Poliisi tv; kuka ajeli limusinilla tampereella 1999?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mopeman, 5.5.2006.

?

Mikä auto turvakamerakuvassa olisi... (TÄTÄ AUTOA EI ENÄÄ ETSITÄ)

Äänestys suljettu 9.5.2006.
 1. 1962 Cadillac limousine

  0 ääntä
  0,0%
 2. 1963-64 Cadillac perusmalli

  0 ääntä
  0,0%
 3. 1963-64 Cadillac limousine

  0 ääntä
  0,0%
 4. 1959 Oldsmobile

  0 ääntä
  0,0%
 5. 1960 Mercury

  0 ääntä
  0,0%
 6. joku Lincoln

  0 ääntä
  0,0%
 1. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Jaa no ei se sitten voinut se olla.

  T. Posliini.
   
  Custom_Rod tykkää tästä.
 2. hzemax

  hzemax Gearhead

  Ehkä olin, ehkä en
   
  esmi tykkää tästä.
 3. esmi

  esmi Gearhead

  Onkos Nurmikallion tuotoksia?siis kuvaukset!?!,
   
 4. esmi

  esmi Gearhead

  Itseäni lainaten, asun samassa talossa missä Nurmikallion studio oli!, jos muistatte hyviä juttuja, niin paikallisessa baarissa (Baari Vesku 36) niille on kuuntelioita!
   
 5. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Petri R. tykkää tästä.
 6. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kyllä tää vielä selviää.
   
 7. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  etsivät autoa ass pen ja varusteena slant dick
   
 8. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kovasti kiertänyt edustus-Buicki tai Aspeni slantilla.
   
 9. paja1

  paja1 Gearhead

  Koiramiehelle pitäis antaa ääninäyte molemmista. Laiskasti puhisevan 307:n ja slantin pärinän luulis erottavan toisistaan,vaikkei ehkä kova automies olekkaan. No aikaa on kulunut,ettei välttämättä muista miltä kuulosti,mutta jos olisin poliisi niin varmaan senkin kortin käyttäisin.
   
  1purehell tykkää tästä.
 10. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Tuli mieleen että Jari Mäelläkin on vuokra-autojen joukossa j0ku kasari Buickki. En ole varma onko se yksi etsityistä Buickeista.
   
 11. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  onko jarilla alibi
   
 12. esmi

  esmi Gearhead

  Mitä nyt kuvista saa selvää, niin näyttää olevan Dodge Aspen Spesial Edition, niissä tais olla 360 kone
   
 13. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Se on Nokian pääjohtajan Kari Kairamon entinen edustusauto. En tiedä vuosimallista että mitä autoa nyt etsittiin mutta se on vuodelta 1980. Mitä Kari Kairamo olisi siellä tehnyt. Tosin omistajana on voinut olla silloin jo Mäki tai joku muu.
  https://www.jarimaki.fi/haa--ja-juhlakuljetukset/buick-electra/
   
 14. Custom_Rod

  Custom_Rod Gearhead

  kairamolla on melko pitävä alibi tuolle raisan katoamisajankohdalle
   
  Pertti K, Petri R. ja redneck1 tykkäävät tästä.
 15. grantorino

  grantorino Gearhead

  Muistaakseni Rauma-Repola Oy:n entinen tummansininen edustusauto, Buick Park Avenue -84 oli myyty jossain vaiheessa tampereen talousalueelle.
   
 16. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Jos selviäminen olis nyt kiinni siitä, että kenellä tuollainen Buick tai Aspen on ollu tapahtumahetkellä Tampereen suunnalla niin ihme ettei ole jo selvinnyt. Esim. tuollaisten Buickien runkonumerot varmasti poliisi saa maahantuojalta tai Trafilta ja jälkimmäisestä paikkaa pyytää kaikista omistushistoriaselvityksen, niin siitä voi jo kuka tahansa lukea minne ja kenelle mikäkin auto on rekisteröity tapahtumahetkellä. Siitä kun suodatetaan Pirkanmaan talousalueella olleet autojen omistajat, pyydetään aluksi ne haastatteluun ja jos auto/autot on vielä olemassa niin"CSI" etsimään autosta Raisan DNA-jäämiä.
   
 17. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  ...töissä oli juttua tyypin kanssa joka on aikoinaan toiminut katsastusmiehenä. 90-luvullakin saanut usein yksilöidä poliiseille rikoksiin liittyviä autoja AKEn tietokannasta hyvin hatarin vihjein. Vihreä neliskanttinen Volvo Meri-Lapista jonka kilpi alkaa S:llä ja loppuu ehkä kasiin tai kolmoseen...löytyy.
   
 18. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Erikoista, ettei aiemmin koiramies ole tuonut ajatuksiaan julki.


  Tosin voihan se olla, ettei tuo tilanne ole vain mitenkään yhdistynyt Raisan tapaukseen aiemmin.
   
 19. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  "Mä olen mystinen hopeinen koiramies..."
   
  bathory ja isalmela tykkäävät tästä.
 20. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Niinkuin mä tuossa aikaisemmin kirjoittelinkin, niin ihmisten aivot on aika huonoja säilyttämään epämääräisiä muistikuvia vuosikymmeniä. Niihin sekoittuu faktaa ja fiktiota ja loppu täytetään mielikuvituksella ja omilla toiveajatteluilla. (että saan mainetta ja kunniaa, jos selvitän tämän jutun)

  Mä en kyllä muistais 20 vuoden takaisia aamuöisiä juttuja, jos niihin ei sisältyisi jotain henkilökohtaisempaa kuin koirien kiinnostus kusireissulla. Ja onko edelleenkään muuta syytä noiden jenkkien etsimisille, kuin että ne sattuivat jäämään kameran kuviin tuona yönä? Noi kaikki autoista saadut "varmat havainnot" tuolta yöltä on olleet ihan kuraa.

  Btw. Jos oletetaan, että sulla on raato Buick Aspenin kyydissä. Sä pysähdyt levähdyspaikalle järven rantaan. Kauanko sulla menee siihen, että sä revit vainajan sieltä autosta ulos, raahaat sen rannalle ja saat sen sinne niin syvälle painojen kanssa, ettei se nouse pintaan tai osu johonkin satunnaisen rannan ruoppaajan tielle? Ja sitten muina miehinä takaisin autoon ja kovilla kierroksilla karkuun. Auto tuli, oli hetken paikoillaan ja lähti.

  "Aamulehden mukaan mies oli Salmenkalliontien päässä, kun hän kuuli korkeilla kierroksilla tulevaa auton ääntä. Auto pysähtyi, oli hetken paikoillaan ja sen jälkeen kiihdytti verraten kovaa ohi."
   
  Mikkis ja Rusty tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!