Ponu Grand Prix-89

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja human62, 9.9.2010.

  1. human62

    human62 1st gear

    Mistä hemmetistä löytäis mittariston ja valojen katkaisijoille olevia pieni kantaisia polttimoita. Malli on n. 3 cm pitkä putkilo jonka päässä polttimo on...kanta se minimallinen.
    Metro auto ei myy, US-parts ei ole....
     
  2. PK

    PK 1st gear

    Mitenkäs joku autosähköliike tai joku elektroniikkaliike. Polttimon kuva auttais kummasti, kun en muuten ymmärrä mitä eroa on "tavalliseen" mittarivalon polttimoon. Ai niin mites nippelit.fi sieltä sähkö/valo sieltä polttimot 12volttia.
     
  3. human62

    human62 1st gear

    No, ilmeisesti SouthWest Tradessa on.

    polttimohan on muuten tavis sellainen pienempi taustavalo joka yleisesti on käytössä minkatkaisijoissa ja lämmönsäätöviuille....mutta siinä on kiinteästi sellainen 30 mm pitkä ohut putki joka on kannan ja polttimon välissä.

    Vastaava "lyhyt" polttimo ei tuo valoa riittävästi...
     

Kerro tästä muillekin!