Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Kävipä tälläinen viimeviikolla: Posti kurvasi postilaatikolla ihan normaalisti ja lähti, kävin hakemassa postin ja totesin että siellähän oli ilmoitus lähetyksestä, oli kuulemma "yritetty" jakaa, mutta ketään ei ollut kotona?! No ei se paljon talon kohdalla jarrutellut.. No, sitten katsoin tarkemmin sitä ilmoitusta, niin paketin sais noutaa postista 3 päivän päästä! Tää tapahtu siis perjantaina, ja maanantaina vasta sais hakea. No, pinna paloi, ajoin postiin ja kysyin että mitä vitun pelleilyä tää on? "Täytyy postinkantajankin lauantai levätä" vittuiltiin tiskin takaa.
    Kysyin että onko mun paketti siis viikonlopun autossa, vai miksi sitä ei voi perjantaina hakea postista, niin ei osannut sanoa syytä..Kysyin uudestaan, että onko se paketti nyt siellä autossa, vai onko se täällä sisällä, niin vastas että täällä. Ei vaan kiinnostanut lähtee sitä ettimään.. toinen virkailija sen mulle sitten haki. Että tämmöstä paskaa palvelua suomen itellasta.
     
  2. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Transpoint ja itella fuusioituneet tuossa joku aika sitten eli huononee vaan!!
     
  3. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Tämä on kai tosi juttu: yhtä tyyppiä rupesi tympäisemään rikkoutuneet paketit postissa, pisti
    ladatun haulikon pakettiin jne.- Häkki heilahti!

    Koodinlukulaitteet tuntuu olevan, mutta kaikki naputellaan manuaalisesti, ainakin omassa paikassa. Ei ole
    viitsinyt sanoa mitään!

    Samahan on tuo saatanallinen hitaus tyyppillisellä suomalaisella kaupan kassalla, tuntuu kuin jokainen tuote voisi hajota: siirretään hitaasti lukulaitteen läpi. Lontoossa oli aivan toista toimintaa jo 20 vuotta sitten!
     
  4. Herje

    Herje Double Gearhead

    Pointti oli nyt siinä että, Tavaraa työnnetään kyytiin täysin vailla järkeä sen oman leivän toivossa (alihankkijat).
    Tai sit jos pienemmät tavarat kulkee esim häkeissä/rullakoissa.
    Saattaa alle jäädä kevyttä tavaraa ja joku urpo survoo painavaa matskua päälle :soosoo: .

    Kuskin jälkeen sitä tavaraa käsittelee yleensä aika monta kättä/konetta ennenkuin se on asiakkaalla räpylässä...
     
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Joskus meinannut kokeilla jonkun iskusta laukeavan hajupommin laittaa mikä ei olisi vaarallinen ja haihtuisi nopeasti, mutta oksennuttaisi kaikki työn tekijät kerran lauetessaan niin saisi lukea lehdistä missä paikassa se laatikko on jalkapallona toiminut ja lähettäisi sen vielä särkyvä maksuisena.


    Sulla on väärät kaupat tai kassat, missä minä olen kaupassa käynyt katson hoikemman ja sporttisemman kassatytön/pojan niin liikkuu tavaratkin piipaimen ohi ripeämmin.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Ei ne kuskit tietääkseni niitä tavaroita lavalle tai rullakkoon pakkaa ja hyvin harvoin ne kaiketi muitten rekan kyydissä särkyy itella lastaa ja käsittelee miten sattuu jakelu keskukseen viedessä.


    Onhan joku painotalo oman postin tehnyt itelle kun ei painotuotteet mennyt perille tai ehjänä.

    Voisin mieluusti maksaa hieman enemmän kuin itellan taksat jos tavara tulisi ja tulisi ehjänä kotiin
     
  7. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    - Totta kai valitsen nuorimman, voi ainakin katsella kaunista naamaa, nimimerkki sovinisti :oops:
     
  8. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tämäkin riippuu firmasta. Mut terminaali pahin paikka missä nuo yleensä särkyy.
     
  9. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Joo meillä ihan sama homma viime viikon perjantaina. Koko päivä oltiin kotona nappulan kanssa. Oli posti-setä käyny ja jättäny lapun laatikkoon. Sen sijaan että oisivat vieneet sen v*tun paketin tohon lähipostiin joka on 1km päässä veivät sen takas lahteen jonne on lähemmäs 10km matkaa. Maanantai aamuna sitten toivat takas sen tänne että saa hakea postista....
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa Itella olla tällä hetkellä Euroopan heikkolaatuisin posti, siitä huolimatta se on myös yölivoimaisesti kallein posti.
     
