Pontiac trans sport temppuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ponisti, 26.12.2008.

 1. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  No nyt meni multakin kansi ponusta. Eilen liikennevaloista kenkien poistumisen jälkeen horisontti takana harmaana, ku pukkas nesteet höyryksi ja eiku auto parkkiin. Paljonko tuo nyt maksaa tuo homma, kun joku teistäkin onnekkaista on varmaan päässy tämän rempan tekeen. Uus kansi hommattava ilmeisesti, kun ne yleensä poikii venttiilien välistä. Mistä kansi ja mitä maksaa? Vai paaliinko jo? Hyvä auto muuten ja olen tykännyt. 30th aikalailla huoletonta kilometriä tuli hurruuteltua. Sinä aikana meni laturi ja abs-anturi. Leimakin on tuore ja mittarissa vasta 230th.
   
 2. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Tänään tutkittua. Lisäsin nestettä n. 3 litraa ja jähhdytysosasto täynnä. Auto käyntiin ja ajelulle. Lämmöt ei nouse, paisari ei kupli, kulkee ja kukkuu, pakoputkesta ei mitään savuja, sisälle tulee lämmintä, auton sammutettua paisarissa ei painetta, mistään ei vuoda mitään..? Mitä helevettiä tässä tapahtu? Tuntuu olevan kunnossa. Tä?
   
 3. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jospa termarilla on tullu dementia
   
 4. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Sehän tuo itselläkin tuli mieleen mutta miten se selittäs sen kadonneen veden ja höyryn? Lämmöt lähti nouseen vasta tuon pölläytyksen jälkeen. Kerrotaan vielä, että tosiaan liikennevaloista lähin talla tiskissä ja vedin ykösen ja kakosen läpi punarajaan saakka ja sitten oli takamaisema pilvessä..
   
 5. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Nyt on muutama päivä ajeltu silmät tarkkana lämpömittarilla ja auto toimii, kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Oon tullu siihen lopputulokseen, että nesteet oli vaan päässeet huomaamatta vähäksi, koska tiputtaa pikkasen vesipumpulta nestettä ja se savupilvi oli sitten ehkä karstaa talven jäljiltä, kun on hissutellen ajeltu monta kuukautta. Toinen vaihtoehto on se, että katti oli tukkonen ja oksensi saastepaskat ulos kerralla.
  Mitähän tuo vesipumpun vaihtaminen kustantaa vai onko miten huikee komma ihan ite alkaa tekemään. Ahtaassa raossa se ainakin on..
   
 6. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Nyt, kun pääsi eka kertaa valosassa ihmetteleen auton käydessä niin vuosihan tuo nestettä sekä öljyä oikein ilosesti. Neste tuli lämppärille menevän letkun kiristimen petettyä. No se on nyt vaihdettu ja vuoto lakkasi. Öljy taas tulee öljynpaineanturista mitä lähen tuossa juuri usapartsilta hakemaan niin saa senkin vaihdettua. Letkunkiristimen vaihdettua piti ajella kotiin kymmenisen kilometriä ja ei nouse lämmöt, sekä tulee taas sisälle kunnolla lämmintä ilmaa. No eikun anturin vaihtoon seuraavaksi. Näyttäs pahasti siltä, että säikähyksellä selvis :eek:
   

Kerro tästä muillekin!