pontiac trans sport 2,3 öljypumpun vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rautasydän, 8.12.2013.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Meni ajossa öljypumppu, muutama sata metriä ennen kotipihaa katos paineet ja siitä heti parkkiin ja sammuksiin. Kävi siis vielä tässä vaiheessa, pumpun ratas rallatti iloisesti rutisten.. Onko mitään saumaa, että kone ei olisi saanut kohtalokkaita iskuja osakseen, eli lähinnä laakeriosasto? Mietin tässä kannattaako laittaa vielä ajoon vai ei. Just leimasin lokakuun alussa ja auto muuten timissä iskussa ja perheellisenä tarve tuolle tilahelvetille on olemassa ilmeinen. Toki pumpun vaihtuessa ne laakerit täytyy tarkastaa mutta kannattaako edes ruveta vai onko peli jo menetetty ilman koneen vaihtoa/ remonttia..
    Ja jos joku on moisen tehnyt niin onko miten iso töinen vaihtaa tuo pumppu? Öljypohja irti ja pumppu kouraan vai onko jotain erityistä edessä? Kiitokset jos joku asiasta hajulla oleva jaksaa vastata :wink:
     
  2. kjj646

    kjj646 1st gear

    No kunhan saat painittua ensin ö-pohjan irti niin olet jo voiton puolella. Kantsii ne liuskat siihen muutenkin vaihtaa,noissa kun on ollut kk-laakerivikaisia aika paljon. Ei homma hirmu vaikea ole mutta työläänpuoleinen ja lopputulos riippuu paljolti siitä onko kampura ottanut itteensä vai ei. Jonkinlainen ripustus koneesta ylös niin onnistunee, koneen korvakkeita kun muistaakseni joutuu ottamaan irti että pääsee käsiksi kaikkiin ö-pohjan ruuveihin eikä pieni nostatus muutenkaan hommaa haittaa.(tunkki laatikon alle tms). Pumpun vaihtossa ei mitään ihmeellistä.
    Omasta rempasta jo vuosia, mutta mutu pohjalta näin.
     
  3. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Kiitos! Onpa mukavaa, kun joku joskus vastaakin näihin:)
     

Kerro tästä muillekin!