  11. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ja sattuipa viimeviikolla myös; Emäntä hommas operaattorin kautta uuden puhelimen, ja se tuli sitten kotiinkuljetuksella; Kuski oli soittanut eukolle, että oli käynyt pihassa, mutta ei siellä ketään ollu kotona kun oli niin hiljasen näköistä.. No, olihan tossa chevy autokatoksessa ja itte olin sisällä, en vaan kuullut että oli auto pihassa, ovikello ei kyllä soinut, kun ei koiratkaan haukkuneet. No, se ajeli sitten mieluummin illalla vielä uudemman kerran meillä pelkän puhelimen takia.

    Ja kyllä muuten edelleen ihmetyttää miten halvalla esim. britit lähettää tänne suomeen tavaraa verrattuna suomihintoihin :-?
     
  12. SamiL

    SamiL Gearhead

    Täytyy tuohon nyt postinkin asiamiehenä kertoa, että tänä syksynä saatiin pakettien käsittelyyn semmoiset mobiilipäätteet. Aikaisemmin, kun joku tuli pakettiaan noutamaan, otettiin vastaan allekirjoitettu saapumisilmoitus ja annettiin paketti asiakkaalle, siinä kaikki. Mutta nyt luetaan ensin mobiilipäätteellä paketti pois hyllystä ja kirjoitetaan päätteeseen hakijan tunnistustiedot ja pahimmassa tapauksessa kirjoitetaan osoitekortista päätteen kännykkänäppäimistöllä ihan kaikki: Lähettäjän ja vastaanottajan nimi ja osoite, paketin JJFI-numero, lähettäjän IBAN-tilinumero, viitenumero, postiennakkosumma, noutajan nimi.... Siinä se jono kasvaa, kun tällä työtä nopeuttavalla vehkeellä leikitään :mad:
     
  13. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Asian vierestä, miten tuo "vastaa lainaten oikein " tehdään...?
     
  14. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    viimesen [/quote] merkin jälkeen omat tarinat

    edit. testi sivu ni ei tarvi sooloilla täällä
    viewforum.php?f=25
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Ja pyyhitään lainauksesta pois tarpeeton.
     
  16. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Tilasin Nippeli-Tepolta pyörän pultit tiistaina kello 16.00 ja kun tulin keskiviikkona töistä kotiin kello 15.15 oli maxikirje postilaatikossa jossa oli pultit. KÖYLIÖ - ESPOO väli alle 24 tuntia . Kyllä se Itella joskus tekee hommat nopeasti. :D
     
  17. SamiL

    SamiL Gearhead

    Totta kyllä, niin tekee. Kun tilaan Startaxilta Lempäälästä (200+ km) tavarat ennen klo 18.30, ne tulevat meidän postiin aamuseitsemältä - ja 14-pakettina! :eek:
    Siis heti seuraavana aamuna.
     
  18. SamiL

    SamiL Gearhead

  19. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tuossa alkusyksystä minulle tuli sellainen monipakettilähetys siis kaksi erillistä pahvilootaa mutta niinkuin samalla pakettikortilla ja vielä postiennakkona.
    Justiin oli tullut tämä uusi systeemi sinne Siwaankin ja kestihän se hetken.
    En kyllä alkanut rähjäämään palvelun hitaudesta, lähinnä kävi sääliksi, kun joutuvat olemaan yhtä aikaa kaupan kassalla ja sitten ihmettelemään miten se kone toimii. Joka ainoa numero piti sitten syöttää käsin.

    Kai sen teoriassa pitäisi toimia niin, että lukaistaan vaan viivakoodit paketista ja kortista sekä lyödään sitten ennakkosumma kassaan?
     
  20. SamiL

    SamiL Gearhead

    Lähetysvaiheessa ei ainakaan tallenneta mitään, joten kai se sitten jää määränpäässä tehtäväksi... Valmiiksi tallennettuja tietoja ei ole muuta kuin joidenkin postimyyntifirmojen lähetyksissä. Yksityishenkilöidenen ja valtion laitosten postiennakkolähetysten tietojen tallennus on jätetty määräpaikan iloksi :mad:
     

Kerro tästä muillekin!