Pontiac Trans Sport 3.1 ei käynisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja vette427, 18.6.2012.

  1. vette427

    vette427 3rd gear

    autolla oli ajettu illalla pihhaan ja sammutettu. aamulla tulupat vaihettu ja sen jälkeen ei enää käyntiin. :mad:
    kävin kahtomassa ko laitetta ja ku starttaa antaa hyvän kipinän 8ast eyk ja pensaa saa. mielestäni liikaa. kastelee tulupat. kun ottaa ruiskun piuhat irti ja starttaa kaasu auki hetken päästä yrittää käymään ja ku käyttelee piuhoja paikoillaan niin että saa pensaa, lupailee vähä mutta kun pistää piuhat kiini loppuu liian pensan takia se vähänenki yritys. on kuin olisi "ryyppy" päällä eli kuvittelee olevan kylmä keli ja työntää soppaa ihan sikana??
    onko koneen takana mitään anturia joka olisi voinu saaha siipeensä tulppa sulkeisissa??? :eek: niin ahtaat paikat ettei sinne nää mitään.
    vai passasko vaan että meni ruiskun ohjausboxi rikki yhtä aikaa?
    kiitos vastauksista jo etukäteen :)
     
  2. Väne

    Väne Gearhead

    Oisko MAP-anturin letku irronnut.
    Tai bensanpaineensäätimen letku irti.
     
  3. atobee

    atobee Gearhead

    Kokeile startata pitämällä kaasu pohjassa, saa silloin vähemmän bensaa.
     

Kerro tästä muillekin!