Polkemalla Vappuun

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 21.4.2012.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    - Tuuppa sinähi Toni avuksi sieltä ni pyöritellään tämä raato autolle ja oo niinku muutki ihmiset! (Jaakko)

    - Sinä tapoit yhen meistä! En koske ''Kuninkaaseen'' sormellanikaan! (Toni)

    [​IMG]

    -Voe vittu teiän kans! Saatana just tuota sodanjäläkeistä sukupolovee parhaimmillaan! Tempakan Anneliko se on teiät höpissy nuin pehmeiksi? Ei sitä ennen tuollalailla vanhemmille ihmisille rutistu ja ruokapöydässä syötiin kaikki mitä nokan eteen kannettiin. (Jaakko)
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pojat saivat syötyä Tonia lukuunottamatta. Sitkasta oli kuulemma ollu vanahahirvas. Matka jatkuu salaista määränpäätä kohti kinastellen:

    - Se kuule joku yö on poeka, jotta minä silipasen tikkarisaunan yhteyessä puukolla tuon mopin helevettiin sinun päästäs! (Jaakko)

    - Minuo ei uhkaile miehet, joilla on venttiilit kumikengissä! Oon yöllä kusella käydessä hoksannu ku pumppailet ähinän kans niihin pyöränpumpulla ilimaa. Vittu mikä perverssi! (Toni)

    [​IMG]
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niin, nyt ois uuvet kumitki tilattuna Triangle-Moottori komppanjalta. Tässä vaiheessa on hyvä sutia vanteet ruosteisiksi. Muuten hyviä nuo kermarenkaat, mutta pierettää ihan saakelisti.

    [​IMG]
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    En kehannu poikain Kalajoen metiköstä löytämää ''Comet'' valaisinta enää pyörään tunkea ku taka ja etuvalot löytyvät jo. Sen sijaan on alkanu hiipimään kuvioihin entisten taidekouluilijan sisustusvalaismien muuttaminen uusiin kuosiin.... tämä tosin oli ihan tuommonen työlamppu. Tässä nyt ei ihmeitä tapahtunut. Kuhan leipää tehessä aloin piuhoja vuolemaan, niin siitä se lähti. Ai jotta miten liittyy pyöräilyyn? No siten ku on pyöränlamppu.

    [​IMG]
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niin johan ne pääsi jätkät päämääräänsä. Paikka on Koutokeino ja ilmassa kosteuden tuntua. Näky pisti pojat sanattomaksi ja mikä pahinta myös Jaakko heittäytyi puhumattomaksi palelluttuaan asfalttikoneen päällä pariviikkoa kököttäessään.

    [​IMG]

    Sen verran pojat saivat selvää Jaakon pihinästä, jotta pari kaveria on tulossa Hammerfestin kuppeesta traktoreillaan ja kyseinen hökötys pitäis jonnekin päämajalle raahata. Jotain ihan uskomatonta höpinää... Mää lähen nyt jatkamaan pyörää.

    [​IMG]
     
  6. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Digikamera... (Sulevi Peltolan äänellä)

    Tukken ja Pallen vihamiehille ilouutisia!

    Just ku olis jotain tapahtunu pyörän suhteen ja kerrankin roppakaupalla mainihtimisen arvoista kuvatallennetta, niin eiköhän se kamera mene leviämään ja ei tässä nyt pariin viikkoon oo rahaa ees käytettyä hommata. Prklsson!

    Ja näissä minun viiskytluvun kännyköissähän ei tunnetusti ole kameroita. Hyvä ku pystyy viestin laittamaan.

    [​IMG]
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No joo ei oo tosiaan kameraa edelleenkään ja mahto mennä kuun vaihteeseen semmosen laittamiset. Eipä kyllä pyöräkään oo just nyt valamistunu ku viinan juonniksi meni... Siis oikeaksi juomiseksi, eikä mitään ''Touhukännejä''

    Tuketsut sun muut joutu lammenpohjalta lähtemään apumiesten; Furuhjelmin (Furu-Ukko) Niilan ja Kallungin Jounin kans viemään Surnu-Pekalle Kelekanbensaa ja sätkävehkeitä, niin eipä oo silläkään rintamalla tapahtunu. :-?
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pistetään nyt ees piristyskuva kansiosta seittemän vuoden takaa.

