Porista Lahden seudulle 70kg. Paketti kuljetus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja three hundred, 23.12.2014.

  1. three hundred

    three hundred Gearhead

    Olisko kukaan Porinseudulta tulossa Lahdenseudulle? Olisi 70kg. Painava pikku rautanyytti kyytiä vailla. Yksityishenkilöltä ei kiito eikä itella huoli rahoja ottaa pois kyydistä. Korvaustavastaan luonnollisesti! Yv. Tai jpvuorinen@gmail.com tai 0400770727. Kiire ei ole! Eli nouto osotteen saa multa ja voin hakea esim. Lahdesta tai lähistöltä miten sovitaan...... :pinup: TV. Juha
     
  2. pontso

    pontso Gearhead

    laitappa viellä mittoja niin saatat saada sille kuljetuksen helpommin ja montako osaa se käsittää

    pete
     
  3. three hundred

    three hundred Gearhead

    Laittelin YV:tä. Voi soittaakin....
     
  4. pontso

    pontso Gearhead

    sillä mä vaan että tätä lukee moni muukin niin saa kuvan minkä kokosesta anopista kyse niin saattas tullakkin nopeesti tänne päin.


    tästä huutaa melkein teille


    pete
     

Kerro tästä muillekin!