Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    ....hyvvee savvoo, hiljoo ja kovvoo :D ei kai ny sentäs tulkkia :eek:
     
  2. chevy 4ever

    chevy 4ever 1st gear

    joskus kuullu siellä puhuttavan jotain ruotsin tapaista sekasikiö kieltä... vai onkohan oma promille määrä ollu liian korkea... mihin aikaan pornaisten mies meinaa tartata?
     
  3. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    voihan siellä ruattiaki tietysti kuulua :rotfl: no tuota jos auto lähtee viel käyntiin ni about 18.00 lähtis porvoota kohti
     
  4. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    niin, mites se ny onkaan??
     
  5. bbu-26

    bbu-26 3rd gear

    jaa kaippa sit pittee tulla ryörähtää?
     
  6. chevy 4ever

    chevy 4ever 1st gear

    minkä verran siellä on aikaisempina kertoina ollu porukkaa?
     
  7. ajw

    ajw Gearhead

    viime vuoden vikoissa ajoissa oli - no arvio - ehkä tuollaiset 50-60 autoa. tod näk enemmänkin kun eihän nuo pysyneet paikoillaan ja vaihtuivat vähän väliä. letka-ajosta ei tälle kerralle ole suunnitelmia, mutta seuraavissa voisi jo niihin panostaakin? eikös juu.
     
  8. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    no mihin aikaan nää ruisinkit/kokoontuminen on?? viime vuonna ei päässyt kun auto oli hajalla.. mut tänään tullaan!!
     
  9. ajw

    ajw Gearhead

    kuuen seiskan pintaan sitä porukkaa yleensä on alkanut valua paikalle. tän päivän sää saattaapi vähän verottaa...ja itse olen töissä virumassa. jurkele.
     
  10. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Aurinko paistaa, ja asfaltti kuivuu.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    S,,tana ruisinkiin tekis mieli.
    Täältä löytyy -68 Dartti pikkulohkolla ja 4 lovinen lähdetkö kuskiksi maksetaan bensat ja ruuat miten on.
    Tai jos haluut kyytiin kaks tai jos toi moparhullu naapurin akka lähtee niin bensat/ruuat ja 10€ ku joudut sitä kattelee :rotfl: :rotfl:

    T:Raaka
     
  12. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    no niin kaikki rohkeat immeiset ottakaa RAAKAAN yhteyttä ni pääsee joukko liikenteeseen :rotfl: täälläkin aurinko on näyttäytyny eli toiveita voi olla suht kuivaan iltaan.......paitsi,,,,ei ihan kaikilla, vai miten on RAAKA :rotfl: :poff:
     
  13. NXR-36

    NXR-36 Gearhead

    no jari,emäntä naulakkoon roikkumaan ja kumia katuun...eikö...
     
  14. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Juuri saamani puhelutiedon mukaan tapahtuma oli jälleen menestys.Ajoneuvoja paikalla edellisen syksyn kaltainen määrä!Uuta kalustoakin sapunut paikalle kiitettävästi,hienoa.Harmi että en itse päässyt mukaan,työ/kotitarpeet voitti tällä kertaa.......
    Jäämme odottelemaan kuvasatoa tapahtumasta.
    Jos joku haluaa jakaa kuvia,nakatkaa ne Porvoon cruizin sivustolle myös.
     
  15. ajw

    ajw Gearhead

    jees. fotoja tuli räiskittyä ja paikalla olleet laittakoon niitä tulemaan porvoocruizin@gmail.com - jos otitte videoita > tuupatkaa youtubeen ja linkki tuonne sähköpostiin niin saadaan näkyviin.

    rok. komeaa kalustoa. ensi kerralla otetaan muuten sitten letka-ajoa sovittuun aikaan. täytyy varmaan ottaa megafoni megeen niin saadaan kaikki kuulolle. pitäisikös tuo tehdä taiteen sääntöjen mukaisesti valmistajien mukaan (mopet, gm, fomoco, jne...) ja esim eurot omana letkan osanaan tms? vai mennäänkö nyt tämä vuosi isona palana? hehheh. :lol:
     
  16. ajw

    ajw Gearhead

    pari kuvaa:
    [​IMG]
    [​IMG]

    lisää tulee ainakin parilla kameralla otettuna kotisivuille tulevan viikon aikana jolloin lopullinen ulkoasukin pitäisi olla suht koht kohdillaan.
     
  17. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ihan mukava ja leppoisa meininki oli, autoja tuntu olevan ihan mukavasti. Jotkut vaan vois vähän miettiä että missä sudittelee, sen voi hoitaa jossain muualla kun autojen välissä! :soosoo: Tällä kertaa ei onneks ollu kiviä tms. vaan parkkis oli puhdas... Tai mitäs sitten kun se huussi lipeää räpylästä? Näissäkin tapahtumissa on lapsia aika paljon... Kävi vaan mielessä että kadun toisella puolella asuvat ei välttämättä myöskään hirveästi arvosta kuminpolttoa?
     
  18. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Eikös toi "zärkeri" BCH-3 ollut keltainen ja mustalla katolla kolmisenviikkoo sitten.
     
  19. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Just joo hyväkun ei tullu ketään säästy rahat ja "maine" :odroll:
     
  20. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

Kerro tästä muillekin!