Polkupyörät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja ElvisNYB-77, 17.3.2006.

  1. Street Freak

    Street Freak 1st gear

  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Mua on välillä oikein vit....nut, kun menin hölmönä joskus yli 15 vuotta sitten myymään jonkun tollasen fillarin serkkupojalle... :cry: Korkeat sarvet, pitkä satula, tosi korkea selkänoja, kolme vaihdetta "shifterillä", kullanvärinen ja valkosivuilla! Vaikka kunto olikin aika kulahtanut, eikä vaihteet toimineet kunnolla, niin aihio olis ollut ihan helvetin hieno! Ei sitä silloin ymmärtänyt, että kun tulee puolet ikää lisää, niin omalle jälkikasvulle vois tuostakin vääntää vaikka minkälaisen vekottimen... :odroll:
     
  3. Lassi

    Lassi Gearhead

  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

  6. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    Faarilla on jaguaari.. Itse laitoin ajokuntoon kesäksi tällaisen svanen -merkkisen naistenpyörän, joka on patinoitunut heinien seassa jo luultavasti pidempään kun itse olen ollut läsnä. Jopa lukko ja kilikello toimivat virheettömästi. Veikkailuja vuosimallista otetaan vastaan..

    http://smg.photobucket.com/albums/v680/CH3OH/svanen/
     
  7. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Minulla ajokkina tälläinen, http://kuvablogi.com/blog/2605/23/

    Eräs antiikintuntija sanoi tämän olevan -20>-30 luvulta...tosin lokarit ovat n. -50 lukua, ohjaustanko -60 lukua ja satula nykypäivää...pyörää ei ole tarkoitus entisöidä missään nimessä.

    Pyörän etuhaarukka on ollut niklattu ja vanteissa kullan väriset raidoitukset...pyörä on reilun 10cm pitempi kuin muut yleisemmät / myöhemmät pyörät, eturatas on julmetun kokoinen, merkistä ei hajuakaan :(

    Kakkospyöränä tämmöinen Hopeasauma, http://kuvablogi.com/blog/2605/32/

    Siihenkin on vaihtunut ohjaustanko ja takavanne...taitaa olla -50 luvun lopulta?
     
  8. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Oijoi, liekköhän m mullakii oillut joskus tuollai samallai kone, kun tunnustaaa niin tutulta; pieni eturengas, valkosivutakanen isompi, vaiheet 3, ch09pper-tango ja yhtä pitkä kuin puikula satula ja sissybaar vakiona. Mutta ei oullut jalometaillia maalissa, vuan metaallikiiltomaalia, punainen pohjaväri. ja Valkeat vanteet punaisine straippineen.
    Leuhka peli, josta puhkes jompikumpi rengas ja sittemmin vuosiin perästä lähti siitä romottamasta Rolupan kuuppaan.
     
  9. MrVelo

    MrVelo 3rd gear

Kerro tästä muillekin!