Pontiac Grand Prix ei...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JAMANT, 10.8.2009.

 1. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  lähe käyntiin, ideat vähissä (taas)!!!

  Pyörittää hyvin ja polttoainepumppu tuottaa bensaa fuelrailille, kipinää tulee (kun starttipilotilla suihkauttaa, lähtee käymään)...

  Testeri ei keskustele ECM:n kanssa, Check Engine valo ei vilkahda.....

  Historiaa: etuapurungon puslat mädäntyny niin, että apurunko tippui takareunastaan tielle, uudet puslat ja ohjauksen liuku takaisin paikoillaan, ei muita vaurioita, apurungon tiputtua, lähti kerran käymään ja kävi huonosti, sen jälkeen ei mitään käynnin tapaista (paitsi sillä pilotilla).... Kaikki johtosarjat näyttää olevan OK, ECM ei vain anna suuttimille virtaa, mikäs sen sitten on tappanut??? Ja auto on siis Pontiac Grand Prix 3.1V6 Multiport FI, vm -91.
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

  Muistaakseni noissa on suuttimet maaohjattuja.Toimiiko jengamittari?
  Olikos tossa puolapaketti takimmaisen venakopan päällä? jos se on saanu iskun niin on saattanu puolien ohjain rikkoutua.Eli se palikka johonka puolat tulee kiinni.KIpinä tulee mutta ecm ei tiedä sitä ja ei sitte auo suuttimia.
  Hommahan toimii niin että k.aks tunnistin antaa sgnl.n puolanohjaimelle joka antaa eri tiedon ecm:le joka antaa ennakkotiedon takasin puolanohjaimelle.
   
 3. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Juu, kaaviossa suuttimet on maa-ohjattuja!! Ei toimi jenkamittari startatessa (pitäiskös sen toimia startatessa??)!!

  Puolapaketti on lohkossa koneen etuosassa, ei ole saanut iskua!!
   
 4. sbf

  sbf Gearhead

  Kovasti muistelen että pitäis jengamittarin toimia myös startilla.Se on yleisin vika noissa toi puolanohjain.Siihen on shop manuaalissa tosi helppotajuinen vianetsintäkaavio.
   

Kerro tästä muillekin!