Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
  1. 1962 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  2. 1963-64 Cadillac perusmalli

    0 ääntä
    0,0%
  3. 1963-64 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  4. 1959 Oldsmobile

    0 ääntä
    0,0%
  5. 1960 Mercury

    0 ääntä
    0,0%
  6. joku Lincoln

    0 ääntä
    0,0%
  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ei vaan toi takapuskuriosasto istu oiken Mercuryihin (ford-friikki heti syyttelemässä geeämmiä...)

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. päkämän

    päkämän 1st gear

    vittu toi kyll mikää limo taida olla
     
  3. päkämän

    päkämän 1st gear

    oliskohan kuitenkin kuuskolme kaksdee malli kuski koura pokalla, eli ei mitää tolppaseiteviiseries.
     
  4. hot rod

    hot rod 1st gear

    Näyttäisi -64 Cadillacille 2 ovinen HT.Mutta kuva on kyllä suttuinen.Autohan saattaa maata jossakin piilotettuna.
     
  5. illu

    illu 3rd gear

    Mun mielestä toi ei ole 62, koska niitä alempia siipiä ei näytä olevan ollenkaan ja rekkarin kolo puuttuu puskurista. Sanoisin,että se on 63 mut Cadillac joka tapauksessa. Näyttääkö kenenkään muun mielestä siltä, että takaluukun päällä on bumerangiantenni vai onko niin että mä vaan haluan nähdä siinä sellasen?
     
  6. päkämän

    päkämän 1st gear

    ei taida pumerankia olla... muuut mites kuiteski se limois oleva raitisilma räppänä siiven etureunan tasalla..... ei se kyl limo oo.....
     
  7. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Uusimassa veteraanipörsissä on myytävänä pari caddylimoa arvailujen vuosilta eli pari niistä harvalukuisesta malleista suomessa.
    Etsitty caddy ei taida kuitenkaan olla limousine malli vaan sana on putkahtanut toimituksessa sillä ulkopuoliset usein sanovat isoa jenkki autoa "limusiiniksi "oli se sitä tai ei no tämähän olikin tiedossa jo.
    Tapahtuma aikoihin tuon auto on täytynyt olla rekisteröitynä ns, lähialuella sillä ajankohtana myöhäinen aika ajelulle ja epäilisinkin fifti sixty suhteella että silloinen auton omistaja tietää jo mistä autosta on kyse on toi sen verran saanut julkisuutta.
    Uskoakseni jokainen muistaa omat ex autot tai nyky hetkiset omistukset.
     
  8. rrauta

    rrauta 3rd gear

    onko kukaan aatellu et voisko se olla 58 lincolni.
     
  9. Jube-setä

    Jube-setä 1st gear

    mun mielestä toi on toi mercury... Takaikkuna täsmää, siiven päällä kulkeva kromilista täsmää. Ainoa mikä ei välttämättä sopis on toi takaluukun ja puskurin välinen alue...onko sitä tossa etsityssä autossa vai alkaako puskuri suoraan kontista?
    Eihän tosta oo ku seittämän vuotta. Kai nyt joku silloin tampereella kiertänyt muistaa oliko paikkakunnalla tollasia? Ei niitä kuitenkaan varmasti useaa ole ollut!
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Ei tulis äkkiseltään mieleen, että joku menis '60 mercuryn takapäätä kustomoimaan.Sehän on maskin kanssa hienointa mitä autossa on. :wink:Kyllä nuo voimakkaat valonheijastukset saa paljon häiriötä aikaan.Enpä uskaltaisi tuon kuvan perusteella veikkaamaan.Hyviä ovat tosin arvailut ollu.
     
  11. Maria

    Maria 1st gear


    Niin tai auto on vieraspaikkakuntalaisen joka on käynyt Tampereen seudulla kylässä ja on heittämässä "lenkit" ennen kotiin lähtöä.
    Jos auton vanha/entinen omistaja on ns. syytön tämän neitosen katoamiseen, niin varmasti kertoo tietonsa kissalan pojille.
    Jos autolla (=omistajalla) on osuutta asiaan, niin ei ihan taida kertoa.





