Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  ^ Joku sovittaa niitä liivejä (?) par'aikaa..?
   
 2. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Soitin postin asiakaspalveluun. 10min päästä soitto takasi et paketti haettavissa. Oli tullu jo viikko sitte perille, eivät vaan olleet kuitanneet saapuneeksi. Liippalettiäijä oli tänä aamuna ärrällä sitä mieltä ettei oo heillä hyllyssä.
   
 3. ramman

  ramman Gearhead

  Se liippalettiäijä on nyt varmaan tuo hartsa69.n mainitsema sovittelija
   
  Gary Grand ja Nikuzai tykkäävät tästä.
 4. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  Nii mäkin epäilin.
   
 5. Naketti

  Naketti 2nd gear

  Mut olikin väärä kuppikoko ni piti laittaa eteenpäin :oops:
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 6. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 7. toyopet

  toyopet Gearhead

  Joo, posti taitaa kohdella kiinasta saapuvia lähetyksiä hiukan rennommalla otteella kuin "oikeita" posteja...
  Vaimo tilasi jotain rompetta (minun nimellä tietysti), seurailin sitä pakettia, tai kirjattu kiire siinä lukee, ja tänään sitten oli ilmoitus, että toimitettu vastaanottajalla.
  Ahaa, olen töissä, en kotona allekirjoittamassa mitään. Pojalle laitoin viestiä, että toiko posti kirjeen, ei tuonut. Hetken päästä tuli uusi viesti, oli postilaatikossa.
  Siis kirjattu kirje jätetty vaan postilaatikkoon.
  No ei siinä mitään sinällään, tavaran arvo on lähes olematon mutta jos käräjäoikeudesta tms. tulisi kirjattu kirje, jättäisikö ne sen sinne postilaatikkoon?

  Sama kuin joskus aiemmin muistaakseni kirjoitin, että paketti oli jätetty vaan portaille.
  Yleensä "oikeat" postit eli kotimaasta tai euroopasta tulleet menevät auton kyydissä tuohon asiamiespostiin, mistä ne on haettava mutta tuo oli vain portailla. Sinällään sekin oli ihan hyvä, ei tarvinnut lähteä ajelemaan 20km sen lootan takia.
   
 8. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Osaa postipellet jättää niitä paketteja jalkakäytävänkin varteen oven pieleen


  Monesti miettiny, et kun kaikilla virastoissakin asioivilla on henkilökohtainen asiakasnumero, niin miks hemmetissä se heti pitää kaikkii kirjeisiin laitella
  Jos se kirje on tarkoitettu Pertti Joonas Näsälle Kankikatu 8;saan Tuupovaaraan, niin oletettavasti voidaan olettaa, et se kirje löytää Pertti Näsän Kankikadulta ilman sitä hetuakin

  Mut jos se meneekin herralle Mugabe Ident Itythief osoitteeseen Kankeakatu 8 Uupovaaraan, niin ilman hetua sillä kirjeellä ei oikeen tee mitään pahojaan
   
 9. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Jaaha, joku janakkalalainen näyttää saaneen minun taajuusmuuttajan. Tosin en tiedä, onko virhe Postin vai kiinalaisen rihkamakauppiaan, mutta sinne meni. Seuraavaksi karhuamaan rahoja Ebaylta tai Paypalilta, myyjäkin kun on näköjään potkittu Ebaysta ulos.
   
 10. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  USPS:n "Pika"kirjettä oon odotellut muutaman päivän..
  Lähti Tennesseestä 18.7.
  Tuli Hki-Vantaalle 24.7.
  Itse kaivelin seurantatietojen perusteella esiin ja tullasin 27.7.
  Siirtyi postin kuljetukseen 30.7.
  Nyt 1.8. se on luovutettu vastaanottajalle?!? Ei ainakaan mulle..:confused:o_O

  Vähän kiirekin olisi jo, kun ei Capricessa nopeusmittari toimi pyörittäjän puutteen takia. Huomenna on viimeinen katsastuspäivä.:mad: Jos pyörittäjä tänä iltana jostain löytyy, niin saan mittarinkin toimimaan.:D
   
 11. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ainiin onnittelu kortti tuli helsinkistä ja avoimessa kuoressa, pitännee muistaa soittaa et oliko tarkotuksella auki vai ei, mut jos oli niin parempi olla auki kun silloin sen avaamisesta ei jää kiinni, niin se jatkaa matkaa "lajittelussa katoamisen" jälkeen
   
 12. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ebaylta ja Paypalilta tuli ilmoitus rahojen palautuksesta, eli hyvinhän tämä meni. Eikö mihinkään voi enää luottaa?
   
