Pontiac trans sport/Olds silhouette pyyhkijöissä vikaa..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja MetalmaN, 18.7.2007.

 1. MetalmaN

  MetalmaN 1st gear

  Auto oli olds silhouette 93 3,8 ja etulasin pyyhkijät lopettavat välillä toimintansa eli onkos kellään ollut samanlaista ongelmaa?!
   
 2. PK

  PK 1st gear

  Joo sekä tuollaista että toinen variaatio ettei toimi tihku vaan pyyhkii kokoajan. Yksi ongelman syy on pyyhkijän moottorin kyljessä olevä "äly"laatikko johon sähkö tulee liittimestä. Otat sen moottorin irti, ensin mekanismin varsi ja sitten moottori joka on kiinni kolmella ruuvilla. Kun moottori on pöydällä avaat sen boxin kannen ja tinaat liittimen sähkönastat uudelleen kiinni piirilevyyn ja tarkistelet samalla onko muita löysiä liitoksia. Sitten ei muuta kuin kokeilemaan ja homma bueno (toivottavasti)
  Lähes kaikki korjaamot ostattavat uuden/korjatun moottorin. Tulee mieleen että korjaavatko ja myyvät taas kalliilla seuraavalle.
   
 3. sportfury59

  sportfury59 Gearhead

  itsellä oli maadotusvika..
  jostain syystä moottori ei maadottanut ,ei muutaku piuha kylkeen ja maihin toinen pää.
  itsellä meni monta tuntia kanssa kun nyppäs ton irti ja putsaus ja muuta kivaa..mut ei auttanut kun asensin takasin jotenkin joku osu moottorin kautta maihin ja huomasin vian..
   
 4. J.M

  J.M 1st gear

  offtopikkia!
  ei yleensä korjaamoilla mitään osia jemmailla ja korjailla...uudet osat pellin alle ja asennuksella/osalla takuu yleensä niin ei tartte viikon välein tekohengitellä...tietysti täällä on hyvä jakaa kaikki tieto niin jos mielenkiintoa niin voi itse näpräillä
   
 5. MetalmaN

  MetalmaN 1st gear

  Kiitoksia vinkeistä pitänee otta moottori irti kun tässä ehtii..tai viimestään kun se ei korjaannu enää itsestään :poff:
   
 6. MetalmaN

  MetalmaN 1st gear

  Do dii nyt varmaankin jo uskaltanee sannoo että korjaus onnistu ja vikahan oli pari irronnutta tinausta siinä piirilevyssä.
   
 7. Lumina APV

  Lumina APV 1st gear

  pyyhkijät

  No samma oli häär. Eli mun mobiilissa toi vika kutkutteli useamman vuoden ennen ku rohkenin irrottaa ton pyyhkijän moottorin ja pistää tinat uusiks. Eipäs oo sen koommin oikutellu.
   

Kerro tästä muillekin!