Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
  1. 1962 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  2. 1963-64 Cadillac perusmalli

    0 ääntä
    0,0%
  3. 1963-64 Cadillac limousine

    0 ääntä
    0,0%
  4. 1959 Oldsmobile

    0 ääntä
    0,0%
  5. 1960 Mercury

    0 ääntä
    0,0%
  6. joku Lincoln

    0 ääntä
    0,0%
  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    koitin googlettaa siitä muistaakseni citymarketin wc.n oveen viritetystä jousipyssyansasta 90 luvun lopulta josta ainakin kaupunkilehti tamperelaisessa oli useana viikkona juttua ja sittemmin oli kaupungilla huhu että se oli ns lakaistu maton alle kun oli liian silmäätekevän kakara asialla. eikö kukaan muu muista tapausta? vähän haiskahtaa tuo jenkkiauton jahtaaminen harhautukselta eli siltä että tapaus oli selvitetty mut ei haluttu julkisuuteen.

    cts kyllä oli juuri tuo mut siinä murhaforumin jutussa sekoitettiin kaupunginjohtaja ja ex missi tekijän äitinä. mut nämä demla ry:n vaikuttajien lähipiirit on ehkä pidetty puhtoisena syytöksistä. eihän korppi korpin silmää jne

    sodan jälkeen kuulemma paikalliseen poliisiin palkattiin sellaista väkeä jotka muilutti eri ajatussuunnan omaavia hervannan mettiin pieksivät sinne ja jättivät tulemaan jalkapatikassa takaisin.
     
  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    no jos se olis tammerkoskeen heitetty mikä on korttelin päässä niin se olis menny Pyhäjärveen, tää kalastaja-eemeli oli verkkojaan kokemassa Näsijärvellä mikä on Tammerkosken ylä-puolelle, se on pitäny siis kyytsätä sinne amerikan autolla?
     
  3. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    eikös se kity-marketin vessan ansa ollu oikeen joku putki-pommi joka ei kuiteskaan pelittäny?
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Voi olla, voi olla toisaalta semmoinenkin ihan teoreettinen mahdollisuus että ovat alunperinkin syyttömiä. Itselläni kun ei satu olemaan mitään uutta keskusteluun niin uskon jälkimmäiseen.
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ^ eli jos tuo tyyppi http://keskustelu.suomi24.fi/node/1143539 toimii jonain ambulanssimiehenä niin väittäisin että ei ole persoonallisuushäiriöinen vaan lapsuudessa aivopesty agressiivisen totalitärismi vihaideologian kannattajaksi ja teon tehtyään ja tajuttuaan pyrkinyt olemaan yhteiskunnalle hyödyksi...

    yhen luokkakaverin veli vaan oli selvästi punapioneereissä aivopesty vihaamaan luokkavihollisia esim mua räkäs naamalle käytävällä ja sittemmin veti yhtä kaveria ja rinnakkaisluokkalaista nokkaan kun tää istu jenkkiautossa niin että veri lensi. muistan tilanteen, tuli auton viereen ja tempas. oli sit selitelly että hän kadehti sen kaverin edellistä japsikinneriä
     
  6. CTS

    CTS Gearhead

    Jokuhan väitti nähneensä Raisan näköisen tytön kävelemässä kohti Lapinniemeä sinä yönä.
     
  7. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    KRP esimerkiksi kävi ottamassa autoista näytteitä ml yhdestä, joka oli ollut minun käytössäni -99. Aika kaukaa haettua on tuollainen harhautuksista höpiseminen.

    Mihin kaikkiin muihin salaliittoihin Sinä uskot? Onko Kailajärvi mielestäsi syytön ja Wincapita täyttä totta?
     
  8. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    kyl tuon asian samaten sen kannelmäen tapauksen vaikeneminen julkisuudessa sitä edeltävän mediakohun jälkeen haiskahtaa kekkoslovakian itsesensuurilta. eihän noista varma voi olla mut se bodomjärvi ja tulilahti tapauskin fokusoituu yhteen sakemanniin joka vakoili naapurin piikkiin ja pisti joutessaan neitosia kylmäksi, niinku stalin sano pitäähän pojilla ajankulua olla...

    tuo kailajärvi on kans ihme tapaus. pikkusen pelattu sököö isommilla summilla ja sit oikeamieliset ottaneet nokkiinsa ja niin tää pääsee istuun tappo- pituista kakkua. mullekin muuten ehdotettiin winclubin jäsenyyttä :rotfl: sellanen joka itte oli laittanu siihen 20te rahanpaskaa..,
     
  9. JKF

    JKF Gearhead

    En tiedä heittikö krp:n jannu aamulehdessä vitsinä että seuraavaksi pitää käydä koko näsijärvi läpi, tai sitten se oli vaan pihalla kuin lumiukko. Näsijärven tampereen keskustanpuoleisesta rannasta on kuitenkin koljonselälle matkaa jo n. 20km ja vesistö jatkuu siitäkin vielä ties kuinka kauas.

