Pontiac bonneville 1965

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Mötkö, 29.12.2013.

  1. Mötkö

    Mötkö 1st gear

    Hei,

    Olisi tuollainen projekti tällä hetkellä. Olisin kiitollinen jos saisin tiedon missä lehdessä ja koska kyseinen auto on ollut.
    Sen tiedän että 80-luvun alussa on ollut jossain lehdessä esittelyssä kyseinen auto. Olisi tarkoituis palauttaa auto 80luvun loistoon koska on vuosien aikana jotunut heitteille ja nyt löytänyt rakastavan tallin.
    Väri on ollut musta. Yhden suttuisen kuvan löysin autosta mikä oli otettu Linköpingissä vuonna -81 ja silloin auto oli musta.

    Toivottavasti teiltä löytyisi tietoa autosta
     
  2. Visa

    Visa Gearhead

  3. Mötkö

    Mötkö 1st gear

    Tietoa on sen verran että poistettu kahdesti rekisteristä ja vain parista on reknumerot mutta ei alkuperäisestä.
     
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Oliko auto kuitenkin jo tuolloin suomalaisissa kilvissä?

    Noihin aikoihin oli Riihimäellä Glad-nimisellä henkilöllä musta kaksiovinen isokorinen Pontiac (valkoisella sisustalla?) josta saattoi ainakin jonkun näyttelyraportin yhteydessä olla kuva alkuaikojen V8:ssa, mutta en enää satavarmasti muista oliko kyseessä juuri -65 Bonneville.
     
  5. Mötkö

    Mötkö 1st gear

    Auto on alkuperäinen suomiauto. Tämä bonneville on harvinaisempi neliovinen.
     
  6. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Oulussa taisi pyöriä 80-luvun alussa 4D tai 4D HT musta 65? Bonneville.
     

Kerro tästä muillekin!