Pontiac Catalina -63 convertible LSX restomod

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Visa, 24.1.2013.

 1. Visa

  Visa Gearhead

  Sähköt katsottu sisältä loppuun, Päävirtakaapeli vielä kytkemättä ja muutama johto ripustamatta kojelaudan alle. Konehuoneen puolelta vielä lambdojen ja vaihteiston piuhat kytkemättä. Vielähän tuonne lisääkin piuhoja vedetään sisälle, mutta mitään ajoa/käynnistystä estäviä ei pitäisi olla enää kytkemättä.
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Nimimerkki epätietoinen Hämeestä kyselee olikos tuon tankin päällyste jonkinlaista sävytettyä ryppymaalia?
  Mun ponun sisustuksessa on tehtaalla laitettu metallipintoja joissa sisustuksen sävyinen ryppymaali tms. Jossain vaiheessa tarkoitus uusia pinnat. Helpottaa jos on valmis materiaali tiedossa.
  Onko sulla laittaa linkkiä tuotteesta?
   
 3. pe-le

  pe-le 1st gear

 4. Visa

  Visa Gearhead

 5. Visa

  Visa Gearhead

  Kaveri halus kuvata mitä saatiin yön aikana aikaseksi
   
  rekkamies, esmi, Isamu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Visa

  Visa Gearhead

  Eka starttiyritys kuuden vuoden jälkeen. Kipuna puuttui vielä.. kaverin kanssa juttelin hetken ja erehdyksissäni ainakin kampuran asentotunnistin liittimen oon tökänny vahingossa nokan tunnistimelle. Taas saa katsoa siis peiliin.
   
  Muokattu: 4.5.2020
  rekkamies tykkää tästä.
 7. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Nättiä on tekeminen ja jälki! Tais olla just eilen kun mietin että koskahan tulee päivitystä Catalinan projektitopikkiin, on niin mielenkiintosta seurattavaa että aina odottaa koska tulee lisää pällisteltävää!
   
  Visa tykkää tästä.
 8. Visa

  Visa Gearhead

  Ei se loppuen lopuksi niin vaikeata ollutkaan, kun vaan tökkäsi liittimet oikeisiin paikkoihin. Sammua se ei halunnut tietenkään vielä tuolla mun nappi käynnistyksellä, mutta muistaakseni mulla vielä yksi johto kytkemättä jarrupedaalille ja johtunee siitä.
   
  esmi, rekkamies, Gary Grand ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. tzampy

  tzampy 3rd gear

  Muistan kun tuon oman starttasin ekan kerran kunnolla käymään vuosien jälkeen. Hieno hetki. onnittelut!
   
  Gary Grand ja Visa tykkäävät tästä.
 10. Visa

  Visa Gearhead

  Pari askelta eteen ja välillä taakse. Vanhaan syyläriin juotin an20 lähdöt kiinni ja kokeilin paineita syyläriin. Vuotaa pilleistä vähän sieltä täältä ja syyläri pääsi paistattelemaan päiviä tallin kulmalle. Nissanin skyline R33 haipakka syylärin sain edukkaasti Luisus garagelta ja on oikean kokoinenkin. Uudet -20 lähdöt ja letkut kävin ostamassa Roadmachinelta. Pakoputkistoa nyt tigailtu parina iltana ja kuskin puoli alkaa olla ihan ok. Vänkärin puoli vielä tekemättä. Sähköjä riisuin vähän uusiksi, kun mieli teki releyttää asioita. Ilmajousituksen viimeistelyä duunattiin kontin puolelta ja pari pistoliitintä vuotaa vähäsen. Hermo meni taas ja tilalle hommasin helmiliittimet ja näkyvät putket tulee kromatusta kupariputkesta.. koitan siis saada asennuksesta sen näköisen, että kehtaa kontinkin avata yleisellä paikalla. Vielä olis kova tahto kuitenkin saada ennen kesäkuuta ajoon, vaikka aika pikkasen vähiin käykin. Putkistosta nappasin pienen video clipin ihmeteltäväksi.
   
  esmi, rekkamies, Roberto ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Visa

  Visa Gearhead

  An-20 letkut vedetty syylärille ja mukavasti se skylinen syylärikin istahti paikoilleen. Toiset kannakkeet tosin tarvitsee vielä nykertää.
  [​IMG]
   
  rekkamies, hevimies, Gary Grand ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Ainut kommentti aikaisempaan, AN-letku on hyvää mutta eikö tarvis vähän enemmän joustaa? Joku joustavampi ois voinu olla tossa parempi? Aika jäykkää jöötiä tuo AN-20 vaan.
   
 13. Visa

  Visa Gearhead

  Joo aika jämäkkää letkua toi teräs/nylonpunos letku. Tilasin jo do88:lta silikoniletkua, josko kuitenkin vaihtaisin ne vielä. Varsinkin tuo alavesiletku on sen verran lyhyt ja vähän mutkaa, niin on hieman pännigissä.
   
 14. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Moottori heiluu ja jäähdytin on sitten korissa kiinni, tarvis olla vähän sitä liikkumisvaraa. Itsellä silikoniletkua noi letkut. En tosin tiedä miten silikoniletkut saa kiinni an-liittimiin kun niitä ei ole niihin tarkoitettu...
   
  Muokattu: 25.5.2020
 15. Visa

  Visa Gearhead

  Moottori mulla hyvin jäykillä uretaanikorvilla kiinni. Ei juurikaan pääse heilumaan. Toki ainahan sitä kaikenlaista värinää muodostuu ajaessa. En usko että silarin kiinnitys an-liittimeen muodostuu ongelmaksi ja eihän tuolla mahdottomia paineita kuitenkaan järjestelmässä.
   
 16. Visa

  Visa Gearhead

  Tänään töiden jälkeen kävin vähän verhoilemassa verhoiluhuovalla takakonttia. Yllättävän hyvin tuo huopa taipuu pyöränkotelon muotoihin. Samalla lopuksi suunnittelin tuota ilmajousituksen layouttia.
  [​IMG]

  [​IMG]
   
  rekkamies, Ace66, Isamu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. Visa

  Visa Gearhead

  Lisää kuvasaastetta.. tokihan tuohon vielä pari kupariputkea tulee näkyville, mutta muuten kontti valmis.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  rekkamies, hevimies, esmi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. Visa

  Visa Gearhead

  Parin viikon työputken jälkeen taas aktivoiduttu ja sain kytkettyä ilmajousituksen kontrollerin paikoilleen. Ajatus olis nyt touhuta muutama pitempi päivä tallissa ja niputtaa ajokuntoon ennen juhannusta.. edellyttäen ettei tule ihmeempiä takapakkeja. Siistitään vielä sitte kesän ja syksyn aikana ja korjaillaan lastentauteja.
   
  esmi, lintta88, rekkamies ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Visa

  Visa Gearhead

  Pellit alkaa olla asennettu. Silleen ameriikan toleransseissa, mutta saahan noita vielä hieroa, ennen ku tyytyväinen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  esmi, rekkamies, LPV ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. Visa

  Visa Gearhead

  Kesä mennyt vähän poissa tallista, mutta nyt parin päivän aikana saatu duunattua flektikotelo ja ilmanotto moottorille. Imuputket maalataan vielä mustaksi ja koteloidaan kokonaan, että ilmanotto tulee viileänä auton alta.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  hevimies, esmi, Isamu ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!