Pontiac / Buick koneet ristiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja HenkkaTurust, 9.2.2003.

  1. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Sopiiko Pontiac V8 Buickin kasin tilalle?
    Siis kyllähän se laatikon pulttikehä on sama, mutta entäs kiinnitys runkoon? Puhe ei ole mistään 77-90 piilofarkuista, vaan vanhemmista full-size autoista.
    Entä mimmosias kokemuksia porukalla on Ponun 301 padasta, mitään tehoa siinä ei ole, mutta toimiiko se edes? Tyyppivikoja?
     
  2. Micky

    Micky Gearhead

    Laitoin vanhaan farmibuickiin 305:n 455:n tilalle ja laatikoineen meni suht pienellä vaivalla kun omistaa migin ja rälläkkäläkän.Kardaanimuutokset saattavat tulla myös esille...buickin ja ponun sopivuuksista en niin tiedä,mutta itse vaihdoin laatikonkin ja homma luonas kohtalaisen hienosti.
    Koneen ja laatikon vaihdoin pienempään vain ja ainoastaan sen takia etten saanut sitä millään ilveellä ostettua auton omistajalta ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis tuo 305 siinä tilanteessa....
     

Kerro tästä muillekin!