun tuttua joka on autojen kanssa touhunut ikänsä ja tuntee ainakin puoli Poria :D
    Muutenkin yleisesti ottaen henkilöt jotka eivät esittele itseään ja soittavat *tuntemattomasti numerosta* harmittavat meikäläistä.
     
  16. Ai sille, jonka olemassa ololla se kuulemma pehmitteli vanhempaa myyjä ehdokasta?? :-? Toivottavasti ei tule takuuongelmia, jos se meni ajoon?
     
  17. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Siis OLISI. En myynyt.
     
  18. Ai sille, jonka olemassa ololla se kuulemma pehmitteli vanhempaa myyjä ehdokasta?? :-? Toivottavasti ei tule takuuongelmia, jos se meni ajoon?
     
  19. Mawerick

    Mawerick Gearhead

  20. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Täys molopää koko äijä, mäkin yritin ostaa siltä listoja Novaan, ei ukkoa loppujenlopuks sit vissiin kaupat kiinnostanu... Älkää ostako/myykö sille mitään...
     

Kerro tästä muillekin!