Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
  1. 1962 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  2. 1963-64 Cadillac perusmalli

    0 ääntä
    0,0%
  3. 1963-64 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  4. 1959 Oldsmobile

    0 ääntä
    0,0%
  5. 1960 Mercury

    0 ääntä
    0,0%
  6. joku Lincoln

    0 ääntä
    0,0%
  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eilen tuli jostain selvittämättömästä nuoren giltsin kuolemasta juttua, missä oli valvontakameran kuva "limusiinista" johon kuulemma oli noussut. Tais olla aika liki tampereen syysswapin ajankohtaa? http://www.yle.fi/poliisitv/kadonneet.php#RAISANEN
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olipa hyvä kuva :eek: ton perusteella vois ruveta epäilemään kaikkia 60-62 mustien full-size autojen omistajia :odroll: .
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ja värikin voi vääristyä, mutta tuskin tuo valkonen on. Jos tosiaan on swappiviikonloppu ollut kyseessä, niin liikenteessä on voinut olla parikin kandidaattia.
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Siipien päässä olevat valot voisi kai viitata jonkin sortin GM-tuotteeseen, Cadillaciin?
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Katto vaikuttaa kanssa kohtuu korkeelta, eli vois tosiaan olla oikee limo kyseessä? 60-luvun alun-puolen välin cadillacilta toi mun mielestäni vaikuttaa. TAkavalot vaan vähän hämää, mutta ehkä loiste vääristää.
     
  7. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jotenkin tulis mieleen 63-64 caddy
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Jep samaa mieltä. Ja näyttäis tolppa olevan niin silloin toi on 75 Fleetwood limo eli pisin Caddy mitä tuli tehtaalta. Muut Caddyt oli HT malleja. Helppohan toi ois löytää. Vai poliisit pyytää jenkkituntijoiden apua? Voisivat rekisteröityä tänne ja kysellä niin tietoa kyllä tulisi. En pidä vasikoinnista mutta jos henkirikos on kyseessä niin se on vähän vakavampi juttu.
    En nähnyt ohjelmaa mutta kyseinen ohjelma on ennenkin mollannut jenkki autoilijoita ja rokkareita. Nyt ei tainnut olla siitä kyse.
     
  9. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Ei muuta kun tietoa kehiin tuosta 60 luvun GM tuoteesta Cadillac 63-64? Voihan kysymyksessä olla vääräkin vihje, mutta saadaan asia selvitettyä. Ei kyllä luulis olevan kovin vaikea löytää ko autoa, tusina autojen joukosta.
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tarkemmin katsottuna näyttäisi oleva Cadillac series 75 Fleetwood limo ja vuosimalli 1962.
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Enpä itekään kuulu yleensä katsojakuntaan, mutta eilen satuin kattomaan. Ei siinä ollut mitään jenkkiautojen mollaamista, kunhan pyydettiin tietoja kuvassa näkyvästä "limusiinityyppisestä" autosta. eihän tossa mitään, sehän on jopa varsin todennäköistä, ettei ko laitteella oo tapauksen kanssa mitään tekemistä, mutta saisivat sen sitten edes pois tutkimuksia "häiritsemästä".
     
  12. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kyl mää sanosi et toi on vm62. 63-64 Caddyissä on takavalot kapeammat ja korkeammat. Tossa epäselvässä kuvassa noi alemmat valot näyttäis matalemmilta ja leveämmiltä eli vm 62. Siipien päissä palavat valot vähän hämäävät. 62 limoja taitaa olla alle 5kpl Suomessa? Mä olen tuonut yhden ja se oli musta. Muutamia noita on tullut vastaan, mutta ei montaa.
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo pakko kompata rebel58:ia tässä, 1962 caddy mullekin tuli ekana mieleen mutta en rohjennut sanoa ääneen... ylemmät valot näyttää kuvassa isommilta kuin mitä ne todellisuudessa on, mutta se johtunee varmaan kuvan parannuksesta eli valo näyttää kirkkaammalta kun kuvaa van vaalennettu tms. Keula näyttää liian pyöreämuotoiselta ollakseen 1963-1964.

    Tossa kuva takaapäin moisesta: http://www.car-nection.com/yann/Dbas_62/6275c.jpg
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Taitaa se olla -62 limokääkylä! Tollanen oli joskus ACM Oy:llä ja sillon joskus sillä lauleskeltiin kerran jos toisenkin :oops: mutta ei enää tohon aikaan.

    Eikös meitin poliisilla ole sallaisia CSI ohjelmia jolla saadaan pokkarilla kilometrin päästä otettu kuva suurennettua terävästi parituhatkertaiseksi??
     
  16. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    63-64 Caddy?
     
  17. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Jos kyseessä on series 75, sen peruskori ja runko on 1959-60 mallisesta. Siksi Korin outo muoto. Siis 1959-64 samakori eri keulilla ja perillä käytössä.
     
  18. spinout

    spinout Gearhead

    Jos toi on Caddy 75 Limo, niin ei se ainakaan 1962 ole, koska '62:n rekkarikolo on puskurissa ja '63-64 Caddyssä se on puskurin yläpuolella 'takamaskissa', kuten siinä pikkukuvassa näkyy..
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tosiaankin, rekisterikilpi koloineen puuttuu. Tosin kuten Rocket Engineer totesi, series 75 peruskori on sama vielä 1963 ja 1964 joten se tosiaan voisi olla sitten muutamaa vuotta uudempikin.
    http://i7.photobucket.com/albums/y275/l ... 3/1108.jpg
    http://www.car-nection.com/yann/Dbas_64/6475.JPG

    Jotenkin mun silmään vaikuttaisi noi siivet ja keulan pyöreys kuitenkin enemmän 1962 muotoilulta, mutta eipähän nuo 1963-64 mallitkaan ole niin kulmikkaita kuin muistelin.
     
  20. kime2

    kime2 Gearhead

    Aika vanha tuo juttu jo on,et mahdollisuudet selviämiseen on kovin pienet ellei jonkun mieltä sitten asia erityisesti ala painaa... Koska uskoisin et jokunen henkilö tästäkin tietää,mut ei puhu....
     

Kerro tästä muillekin!