pontiac lemans 64 2d ht

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kake1, 24.7.2003.

  1. kake1

    kake1 1st gear

    auto on seissyt pitkään ja maalipinta on tosi huono. lisäksi verhoilu on nuhruinen mutta täydellinen. moottorina 326 v8 mikä omistajan mukaan on hyvä. vaihteisto powerglide. autossa veivi lasit ja erillis penkit. paljonko tällaisesta autosta kannattaa maksaa? auto on suht ruoste vapaa.
     
  2. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Sama koppa kuin GTO:ssa joten autosta saa vaikka mitä kivaa tehtyä. Ei ole Suomessa tullut vielä tuollaista 2d HT:tä vastaan.

    Hihavakio hinta-arvio 4000-5500
     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Mun eka avo oli tollanen.Mukava peli mitä nyt melko rauhallinen menijä, vakio powerglide kun imee tehot.Oli kermanvärinen,mutta nykyjään käsittääkseni metallin sinivihreä ja näyttelyissäkin vierallut.Eipä niitä ht:kään hirveesti ole näkynyt.Hinta-arvio kuullostaa realistiselta.
     
  4. dart

    dart Gearhead

    onkos kyseessä se yksilö mikä seisoo/seisoi mellilässä?
     
  5. kake1

    kake1 1st gear

    juu sama peli. siit tarvis 4000e antaa ennen ku se lähtis
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Yks 65 Lemansi on itelläkin ollut, toisen vähän projektikuntoisen hankinta on parhaillaan harkinnassa (juniori suunnittelee moista käyttöautoks). Toi 4000 ei oo mun mielestä pahalta kuulóstava raha tollasesta eli kuulostaa ihan hyvältä :smile:
     
  7. dart

    dart Gearhead

    multa siitä pyydettiin 35000mk ku sitä kyselin pari vuotta sitten.
     

Kerro tästä muillekin!