Porvoon ammuskelu - jenkkiharrastajia menehtynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jube-setä, 6.7.2010.

  1. blandis

    blandis 1st gear

    mua vituttaa täs hommas kaiken eniten se että toi naapurin manne oli myyny sen aseen ! huom! alustavien tietojen mukaan !
    se nimittäin haettiin torstaina ja eilen oli kotietsintä !
     
  2. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Kaks viikkoa tuli oltua reissussa ja tämmöstä on tapahtunut sillä välin... pari vuotta sitten tuli oltua tuolla autolla la-iltana kuskina Powerissa. Sanattomaksi vetää. Osanotot! :(
     
  3. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Steven Seagalin reality sarjas:
    Kaveri lähti kyttiä kävellen karkuu ja heitti pistoolin kämpän sisälle,helyt ranteisiin ja tuomioksi kerrottiin 10v kakku laittomasta hallussapidosta.
    No tää oli tosin ehdonalaisessa, mutta kuitenkin.
    Siinä olis päättäjille ohjenuoraa, kun pohtivat seuraavan kerran tuomioiden pituuksia.
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Vaan tuntuu siltä että käsiaseet on nyt nillä joilla on pönttö sekaisin tai ovat fyysisesti rajoittuneita muuten ja kokevat aseet tarpeeseen kun muuten kyvyt ei riitä vastaamaan ympäristön haasteisiin.
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Pönttö sekaisin tai fyysisesti rajoittuneita muuten? :odroll:
    Pyörätuolipotilaat? Näkövammaiset? Pienikokoiset?
    Kyllä tänne jos jonkinlaista mutua kirjoitetaan... Yhdet luulevat, että luvallisen aseen voi tuosta noin vaan myydä pimeille markkinoille sanktioita saamatta, toiset luulevat että ostoluvan saanti on läpihuutojuttu, jotkut että rikolliset piittaavat laeista ja rajoituksista rikoksia tehdessään, joku oli nähnyt neljänelosen poliisin vyöllä roikkumassa... hohhoijjaa...
    Mihinkähän asiantuntemukseen tämä viimeinenkin perustui? Tietääköhän kirjoittaja, kuinka ISO neljänelonen oikeasti on?
    Ehdottomasti suurin syy näihin Porvoon murhiin oli se, että ympäristölleen vaarallinen elinkautisvanki päästettiin viranomaisten toimesta tekemään tuhojaan ihmisten keskuuteen. :(
     
  6. bootsi

    bootsi Gearhead

    Pieni munaiset. :wink:
     
  7. ajomies

    ajomies Gearhead

    Tää on paras :rotfl: :poff:
     
  8. SamiL

    SamiL Gearhead

    Älkää viitsikö vitsailla tässä keskustelussa, jonka aihe on perimmältään hyvin murheellinen.
     
  9. virta

    virta Gearhead

    Ei olisi onnistunut saamaan hengiltä noin montaa,,todennäköisesti olisi saanut hengiltä vain yhden yllätyksen turvin.
     
  10. VSOP

    VSOP Gearhead

    Kaipa tuo jo aiemmin harjoiteelleenakin olisi onnistunut. Jo 1993 sama kökköläjä puukotti ihmisen hengiltä ( tosin ilman MITÄÄN seuraamuksia).
     
  11. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

  12. caddy-61

    caddy-61 1st gear

    Surullinen tapaus

    Tappajaa ei voi koskaan eikä millään verukkeella puolustaa, mutta tänään on vihdoin tullut julkisuuteen tietoa ampumistilanteen toisesta puolesta (josta on ollut huhuja jo aiemmin) eli mäkkärillä ei kina ollut ihan yksipuolista, vaikka eräät ääriainekset haluavat sellaista kuvaa luoda. Ilmeisesti Åkerlundiin oli käyty kiinni ja kuten poliisikin kertoo, niin mies oli jäänyt alakynteen. Joidenkin huhujen mukaan hänen sormiaan olisi esim. ennen ampumista murrettu, vaikea sanoa onko totta. Se näkyy myös poliisin mukaan valvontakameran kuvista, että ampujan raskaana oleva vaimo oli yrittänyt estää ampumisen.

    Näin vaarallista miestä joka on vielä lääkkeiden vaikutukse alla ei kannata ajaa nurkkaan, myöhäistä ja jälkiviisasta tietysti puhua enää :(

    Erittäin halveksuttavaa on kyllä se, että jotkut ovat uhanneet tappaa paikkakunnalta kaikki mustalaiset vauvasta vaariin, siis ihmiset jotka eivät ole mihinkään syyllistyneet! Onneksi tämä ei ole autoharrastajien yleinen mielipide. Itse rakentelen autoja enkä totisesti halua kuulua mihinkään natsijengiin, jos suora puhe sallitaan.
     
  13. Maria

    Maria 1st gear

    Re: Surullinen tapaus

    Linkki > http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=2229951
     
  14. hotit

    hotit Gearhead

    porvoo

    Iltalehdessä pieni juttu muistokulkueesta, sivu9.
     
  15. Hoke

    Hoke 2nd gear

    Re: Surullinen tapaus

    Selviääkö siitä syy miksi mäkkäri jonossa on pitänyt nousta autosta ja lähteä edesssä olevan auton viereen haastamaan riitaa ?
    Ja vähän outoa tommonen huhujen levittely tässä vaiheessa.
     
  16. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Re: Surullinen tapaus

    Ompas fiksuja huhuja... no onko esa åkerlundin sormet poikki vai ei? vai kokiko sormet ihmeparantumisen samalla kun herra alkoi syvästi katua tekojaan joita ei edes muista? :wc:
     
  17. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Erittäin fiksua myös levittää juttua, että paikkakunnalla olis joku mustalaisten lynkkaus huhu kierrossa. Eipä ole korviin kantautunut. Totta helvetissä tommosen ampumisen jälkeen ihmisillä on tunteet pinnassa ja jotku sanoo mitä sylki suuhun tuo. Mutta näin ne jutut leviää ja tommosilta jutuilta pitää HETI leikata siivet!!
     
  18. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Re: Surullinen tapaus

    hmm tämän viestinkö takia rekisteroidytty forumille. oliko välttämätöntä? :soosoo: takaisin sinne ladaboardiin josta tänne exyitkin
     
  19. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Luin liian nopeasti ja näin aluksi tekstin tuollaisena. :eek:
     
  20. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    Re: Surullinen tapaus

    Olenpa joskus kuullut että huhut ovat hujuja, liekö jotain eläimiä kun liikkuvat niin nopeasti. Sormia katkottu... just, tän kohdan voipi heti unohtaa, yksikään uhreista ei ollut sormenkatkojia tyyppiä, se jos siellä on ollut käsikähmää ja rytäkässä olisi tullut pipi EI TARKOITA SITÄ ETTÄ SORMIA KATKOTAAN!!! enkä myöskään tarkoita tällä sitä että tietäisin siellä olleen joku vastaava rytäkkä, kunhan toin faktan esille uhreista.
    Ja siinä lehdessä luki että se toinen SYYTETYISTÄ oli fyysisesti yrittänyt estää tapahtumaa
     

Kerro tästä muillekin!