Pontiac LeMans

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mvonholt, 28.12.2019.

 1. mvonholt

  mvonholt 1st gear

  Tervehdys. Mitä hintaa Suomessa pyydetään otsikon mallin 1970-luvun alun ajokuntoisista ja rekisteröidyistä coupeista?
  Miten varaosien saatavuuden ja hinnan osalta? Kysyn koska yhden ehdokkaan 400 vaihdelaatikko vuotaa hieman tiivisteestä, ylätukivarsi eteen pitäisi vaihtaa, AC puuttuu (ostaa ja asentaa), kojetaulun päällä on kolmessa kohtaa halkeama ja vasen pakosarja vuotaa.
  Sitten tuossa kyseisessä 400 vaihdelaatikossa menee D päälle vain käyttämällä vaihdekeppiä 1 kautta, jos ei käytä 1 kautta niin pysyy neutraalina vaihteena...onkohan normaalia vai mikä on vikana?
   
 2. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Hinta on aina ostajan ja myyjän välinen asia ja siihen vaikuttaa monet seikat. Näkemättä 10-30000€ arvoinen auto. 1970 LeMans on autona pirun kaunis ja yksi helpoimmista harrastepeleistä. Mulla oli 1970 Skylark, joka on rungoltaan ja korikehikoltaan sama auto. TH400 loota on helppo, siihen löytää osia ja sen osaa rempata kuka vain, joka on automaattien kanssa värkännyt. Ylätukivarsia löytyy uusina, käytettyinä, (Chevellet, Skylarkit, Cutlassit, ElCaminot... on samat osat)
   
 3. impala67

  impala67 Gearhead

  tutustu www.amesperformance.com jos tarvitset uskonvahvistusta. kiva harrastepeli, ja uustuotantoakin saatavilla vaikeampiin osiin. ei kuulosta kovin vakavilta vioilta, nuo korjaamalla saat tehtyä autosta ”oman” parissa talvessa. kyseenalaistaisinbtuon a/c:n asentamisen itse- tosikiva varuste mutta kamalan kallis saavutettavaan hyötyyn nähden.
   
 4. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  AC on pappavaruste, omasta poistin. Ne kerrat ( kaks) ku Suomen kesäl tarvis, on mukavempaa veivaa ikkuna ales... :cool:
   
  Muokattu: 29.12.2019
 5. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Kaikkea saa. Sinänsä "helppo" rakentaa kun lähes kaikki nippelit ja nappelit saat reprona. Ponun myllyyn saat kaikkea, mutta esim alukannet ovat kohtuu arvokkaat. Tuo TH-400 on ihan perusloora siinä missä Moparin / Voortin loorat. En pitäisi laatikko ongelmaa isona.
  Pakosarjoja saat reprona ihan RAM-AIR versioita, evätkä ole hinnan kiroissa. Joku taisi kaupitella täälläkin Ponun pakosarjoja.
  Jos sulla on autossa TH-400 niin myllynä lienee 400 tai 455?
   
 6. mvonholt

  mvonholt 1st gear

  Ehdokas on nyt oma ja odottaa tallissa kevättä. On se magee. Mylly on tuo 400. Öljyhuolto tehty ja ylätukivarsi probleemaa ei ollutkaan vaan vika paljastui alatukivarresta . Sekin tehty. Pakosarjavuoto probleemaa ei ollut myöskään , vuoto löytyi pakosarjan ja pakoputken liittymästä. Tämäkin tehty kuntoon nyt. Täytyy palata tuohon laatikon tiivisteen vaihtoon hieman keväämmällä.
   
  manha, 1purehell ja Inlinee tykkäävät tästä.
 7. manha

  manha Gearhead

 8. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Onnistunein koppa GM:n tuotteista tuolta ajalta,15 vuotta sitten oli mahdollisuus ostaa moinen kohtuu hinnalla,vaan ei ollut silloin sitäkään rahaa,vituttaa vieläkin.....
   

Kerro tästä muillekin!