Pontiacin oikean puolen alatukivarsi pitäisi vaihtaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja mvonholt, 20.1.2020.

  1. mvonholt

    mvonholt 1st gear

    Pontiac LeMans Sport coupe 1971 (400/400)auto ja oikean puolen alatukivarsi pitäisi vaihtaa tosi nopealla aikataululla (+ pohjaanlyöntikumi myös). Pääkaupunkiseudulla liikkeistä alatukivarsi pitää tilata ja menee viikkoja. Olisiko ehdottaa mistä saisin nyt tähän hätään kyseisen? hyväkuntoinen käytettykin käy kanssa jos ei uutta löydy .

    Saakohan alatukivarren takimmaisia heloja erikseen? ...voi tietysti olla ettei koska ne tulee tukivarren mukana.
     
  2. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Kysyppä Marjakankaalta, konekorjaamo.fi
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

  4. aric-z

    aric-z Gearhead

  5. LPV

    LPV 3rd gear

    Kyllä ne puslat tapaa saada vaihdettua. Vaihdoin tohon omaan yli 10 vuotta sitten ylä ja ala tukivarsien kaikki puslat ja nivelet. Samoja osia kuin esim chevy chevelleissä, tuossa sinun lemansissa. GM valmistanut miljoonia autoja tuolla alustalla.
     

Kerro tästä muillekin!