Pontiac 1961 389 Kennuvipu?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja north, 10.8.2021.

 1. north

  north Gearhead

 2. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Jos yläkerran voitelu tapahtuu tönäreitten kauttan niin sitten ainakin reijällinen keinukin.

  Noissahan voi olla alunperin studien kautta tuleva voitelu, mutta voi olla nekin muutettu tönäreitten kautta tapahtuvaksi.
   
 3. north

  north Gearhead

  Oli minaan aikas hurjat keinut kun ei oo saanut öölii kuviatulossa.
   
 4. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Keinuvivussa Täytyy olla reikä jos voitelee yläkerran tönärin kautta. Jossain vanhemmissa malleissa oli kuten artsi kirjoitti voitelu tapahtui studien kautta. Taisi olla -65 eteenpäin koneissa voitelu juurikin tönärien kautta. Osien mitoitus on sama, joten on mahdollista että koneeseen on sekoitettu osia eri vuosimalleista.
  Tuo on helppo tarkastaa kun ottaa venttiilikopan pois ja käyttää moottoria hetken, tarkastaa tuleeko öljy kaikista tikuista keinuvivuille.

  mulla jäi kelvot käytetyt keinuvivut tarpeettomaksi konerempan yhteydessä kun uudet tuli tilalle. Samoin hyllyssä 5000km ajettu stokki nokka nostajineen jäi jouten. Meinaan jos tarvetta.
   
  Muokattu: 11.8.2021

Kerro tästä muillekin!