Poliisit..nuo veikeät maanteiden smurffit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja zejk, 12.4.2014.

  1. M

    M Gearhead

    Jos on uskominen sen yhden konstan kirjoitukseen tässä jokin aika sitten, niin nää päättömyydet lisääntyy. Siis että pitää sakottaa että pääsevät budjettiin.
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Taitanut sen verran tehtäväkuva muuttua että saavat kuskata näitä arjensankareita :wc: köntsät :wc: housuissa ennen liikkuvat taisi olla sitä pintahommaa ja paikalliset raivasivat näitä ongelmatapauksia pois kansalaisten silmistä.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei oo poliiseista kans toistaseks valittamista, tosin vaan viitisen pysäytystä tullut vaikka aika paljon tienpäällä.

    Yks hyvä juttu sentään oli Porissa. Kävin heittämässä uukkarin jazz-areenan reunalla asfaltilla, tottakai koko alueelle oli moottoriajoneuvolla ajo kielletty mutta muuten hyvät olosuhteet.

    Maija ajoi juuri kauempaa ohi ja samantien vilkut päälle ja mun luokse.


    Sakkoa ei tullut ja kevyt oli nuhtelukin mutta lopuksi konstaapeli tokaisi että taisit ajaa tänne tuota kävelysiltaa pitkin, älä enää aja sitä :lol:

    Oishan se fullsize buikki helposti siitä mennyt mutta nauratti pelkkä ajatuskin toiselta puolen jokea lähteä jalkakäytävää pitkin nousemaan sillalle ja siitä areenan parkkipaikalle.
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Jaa että tienvarsikatsastukseen jouduit? Jolloin katsastusmies tarkasti auton kunnon ja varusteet. Poliisilla ei ole mitään asiaa kurkkia auton luukkuihin.
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Joo ...tapaus sattu kun nimimerkki oli saanu kortin -80 alkuvuosina. Sillon saatto tulla vallesmannilta turpaan suunsoitosta. Oman edun kannalta kannatti olla vaan aukomatta päätä.
    Katsastusmiesten mielivalta oli ihan samalla tasolla
     
  6. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    80-luvun alkuvuosiin tuo omakin tapahtuma sattui ja pamppuakin sai tarvittaessa ettei pelkkää nyrkkimyllytystä ollut tarjolla.

    On ne ajat onneksi muuttuneet ja nykyään taitaa poliisinkin miettiä sanomisiaan kun asiakkatkin nauhoittavat näitä uhkauksia ei taida olla kuin viimevuodelta se viimeinen julkisuuteen tullut "uhkailu".

    Ja kohtahan sitä uskaltaa jo kysyä Poliisiltakin "onko tietoa"? :eek:
     
  7. golden rocket

    golden rocket Gearhead


    sinä senkin makarooni perseestä tulee jotain muuta kuin xenoneita. sulla liian älykäs puhelin kun et siihen osaa vastaa hää sinä senkin. poliisit on kivoja minäkin olen oman taksi matkan joutunut maksaan että putkaan pääsin kun en herrännyt kun heräteltiin..
     
  8. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    näitä oli paljon kun jenkillä ajoi,toinen rekkari valo oli pimeä,sakko,seuraavalla kerralla 80 lätkä roikkui,ei näkynyt tarpeeksi,sakko,seuraavaksi putki hanskalla umpeen,jos suhisi muualta niin sakko ja nimismiehen luokse ja kortti kk pois.tätä riitti.myös muuta tuli kuin henkistä.nykyään saatetaan kotiin.
     
  9. E.Rummukainen

    E.Rummukainen 1st gear

    Hmm.. Ehkä ennen kaikki ei ollutkaan paremmin..
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Oikeassa olet. Liikkuvan poliisin lopettamisella vähennettiin vain päällekkäsitä päällystöä.
     
  11. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    noin 10 vuotta sitte kysyttii ettet taida olla paikallisia + millo meinaat poistua kaupungista ja sit annettii sakko. muistan edelleenki et sille kuppilan parkkipaikalle ajetaan sitä toista kautta eikä sitä mistä minä ajoin ( kielletty ajosuunta mut enhän mä sitä huomannu). mites yleistä toi perässä hiippailu noil poliiseil oli tohon aikaan, roikkuvat enne tota sakkoa puol tuntia perässä pitkin pieksämäkeä.
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ja ne päällekkäin olleille keksittiin uusia vähän parempi palkkaisia nimikkeitä.
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo hiukka on helpompaa vallesmannien kanssa kuin 80-90luvulla ja varsinkin jenkillä ja choppereilla ajellessa :mad: Se oli aivan naurettavaa hommaa silloin viranomaisten puolelta,tosin saatoi sillä olla osansa kun prätkiä silloin rakennettiin ja kokemuksia ei niistä viranomaisilla niin ollut,tosin ei kyllä ollut fillareihin osiakaan ihan yhtä helposti saatavilla kuin nykyään joten näki niitä vaikka mitä viritelmiä :lol: :lol:
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Puhumattakaan tuon ajan katsastusmiehistä:(Vittu sillä kuonahakulla oikeesti lyötiin etsiessä ruostevaurioita.
     
  15. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Tuosta seuraamisesta tuli mieleeni eräs fiktiivinen valkokankaan herrasmies, jonka kotipaikka on Arizonan Bowiessa. :wink:
     
  16. jallu81

    jallu81 3rd gear

    komenttina tuohon jonkun kommenttiin poliisin oikeuksista tarkastaa auto sisältä, että on sillä oikeus jos epäilee ajoneuvoa käytettävän rikollisiin tarkoituksiin ja/tai että ajoneuvo on asetusten vastainen/vaaraksi liikenteelle. Voihan siitä tarkastastuksesta kieltäytyä tien päällä, mutta silloin poliisi voi määrätä auton takavarikkoon ja/tai valvontakatsastukseen. Helpoimmalla pääsee aina kun myöntyy poliisin vaatimuksiin ellei tiedä ja ole varma siitä että poliisi on väärässä..
     
  17. pequli

    pequli Gearhead

    Turussa 70-80-lukujen taitteessa eräs alkoholijuomien yöaikaista vähittäiskauppaa harjoittanut herrasmies asensi varoituskolmion telineeseen mottoritilaan, koska poliisien vakiokysymys usein toistuvissa pysäytyksissä oli nähdä pakollisiin varusteisiin kuuluva varoituskolmio. Siinä samalla olisi päässyt ratsaamaan silmämääräisesti takakontin sisällön.
     
  18. ktech

    ktech 3rd gear

    juu pieksämäellä on mukavat poliisit!! sakottaminen on ilomme.
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja Pieksämellä on putkia melko vähän.Mun polttarireissulla motoparkilla oltiin mun ltd:llä ja jouduttiin koko bändi putkaan niin kaikille ei riittänyt omaa selliä vaan yhteen pistettiin kaksi :rotfl: Epäilivät että autossa olis pilvee ja ratsasivat huolella koko auton poliisiaseman kellarissa,ei siellä mitään ollut.
     
  20. Jordan

    Jordan Gearhead

    Mukavampaahan tuo on aikaa kahestaan vietellä. Kai oli edes virvokkeet mukana?
     

Kerro tästä muillekin!