Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
  1. 1962 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  2. 1963-64 Cadillac perusmalli

    0 ääntä
    0,0%
  3. 1963-64 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  4. 1959 Oldsmobile

    0 ääntä
    0,0%
  5. 1960 Mercury

    0 ääntä
    0,0%
  6. joku Lincoln

    0 ääntä
    0,0%
  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mäkin ekana veikailin just tollasta 64 tienoilla olevaa mallia, niitä ei vissiin läjäpäin täällä ole? Vaikee sanoa juttujen selviämisestä mitään, mutta oikeus ja kohtuus olis, että jos tollanen laite löytyis ja sitä kautta pääsis edes sulkemaan jonkun mahdollisuuden pois, niin tuskin siitä mitään haittakaan ois? Mutta seitsemän vuotta on tosiaan aika pitkä aika; itelle tuottaa vaikeuksia muistaa edes seitsemän tunnin takaisia asioita.
     
  2. J-P Kansas

    J-P Kansas Gearhead

    Mielenkiinnosta:
    Onko joku esittäny arvionsa auton vuosmallista ja merkistä poliisille asti?
    Tuskin ne tutkijat kuitenkaan täällä pyörii...?
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Ikävä tapaus tosissaan, toivottavasti se kuitenkin selviää, vaikka taitaa olla turha toivo, että selviäisi enää millään lailla parhain päin. Vaikka toivoahan aina voi. Omaisille se vaan on kovin raskasta aikaa.

    Mutta sitten kun on ainut kameraan sattunut jenkkipeli suljettu pois, niin jäljellä taitaa olla erinäisiä satoja nauhalle tarttuneita euro- ja japsiautoja. Nyt ei kuitenkaan vissiin todella tiedetä, onko uhri koskaan noussut mihinkään autoon. Melkoista hakuammuntaa on tuo, jos ei sitten poliisi todellisuudessa tiedä jotain mitä ei meille kerro.

    Mutta jos nyt tuota autoa metsästämään alkaa, niin eikai se niin vaikeaa ainakaan Poliisille olisi tsekata Suomessa majailevia 59-64 Cadillaceja? Limoina niitä ei ainakaan montaa ole ja liian vähän minkäänlaisina. Tuskin tuokaan yksilö minnekään kadonnut on, jos se nyt ylipäätään sattui suomalainen vaunu olemaan.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    [​IMG]
    Kyllä tossa näkyy rekkarin kolo puskurissa. Vai näkyykö ja kun tarpeeksi kyttää niin ei se enää limoltakaan näytä :oops: . Takalasi näyttää sellaiselta panoraamahässäkältä kuvassa kun oikea puolta ihmettelee??
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo ei se kyllä limo ole, ehkäpä tuossa on "limusiinilla" tarkoitettu vaan tavallista nipponia isompaa autoa. Takalasin muotolu on jotenkin erikoinen, perän puolesta voisi silti olla 1963-64 Caddy...

    Mitä tuossa kuskin puolen takatolpan edessä on? Peilauksista päätellen siinä on jotain edessä?
     
  6. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Oon varmaa täysin väöärässä, mutta ekana tuli mieleen sellainen Mercury, jossa takalasi kiertää hattuhyllyn ympäri, onko 1960?
     
  7. fe390

    fe390 Gearhead

    Siinä on varmaankin ohikulkijoille hävyttömyyksiä huutavan matkustajan pää :lol:
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kieltämättä tämä optio käväisi mielessä :)

    Tossahan periaatteessa pitäisi näkyä takalasista tota tietä apukuskin takaikkunan kautta kun vertaa auton linjoja ja ikkunan paikkaa kuskin puolella. Meneekö tossa joku banderolli tai kangas takaikkunan edessä ja takatolpan editse takasivuikkunalle? Jotenkin mun visuaalinen silmä sanoisi että ton takaikkunan ja tolpan pitäisi jotenkin peilailla tai kiiltää kuten muukin auto.
     
  9. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Tampereen swappi oli 9.10.1999 eli viikkoa aikaisemmin kun katoaminen.
     
  10. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Kyllä luulen että poliisikin kattelee joskus näitä, taidan muuten tietää jonkun jenkkejä harrastavan skoudenkin...

    Ei tää homma nyt niin marginaalista oo. :lol:
     
  11. Dalkey

    Dalkey 1st gear

    Takalasi näyttäisi tosiaan panoraamalasilta, mutta hankala sitäkään on sanoa varmaksi.

    1960 Mercury Parklane HT Sedan muistuttaa tuota hieman.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kyllä jonkun täytyy tietää mikä merkki kyseessä. Tietoa esille vain!
     
  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mihis tämä limusiiniajelu sitten liittyi? :eek:
     
  13. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    PUUSILMÄ! Tuoltahan se selviää ekasta viestistä. :lol: :oops:
     
  14. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Takavalot ei vaan täsmää eikä puskurin muoto. Kelasin tuossa Standard Catalog of American Carsia läpi enkä oikein löytänyt mitään muuta noihin linjoihin istuvaa kuin 1962, 1963 tai 1964 Cadillac. Auto ei kuitenkaan taida olla se Fleetwood Limousine vaan se lyhyempi Fleetwood Series 75 Sedan-versio joka kai käsittääkseni myös jakoi saman vanhan kattolinjan ja peruskorin?

    [​IMG]
     
  15. WTF

    WTF Gearhead

  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Peili näyttäis olevan yläkarmissa. Ei taida olla MR-peli? Mitä raati sanois `59 Olds flattopista? Etuloksun päälliskromit, katon muoto, takavalotkin näyttäis soikeilta vaakatasoon siiven päissä, kylkipellin muoto? Puskurin päitä ei vaan millään miellä Oldsimaisiksi.
     
  17. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ei oo helppoo tunnistaa ton tasosista kuvista! Noo luulis kohta kotimaiset harrastajat pelinsä/kavereiden muistavan seudun liikenteen, jos maisemissa ovat ruisaileet yleensä. Polliisi on ystävä kuitenkin, jollei niuho auton päälle turhuuttaan (silloin tällön joskus)!! :lol:

    Toivottavasti on vaan tsekkaus (ja hyvin mahdollista), koska on sen tasonen juttu ja herrasmiehiä on toivottavasti jokaJÄTKÄ on prkle, muita ei kaivata.... :mad:
     
  18. Ahis

    Ahis Gearhead

    -62 karin-lakki.
     
  19. päkämän

    päkämän 1st gear

    njaa...

    ei helve ei kait se kuuskaks.... mul o semmone ja eiköhä toi oo kuus kolme.
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Lippakatolta se kyllä näyttää. Nyt se alkaa entistä enemmän näyttää fomocolta. Eilen oli kruisigissa 60 4 sedan möökjyri ja tiettyä yhdennäiköisyyttä on.
     

Kerro tästä muillekin!