Porvoon ammuskelu - jenkkiharrastajia menehtynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jube-setä, 6.7.2010.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kaveri tais aiheuttaa koko heimolle niin paljon huonoa mainosta että olisko puolustuskin saanut sieltä sen todellisislta päämiehiltä ohjeet toimia niin että tosta rapsahtaa selkeä tuomio. Muutoinhan toi olis jälleen herättänyt aikalailla kaikenlaisia niille huonoja tuntoja ja kirjoituksia.
     
  2. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    siitähän voi keskustella että onko se oikein että yhteiskunta tarjoaa siedättävät olot ruokkii ja huolehtii hyvinvoinnista vaikkakin suljetussa laitoksessa.

    mutta onhan tuo sivistynyt ja fiksu tuomio, en toivo kyseiselle henkilölle mitään hyvää. selliin vois toimittaa kattoon asennettavan lenkin ja noin metrin mittaisen köydenpätkän...
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Olisi saanut munkin puolesta istua pikkusen vielä enemmän ja vaikka ulkotiloissa... Ei kuitenkaan tuo noita kuolleita takaisin ja ei kannata unohtaa sitä vaimoaan jonka jo teilas aikoinaan.. Henkilököhtaisesti en pidä ko rodun edustajista alkuunkaan. :mad:
     
  4. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Eikös se sanonta kuulu että 99% noista pilaa loppujen maineen, eli tuskin tuolla teolla on maineeseen juurikaan vaikutusta... Ittepähän ovat maineensa luoneet!

     
  5. Fordmotorco

    Fordmotorco 1st gear

    Mielestäni ei ole kovin pitkä kakku, koska tappoi kolme..15v per tappo olisi jo sinnepäin mitä tuosta olisi pitänyt tulla...vaikka USA:ssa olisi saanut varmaan 80v häkkiä tai kuolemantuomion.
     
  6. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Mitähän mahtaa tulla tuo kakku maksamaan veronmaksajille?
     
  7. Acadian

    Acadian Gearhead


    Liikaa!
     
  8. rapis

    rapis 1st gear

    TUKKA POIS LEIMA PÄÄHÄN JA SIPERIAAN!!
    ainaki uusinnat vähenis ja tulis halvemmaksi veronmaksajille jos myytäs tommoset venäjälle.
     
  9. jknR

    jknR Gearhead

    Noin 150 euroa päivä x 365 x 15 = noin 820000
     
  10. bootsi

    bootsi Gearhead

    Samaa ihmettelin minäkin :eek:

    Ainoa suoraselkäinen teko kyseiseltä henkilöltä, sillä asianajajahan on taatusti suositellut asian viemistä seuraavaan oikeusasteeseen... :mad:
     
  11. PauliP

    PauliP 1st gear

    Radion uutissa just haastattelivat Lampelaa, kertoi olevansa tyytyväinen tuomioon ja eivät halua valittaa ja pitkittää oikeuskäsittelyä ettei uhrien omaisten tarvitse olla epätietoisuudessa.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toikin mun mielestä kertoo siitä että siellä on pappa Hagert tai kuka siellä nykyään onkaan kingi päättänyt että toi Esa istuu nyt maksimit jottei niillä eli siis manneilla maine enempää kärsi taas lisää.
    Kyllä nekin osaa ton "pelin politiikan".

    Enempihän tosta olis vielä pitäny napsahtaa mut toi on kai sit se maksimi mitä Suomessa tosta voi saada.
     
  13. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Aika harvinaisia pelejä nuo. Lahdessa Vesijärven Auton vaihtoautopuolella oli 90-luvun alkuvuosina samanlainen, metallikultavärillä ja mustalla sisustalla. Liekö sama? Käytiin sitä teineinä ihailemassa. Samoihin aikoihin liikkeessä oli myös vähän kulahtanut hopeanvärinen 4-ovinen '59 Chevy.
     
  14. peltsi

    peltsi Gearhead

    Taitaa muuten valtionkonttori maksaa noi vahingonkorvaukset. Asianajokulut tulee valtiolta ainakin eli lopulliset kulut 300-350t€.
     
  15. jknR

    jknR Gearhead

    ^kun laskee mitä toi ukko on tullut jo aikaisemmin maksamaan yhteiskunnalle ja lisää siihen tekojensa aiheuttamat menetykset, niin kyseessä taitaa olla oikea viiden miljoonan dollarin mies.
     
  16. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    No jokainen heittää euron niin siitä selvitään. Sitten puol euroa mulle niin lupaan ettän tule yhtä kalliiksi koskaan.
     
  17. lincci

    lincci Gearhead

    Ehkä tosiaan puolustus heräsi tähänpäivään ja totesi että ei kannata enää puolustella syyllistä :eek:
    Mut hei ,must tuntuu että toi manne taisi saada 15 vuotta lisää elinaikaa, voi olla että jos vastaan olis kävelly niin olis jostain jenkkivehkeestä yllättäen kaasu hirttänyt kiinni ja jarrutkin hävinneet samalla :rotfl:
    OHO ku lipsahti, otetaas pakkia ja katotaan mikä jäi alle .... :rotfl: :rotfl:

    Toivottavasti (ei) törmää vankilassa amerikan auto äijiin..
     
  18. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Mun vaihtoehto ei ole poliittisesti correcti, mutta here is comes. Nappi ottaan vaan tommosille murhamiehille :eek: Olisi kaikille paras vaihtoehto.
     
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Samaa mieltä. Ainakin rikoksen uusijat varmaan vähenis... Ja muutenkin luulen, et osa porukasta varmaan harkitsis ehkä hieman pidempään kannattaako tohon rikollisen uralle lähteä, varsinkin jos ton kuolemanrangaistuksen lisäks sais muutenkin oikeita rangaistuksia, eikä mitään muutaman vuoden täysihoitoa... :odroll:

    Tietty sit on niitäkin joita ei kiinnosta vaikka sais kuolemantuomionkin, mut toisaalta nimenomaan ne juuri ansaitsis sen saadakin.
     
  20. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Miettikää nyt syyllisen kannalta. Nuorena tylsät puukot ,suvussa huonot ravihevoset , Tarja lopettaa tämän kauden jälkeen ei ole ketään armahtamassa. Ei ole helppoa. :wc: Niin ja unohtu mainita kunnalta kosteat polttopuut
     

Kerro tästä muillekin!