Pontiac Tempest Custom -65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja pete78, 28.4.2013.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    tämmöstä modausta tänään, raptorien paikalle red hots glasspackit..melko mukavasti jylisee. makuasioita toki tämäkin, ite tykkään

    [​IMG]
     
  2. pete78

    pete78 Gearhead

    Tänään tällästä töitten jälkeen kun ei muutakaan keksiny :)
    Mittareiden ja paisarin asennusta...kiekkamittari tosin vaihtuu autometer Z-series street tach:iin jonain päivänä...tuo romu näyttelee ihan mitä sattuu :)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tähti vehe,ei voi muuta sanoo. Tommonen olis itellekkin ykkösvaihtoehto ens talven projektiks vaan kun ei ole liiemmin tarjolla.. :( Pienenä kuriositeettinä mainittakoon että yhtä numeroa siirtämällä eri paikkaan on munkin ponun rekkari... :D
     
  4. pete78

    pete78 Gearhead

    kyllä käy meikäläisenkin makuun ihan viimesen päälle, toki on monia muitakii mitkä käy :)

    Joo...eihän noita pahemmin pyöri. Nettiautossa on muutama ollu parin vuoden sisään...tosin tuota 65:sta muistaakseni on ollu vaan 1kpl.
     
  5. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Meillä on sitten se ero että mulle ei käy moni muu...Tempestin hankalan saannin takia otan seuraavaks kiinnostavimman,cordoban.Sekin erittäin aliarvostettu auto,noita "personal coupeja" ei ole ihan tosta vaan valita,pitää osata tarrata tilaisuuteen. Ja vähän tohon yhteen aiempaan viitaten,tulisivat v-8:in toimituksesta näitä kattomaan!! Mustangeja(hohhoijaa..) ja challengereja(krooh,pyyh)on useita kymmeniä tähän nähden.
     
  6. pete78

    pete78 Gearhead

    Kyllä, henkilökohtasestikkin silmäilen aina siihen malliin liikennettä ja tapahtumissa autoja että koitan tempestiä ettiä...big wheelssistä löytykii toinen 65:n 4D. Mielenkiintosta juttua riitti omistajan kanssa siinä autoja katellessa.

    senkin olen huomannu tapahtumissa että alkaa nuo chargerit yms olla jo puuduttavaa kateltavaa. hienoja vehkeitä tosin viimesen päälle mutta alkaa olla melko lailla paljon yhtä ja samaa värkkiä. sitte jotkut erottuu joukosta jollain lailla ja niitä tulee sitten enempi kateltua ja tarkemmin. kameraakaan ei ole jaksanu tapahtumissa enää mukana kuletella samasta syystä.

    mitä tulee tuohon että mikä kävis niin oikeestaan ensimmäiset mitä mieleen tulee on tempest, Le Mans ja GTO, mutta tuon keulan takia 1:n on tempest.

    sitä en tarkalleen tiiä mitä eroo on tempestillä ja tempest customilla, mulla tuo on custom
     
  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Juu kyllä. Ford leiristä kukaan ei muista sitä Oikeasti hyvännäköstä eli mercin cougaria,kun kaikilla on kiire kuset housussa vouhottaa siitä iänikusesta mussesta..ja challet/chargerit alkaa olla peruskauraa jotka päätyy just tommosille "elviksille"...Missä on ne todelliset vereslihalla tehdyt,joissa on jouduttu miettimään mihin raha laitetaan,eikä roiskittu rahaa sinnetänne..??? On jouduttu paneutumaan siihen mitä tehdään...Lopetan avautumisen tästä,mutta idea oli tosiaan KUNNIOITTAA tätä vehettä,lisää näitä.
     
  8. pete78

    pete78 Gearhead

    monellehhan se on tuo neliovisuus kirosana :) meille käy todella hyvin 4D...huomattavasti mukavampi ottaa joku kyytiin ku ei tarvii pomppia ympäriinsä että saa jonku takapenkille...penskojenkin kanssa helpompaa.

    kyllähän 2 ovinen omaa silmää usein miten eniten hivelee mutta ei ole mikään kynnyskysmys. hyvä näin ja tällä mennään ;)
     
  9. pete78

    pete78 Gearhead

  10. pete78

    pete78 Gearhead

    hui helvetti! meinasin mielenhäiriössä myydä auton...enpä myykkään :D
     
  11. pete78

    pete78 Gearhead

    Aiheuttipa vilkun koskettimet melkosen pään raapimisen, kiroilun ja erinäisen tunnin epätoivosia tilanteita :)
    Jarruvalot ja takavalot eli omaa elämäänsä. 2 vuotta vanha rattiputki ja syyks selvis kuluminen.

    2 kosketinta. toinen vilkkuja varten toinen jarruvalon signaalia varten.

    Nuo 2 kosketinta otti kiinni toisiinsa välillä oikeelle vilkutettaessa jolloin molemmat takavilkut vilkku.
     

Kerro tästä muillekin!