    Minä en muista kaikkia kärryjä jotka olen omistanut.
    Mutta melkein kaikista on kuvat.
     
  12. heka95

    heka95 1st gear

    Caddy..

    Selvä cadillac limo 62-64 ei kahta piipullista.se että onko oikea auto ajatellen henkirikosta niin...,mutaa kyllä Mercury on metsässä,bume antenni voi olla tai sit vaan heijastaa,mutta sata varmaan 4-ovinen tolpallinen limo :wink:
     
  13. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    On sitä ajateltu, mutta ei toi takapää vastaa mitenkään '58-60 lincolnin muotoja.

    Muihin veikkauksiin:

    Siipien päällä tuskin on listoja tai jos on niin musta ne ei näy, toi kirkas alue on epämääräisen muotonsa puolesta ihan vaan valon heijastus.

    Bumerangiantenni tuossa saattaisi muuten olla munkin mielestä tai sitten on vaan osuvasti just varjopaikka siinä.

    Ja tosiaan voisihan auto olla 2d HT ja tuo keskitolppa kun on hieman vinossa niin se voisi tosiaan olla kuskin käsi. Tosin ei varmaan lokakuussa enää kauheasti hotsita yöllä ainakaan meikäläistä luu pihalla cruisailu - paitsi ehkä joskus nuorempana :)

    Kyllä mä itse olisin siipien ja valojen puolesta edelleen vahvasti '63-64 Cadillacin kannalla, joko se Fleetwood Series 75 Sedan tai sitten ihan Coupe de Ville.

    Tai sitten auto on tosiaan kustomoitu puskurin ja takapään osalta.

    Jokatapauksessa olisi mukavaa jos auto selviäisi ja jos se on vaan epäily niin saisi tutkijat suljettua tuonkin vaihtoehdon pois. Tosin jotain tietoa jota meillä ei ole heillä varmasti autosta on kun noin laajasti ovat sitä peräänkuuluttaneet. Luulisi Tampereella liikkuvan sen verran paljon autoja että jotain spesiaalia, muutakin kuin valmistusmaa ja ikä, toivon mukaan epäilyjen taustalla on.
     
  14. hot rod

    hot rod 1st gear

    Saattasi sittenkin olla 64:nen limo.Heijastuma takaluukussa voisi olla tv-antenni.
     
  15. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Hmm.. Jos toi auto on siel kaupungilla sillo koko illan pyöriny ni luulis olevan useemman valvontakameran kuvaa(?) Iltasanomien uutinen asiasta anto kyl sellasen käsityksen että ton auton liittyminen asiaan ois 80 prosenttisen varma :eek: mut toivottavasti ei pahassa mielessä..
    Tuossa nyt tuskin on mitää uutiskuvamanipulaatiopeittely kikkoja käytetty ku muuteki nii epäselvä kuva :D
     
  16. sami

    sami Gearhead

    Ne ketkä näki ton ohjelman niin on satavarmasti 62-64 caddyn kannalla.
    Oli paljon parempaa kuvaa ite ohjelmassa ja mäki sanoin eukolle heti et toihan om 63 limo caddy ja noita ei oo montaa ollu liikenteessä et luulis löytyvän.
     
  17. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Tätä juttua kun lukee ja katselee tuon auton hämärää kuvaa niin tarina saa pikku hiljaa kauhunpiirteitä on se aavemmaisen oloinen ilmestys.
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Se on se aavekädilläk... :odroll:
     
  19. tammercity

    tammercity Gearhead

    Kyllä kans sitä mieltä että kyllä toi caddy on ja takaluukusta löytyy bumerangi.. käänsin piruuttani noi värit käänteisiks niin kyllä se bumerangi pistää ainakin omaan silmään paremmin.

    [​IMG]
    HUOM! TÄTÄ KUVAN AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ

    On se tosin kumma ettei poliisit nyt muka tuota autoa löydä mutta jos mä lämäsen kahtasataa valvontatolppaan keskiyöllä niin kummasti ne sakot löytää tiensä ainakin mun postiluukkuun "terveisten" kera.
     
  20. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Niin mutta Suomessa ylinopeus onkin pahempi rikos kuin murha..
     

Kerro tästä muillekin!