Pontiac trans sport puola-asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rautasydän, 31.1.2012.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Oli auto eilen huollossa. Tulpat vaihdettiin ja asentajalla oli vaikeuksia saada puolasilta paikalleen. Kotimatkalla moottori pätki oikein huolella mutta oli pakko ajaa kotiin, kun oli umpiväsynyt lapsi mukana. Kotipihalla autosta ulos tullessa haisi hyvin sakeasti semmonen palaneen muovin käry. Mahtoko tuosta hajota jotain? Joku puolista tms? Tyhjäkäynti kuitenkin tasaista mutta kierroksilla pätkii. Tänään vien takaisin korjaamolle mutta jos jollain on hajua mitä siellä saatto mennä niin kertokaa toki.
     
  2. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Kansi kunnolla paikallaan ja toimii taas, kuin kello. Vanhat tulpat olikin jo viitisen vuotta ja 52th kilsaa hoitaneet hommaa. . Mitään ei siis rikkonut, mikä lie se käry sitten olikaan.
     

Kerro tästä muillekin!