 13. Turre11

  Turre11 2nd gear

  Ebay ja paypaliin voi, näköjään
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 14. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Joskus toimii, eilen aamupäivällä tilasin yhden virtalähteen ja nyt se on mulla kourassa.
   
 15. -tl-

  -tl- Gearhead

 16. Sierra

  Sierra Gearhead

  Torstaina 10.30 tilasin 09 numeroalueelta uuden moottorin ruohonleikkuriin, perjantaina 10.30 postimies koputteli talon oveen pakettia tuoden.
  Ettei ois liian positiivista, tää tuttu postimies kertoi että jos joku postin suhmurointi menee läpi niin palkka putoaa noin 8euroon tunnilta. Siis täh!?
   
 17. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Perkeleen rikkurit lajittelussa oli särkeneet paketteja ja sisältöä oikeen urakalla varmaan potkineet pitkin hallia

  Paketin päästä törröttää sisältöä ulkona ja kourallinen osia puuttuu valopuusta

  Sit emännän odottama joululahja oli kuorestaan rikki, eikä loota ollut ees pahemmin rytyssäkään, eli se on pakko olla pudotettu jostain tahallaan
   
 18. darpen

  darpen Gearhead

  Ennen vanhaan ku Kouvolassa oli matkahuolto, olin siellä asioimassa ja kattelin kun joku työntekijä pudotti kolme kertaa saman laatikon maahan.
  Yritti saada sitä pysymään rullakossa, mut ei oikein onnistunut.
  Toi oli vaan maan vetovoiman voitto hyllyttäjän älykkyydestä, mut en epäile etteikö noita heiteltäis ihan tahallaan.
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 19. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Korvausvetoomus postille, että olet rikkonnu paketit ja lisäät mukaan valokuvat. Kaveri sai 20€ käytetystä pelistä 80€ korvauksia kun jakso tapella. Hän oli kotona kun posti toi pakettia pihaan. Piti olla ovelle toimitus, kuski heitti vaan lapun laatikkoon että ei ollu ketään kotona. ( Ikkunasta seurasi että kaveri ei koskaan tullu ees ovelle). Hänellä oli myös pihalla valvonta kamerat rosvojen varalta. Noh hän riitautti jutun toimitti video kuva pätkän postilla postinjaosta ja siitä, että hänen piti ajaa 18km lähimpään postiin hakemaan pakettia + toinen takaisin + aikaa kului tunti. Uhkasi vielä vievän kuluttaja suoja-asiamiehelle toiminnan. 80€ tippu tilille korvausta. Kyllä ne joskus maksaa kunnon korvauksenkin töhöilyistä. Ainakin ei voi ees syyttää työväkeä. Ymmärrän että itekään tuskin kiinnostais paskaakaan tehdä postinhinnoilla mitään urakka hommia. Kokoajan on kiire, kiristetään tahtia laajennetaan jakelualuetta ja palkkapienenee. Sitten firman iso pomo nettoaa miljoonan vuodessa. Posti vielä hitain ja paskin kuljetuspalvelu noista. Ainakin pakettien osalta.

  Juuri eilennä UPS toi kotiovelle auton osia. To-iltana tilattu ja seuraavan viikon keskiviikkona kotiovella ja tavavat oli tilattu vielä englannista. Kyseessä oli 70x70x35 paketti joka painoin 5kg. Postin suomen hinnatkin olisivat varmaan samaa luokkaa kuin mitä itse maksoin moisen toimituksesta kotiovelle.
   
 20. -tl-

  -tl- Gearhead

  Toimitusjohtaja näyttää mallia miten niitä paketteja heitellään.

  [​IMG]
   
  Sierra, Chevadam ja Vermilion tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!