    [​IMG]

    :D
     
  9. olle

    olle 3rd gear

    Täältä lihapatojen äärestä vaan heräsi kova huoli Poikain tilasta ylämaissa.Kuinka tuolla kairassa Gampsua hankkii ja lienee Senkkerin tupakitkin lopussa tai ainakin viimeisillään.Pahinpaan räkkä aikaan poikaraasut sinne joutuneet.Itsekin kairassa kulkeneena tiedän että helppoa ei ole elämä.Tuo Jaakkokin mikä lie ukko,helvetin saukko koko äijä.Kun vielä vihreät ja muu kukkahattu joukko saavat tietää että tunturiin on ajettu peninkulmittain asfalttitietä,ei hyvä heilu.Jos jotain tietoa Poikain tilasta saatavilla,niin paremmin yönsä moni nukkuisi.
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No joo vähissä siellä juomat ja tupakit on ja ei muutenkaan hääviä. Pekalle on tavarat viety ja pieksihän ne poijjat sieltä yhen Televisioporukan juttua tekemästä. Saatana jos se on pelekästään syy kaikenmaaliman haastattelijoihin, jotta mies assuu syrjässä, ni onhan se nyt outoa. :argue:

    Gambbiinaa saivat hommattua Ivalon suunnalta, van hommahan on niin, jotta sitä joutuu juomaan päivään sen kolome pulloa per lärvi, jos ei oo siinä mittää muuta höystettä kaverina. :) Jospa ne pääsis pian takasi löytämälleen konneelle.
     
  11. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Se verran kuulin tuossa, jotta oisivat poijat jääneet Hammerfestiin Furuhjelmin Niilan luo saunomaan. Tukke kerto, jotta ei oo Toni ennää entisensä ku Jaakko on sitä niin paljo kurittanu. Tukanhan se leikkasi jo aikoja sitten ja näkyy ylhäällä kuvassakin, van nyt ku oli vielä repiny siltä vaatteetkin ja meikit Mäntysoopalla hävittäny!

    Oli se antanu Niila poikansa vanhoja vaatteita lainaan sille. Kuulemma hauska näky valkeessa Milkkis paidassa ja kivipestyissä resorijameksissa! :rotfl:
     
  12. olle

    olle 3rd gear

    Kyllähän se taisi Tonille olla paikallaan oikein wanhan kansan kurmootus...meni niin ikävästi Nilsillekin tekemään.Josko pojalla asettuis maailmankuva ja näkemys kohdalleen.Turhaa taisin Jaakkoa moittia,löytyy se kuri kairassakin vintiöille.
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu jotain hyväksyttävän outoa tuossa Jaakossa on, vaikka kuuluukin siihen porukkaan, joka piti kehitysvammasia pottukellarissa... Vieläpä ilman Colitsihousuja.

    Semmonen kumma yhteys saunonnan yhteydessä on tullu selville, jottei Jaakko, Niila ja Jouni ole vanhentuneet sitten vuoden 1949. Se selittäneen hieman vanhahtavaa elämänkatsomusta, vaikka ikää Jaakollakaan ei ole vielä ku hitusen yli viidenkympin.

    Saa nähä mitä siellä saunoessa vielä kantautuu poikain korviin. :lol:
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ai jotta pyörä? No semmonen on tavote, jotta perjantaina alkaa tiukka viikonloppu sen kans. Saatara saan Tremahlejakin huomenna niin loppuu kahenviikon vierotukset. Viinaa oon joutunu juomaan niin paljo, jottei silimät kestä! Se on tuo selekävamma niin paha... En minä muuten! En en... :rotfl:

    Joku lukija tässä sano, jottei kannata syyvä Tramaleja, ku ei seiso tuo kaljupäenen nahkavasara, van en minä tiiä onko se hyvä sekkään, ku netti kokoajan jouto kahteluista jumittaa.

    Pojista ei mitään kuulumisia, van yks Hammerfestin Tuskafestivaalin kävijä sano, jotta kolme mustanaamioksi pukeutunutta oransseissa kumppareissa hiipinyttä miestä olis ottanu yhteen parin rokkarin kans ja riepotelleet jotain teiniä. Kamera on tilauksessa ja jospa saisimme taas kuunvaihteen jälkeen kuvatallennetta tapahtumista.