    Tässä toisessa aika samantyylisessä katoamistapauksessakin poliisin sukeltajat etsivät ruumista näsijärven mustanlahden satamasta tuloksetta. Vasta puolustusvoimien vehkeillä sitten löytyi myöhemmin samasta paikasta.
    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009101 ... 9_uu.shtml
    Jos etsintäalueena on koko näsijärvi, niin ei mitään toivoa.
     
  10. TempestSTW

    TempestSTW 2nd gear

    Re:

    Kerrankin samaa mieltä Karpovin kanssa. En jaksa selaa koko ketjuu varmasti jo tää sanottu mut toihan on se markku petanderin ja monen tamperelaismuusikon, myöhemmin sipe santapukin omistama 60-luvun alun siihen 90-luvun lopun aikaan(melkein)suomen ainut pidennetty 60-64 cadillacci.(ei limusiini)

    Hitonmoista mysteeriähän tampereella tehtiin joitain vuosii sitten tosiaan tosta jostain katariinasta ja löytyi läheisestä lammesta. Ja onhan Tampereella näitä selvittämättömiä henkirikoksia/katoamisia. ONKO TAMPEREELLA SARJAMURHAAJA! Onneksi asun Turussa, pistän Pontiacin käymään ja ajelen Nousiaisten nesteelle.
     
  11. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    "– Ei. Se ei ollutkaan mysteeripuhelu. Puhelinoperaattori kertoi meille, että kyseessä oli puhepostiin liittyvä automaatti-ilmoitus, koska muun muassa minä ja äitimme olimme yrittäneet soittaa hänelle Etelä-Afrikasta, tytär kertoo IS:lle."
     
  13. TempestSTW

    TempestSTW 2nd gear

    sieltähän toikin mies virrasta sitten löytyi. itse turkulaisena tiedän että täällä on joku lihava nainen, joka välillä tuuppaa humalaisia miehiä aurajokeen, välillä käy laivalla ja tuuppailee sieltä miehiä mereen. tähän hymiö. tai ehkä ei.
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^Taasko meillä on ihan aito trolli keskuudessamme? :lol:
     
  15. TempestSTW

    TempestSTW 2nd gear

    No ei tässä mitään trollia ole. Itekin monta kertaa hutikassa kävellyt jokivartta kotiin ja ei siitä vahingossa kukaan tipu, ja tuo asia on sellanen yleinen läppä turussa, tyyliin lihava nainen joka tuuppailee kännisiä ukkoja jokeen :D
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead


    yhdistävänä tekijänä jokeen ja junan eli metron alle tuuppijoilla ssri sama kuin kouluampujilla. :odroll:
     
  17. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jaahans jokohan ton limusiinin voi poistaa tästä keissistä?

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015110 ... 6_uu.shtml
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Hah. Tekijä varmaan kiitollinen kun sai muutaman vuoden etumatkaa jos ei koko vihje humpuukia.
     
  19. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Mikähän muistin kirkastuminen sille taksikuskille on nyt yhtäkkiä tullut :odroll: ....kun näinkin monen vuoden jälkeen yhtäkkiä muistaa kyytiläiset :-? ....Mutta nythän kaikki limusiinien omistajat,jotka ovat kenties tässä vuosien saatossa maalauttaneet mustan limusiinin jonkin muun väriseksi....syystä tai toisesta :wink: ....Niin nyt voip huoletta palauttaa taasen alkuperäiseen mustaan väriin (jos alunperin musta ollut)...Kun syyttävä sormihan hakee nyt tämän taksikuskin hyvän muistin johdosta kenties jotain maahanmuuttaja taustaista mieshenkilöä :wink:
     
  20. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olisko ollut kuutamoajelulla silloin?
     

Kerro tästä muillekin!