    :)
     
  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No niin. Jos olis kamera niin laittasin kuvan apteekin ostoksista, mutta sellasen saan vasta ensviikon alussa.

    http://www.huuto.net/kohteet/agfaphoto- ... 857?ref=gl

    Saa nähä ottaako tuolla sitten mimmosia kuvia, mutta hinta puhui puolestaan tässä köyhyysahdingossa.

    Pyörään ei oo tullu koskettua sitten ollenkaan, vaan jatketaan siitä mihin kameran hajottua jäätiin. Sitä on niin lukijaystävällinen bloginpitäjä. :wink:

    Jaa jotta kuins pojilla jänkhällä? Ka no ovat saaneet raahattua löytämänsä Streamlinerin ''Päämajalle'' ja jonkinlaisia juhlia ovat järjestämässä, mutta siitä sitten enemmän ensiviikolla. 8)
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eipästä teältä perähikiästä löyvä oikeenlaista kameranjohtoa mistään kaupasta. Pitänee käydä viikonloppuna ajan kans isolla kylällä semmosta metästämässä. Jospa sitä sitten ensviikon alusta pääsee jatkamaan normitahtiin tätä höpinää.

    Sen verran kuulin, jotta olis poikain seurueeseen löytäny tiensä joku Haparandan dude nimeltä Ari Ragg. Sen verran kuulemma on villi viiskymppinen, jotta Jaakkokin on jo kerran turpiinsa siltä saanu ku oli tullu keskeyttämään tämän harrastepelinsä pieksämiseltä. On se Jaakkoki ku mennöö sillalailla.... Kai sitä nyt omaa autoansa saapi potkia jos siltä tuntuu.

    Sitähän ehtis vielä pari kuukautta ajella pyörällä lokarit niskassa ennen lumen tuloa, tosin kannattanekko kiirehtiä joutavia. Teköö Vapuksi niinku on luvannukki. :)
     
  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ei pervele niitä johtoja löyvy ees Kajjaanista. Pitikö se ihan mennä Oulusta tai Kuopiosta asti kyselemään? Eihän siellä ollu ees Teknisiä oikeilla paikoillaan ku ei oo tullu siellä aikoihin vierailtua... Mihin lie muuttanu?

    Saatana ja Alkossa piipahtaessa tuli oma lääkäri siellä vastaan. Meinasin muistuttaa ku ei ollu uusinu minun Tramalireseptiä tässä keväällä.

    Vittu mullahi pitäs olla oikeus sannoo Alkon kassalla, jotta tälle naiselle sitten ei myyä viinaksia! :argue: Sen verran sais olla köyhän oikeuksia tässä örtissä.
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ei riittäny pyörälle se, jotta katko hampaat sillon yks syksy. Tänä aamuna se nakkeli minuo pihalla siihen malliin, jotta piti ambulanssi soettaa vähä niinku ration juopottelujen aikaan.

    Luuhun asti repi asfaltti semmosen kymmenensentin levysen repaleisen reiän. Nyt on kymmenen tikkiä ja ilonen mieli. Tosin se johtuu lähinnä lääkityksestä. :wink:
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kyllä se on uskottava, ettei sitä sopivaa kameranpiuhaa saa kappoista hommattua ja tietokonneetki on palasista kasattuja romuja joissa ei oo muistikortillekaan paikkaa.

    Saapi nyt nähä miten tätä ongelmaa nyt lähtöö purkamaan, van eipä tässä kukaan mitään menetä ku ei ole pyöräänkään tullu koskettua sitten kameran hajoamisen. Sehän tässä on kehveliä kun ei saa kuvatallennetta Tukken ja Pallen edesottamuksista, mutta eiköhän sen retkueen kesken tule tapahtumaan jatkossakin kaikenlaista, jotta höpinää varmaan piisaa kunhan saa taas kuvia koneelle. :wink:
     
  20. wezze

    wezze 3rd gear

    siellä sitä vaan poleskeltiin aamupäevällä kodinlutkun kulumilla.
    meinasin soettaa torvee mutta oli senverran retvakan näköstä meno etten kehannu. tiijä mitä oes tapahtunu... :)
     

Kerro tästä muillekin!