Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. Fargo

  Fargo Gearhead

  Ja korvaus hommasta varmaankin on huomioitu paremmaksi lisääntyneen työn takia, eikö?
   
 2. SamiL

  SamiL Gearhead

  Jep jep. Kuukausiliksalla saa kymmenkunta Big Mac-ateriaa. Ellei ota plussana.
   
 3. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Olivat sitten rikkoneet Oldsin lämppärinkennonkin joka isonveden takaa tilattiin. :wc:
  -Seuraavaksi pelattiin varmanpäälle, vietiin kennoitettavaksi tuusulaan vanha vuotavakenno ja haettiin itse , ei ollut aikaa taas odottaa paria viikkoa jahka sais uuden ehjän lämppärikennoston... :odroll:
   
 4. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Joskus vuonna nakki ja keppi piti duunissa ajella tampereelta nummipusulaan viemään jotain tarvikkeita kun matkahuolto ei ollu toimittanu semmosia sinne siinä ajassa kun lupasivat. Kun ne oikein aikatauluista katto että tavarat olis perillä ajoissa. En tiiä kuinka monen kymppitonnin vahingot siitä aiheutui, mut maksaja ei vissiin ollu matkahuolto
  olis kuitenki tullu helvetin paljo halvemmaks alunperin se että joku ajelee itte viemään, tai että joku hakee.....
  no ehkä kiireellisiä ei kannata lähetellä vaan viedä itte, etenkin kun on isoista rahoista kyse.....
   
 5. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  No on aika "fiksu" systeemi sitten. Ehkä se joskus tulee käyttöön tai sitten ei. Kehitys kehittyy...
   
 6. kurko71

  kurko71 Gearhead

  Laitetaan välillä positiivinenkin kokemus... Tossa viitisen vuotta sitten lähetin Kanadaan -65 Chryslerin kilometrinäytöllä olevan mittariston. Juttu meni suurinpiirtein näin; Maanantaina iltapäivällä vein paketin Saariselän asiamiespostiin(siis Lapissa), sanoen et tälläinen paketti lentorahtina Kanadaan. Ihme ja kumma, paketti ostajalla perillä Torontossa torstai-iltana, mun mielestä melko nopeeta toimintaa joka firmalla! :D

  Sampsa
   
 7. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  Ja välillä vähemmän positiivista:Iteljooni toi tänään trafin kirjeen jossa luki punasella "käyttökielto erääntyneiden verojen vuoksi",koskien tota työmatkatykkiä. Eräpäivä ollu joulukuun alussa. Vittu helpottais sitä maksua kun tulis ne laskut välillä vaikka kotia asti!Ei ollu meinaan eka kerta,syksyllä ruisailin oldsillaki verot rästissä pari viikkoa ennenku tuli karhukirje. Pikkusen vois vituttaa jos kilvet lähtee sen takia että jostain syystä ei oo lasku tullu perille...Jos näin käy joskus, saatan mennä laatikolle kahtoo :eek: että postipate laittaa postit oikeeseen lootaan...Naapurin mulkuthan varmaan polttaa ne jos sattuu niille menemään.
   
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  hulppea toimitusnopeus kyllä .

  toisinpäin menee kyllä aikaa, viimeviikolla tuli paketti Kanadasta kuuden viikon matkanteon jälkeen . sitä en enää kyllä muista että olinko pihiyksissäni valinnut halvimman rahdin vai en .

  kertoiko torontolainen mitä varten hän haluaa kilometrimittariston ?
   
 9. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Canadassa on käytössä kilometrinäytöt, ei oo maileina...
   
 10. joteam1

  joteam1 Gearhead

  Mulle käynyt nimenomaan Trafin kanssa parikertaa tolleen.
  Soittelin Trafille ja kysyin, kuinka voi olla mahdollista ettei ole ekaa laskua tullut, mutta karhu tulee. Ei osannut vastata muuta kuin että heidän tiedostojen mukaan on lasku lähtenyt.
  Kumma juttu että Itella hävittää vain Trafin ekat laskut, muttei karhuja, eikä muiden laskuttajien laskuja? Ihmettelin tuota myös virkailijalle, muttei hän osannut siihen sanoa mitään.
   
 11. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Samaa itellä osan trafin laskujen kanssa ja etenkin tapiolan ensimmäinen autovakuutuslasku ei tule.

  On niitä kyllä muitakin laskuja mistä tulee karhu, muttei koskaan ensimmäistä.
  Sais kaikki laskut tulla kännykkään niin tulisi perille ja oikealle henkilölle. Sähköpostia ei tahdo muistaa lukea.
   
 12. freetime-cruiser

  freetime-cruiser Double Gearhead

  Kumma juttu että meikäläiselle tulee aina laskut perille, eilenkin tuli lasku Soneralta vaikken vuosikymmeneen ole heidän asiakas ollut :odroll:

  Töistä lähetin varaosia asiakkaalle pari kuukautta sitten laskun kera. Pari viikkoa myöhemmin asiakas soitti ja kyseli missä osat viipyy kun kiire oli jo sillon pari viikkoa sitten...
  Ei muuta kun uudet osat taas postiin ja katoamisilmoitusta rustaamaan. Katoamisilmoitukseen tuli tyly vastaus: "ei voida toteen näyttää että paketti olisi otettu Itellan kuljetettavaksi".
  Tästä vielä viikon verran eteenpäin, niin se ensimmäisellä kerralla lähetetty paketti tuli laskun kanssa takaisin työpaikalle, "ei ole noudettu määräajassa" ja firman piikkiin palatusrahti tietenkin.

  Mokia toki sattuu itse kullekin, mutta Itellalle niitä tuntuu sattuvan vähän keskimääräistä enemmän...
   
 13. ajomies

  ajomies 3rd gear

  Virheitä sattuu aina, niin kauan kun ihminen on asioiden kanssa tekemisissä. Yhtä ja samaa syyllistä ei aina voi osoittaa esim. että olisi itellan tai mh:n syy, on niitä virheitä tapahtunut asiakkaillakin, ne vaan unohdetaan. Ei ole yks eikä kaksi kertaa kun esim. saapumisilmoitus on jäänyt laatikkoon tai viety roskiin mainosten tms. mukana, sitten niitä jotka "unohtaa" mitään tilanneensa, tai sitten iskee katumus ja helpoin tapa jättää paketti hakematta, ellei ole sitä ennakkoon maksanut. Näitä tarinoita ei kukaan omakohtaisesti kertoile, mutta yleistyy kokoajan. Mitä tulee vaikka postimaksun kalleuteen Suomessa, niin harvaanasutulla ja pitkillä etäisyyksilläkin on niissä omat osuutensa. Sitten kuinka monta 100% virheitä tekemätöntä löytyy......voin onnitella, jumalasta seuraava...........ylöspäin on löytynyt!
   
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Eikös jokaiseen pakettiin sais ton lähetyskoodin?

  Ite kun oon tavaraa tilaillu, niin on ollu ihan kätevä seurata paketin kulkua.
   
 15. kmovat

  kmovat 1st gear

   
 16. Hai

  Hai Double Gearhead

  Saa, ja myyjänä sen aina ostajalle ilmoitan.
  Ostajana taas odotan sen saavani.
  Sillä koodilla on vähän paremmat mahdollisuudet mennä tiskille tuhisemaan ja hengitystä pidättelemään.
   
 17. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Näin juuri, parhaassa tapauksessa sen paketin saa pari päivää aikaisemminkin kuin ilman koodia.
  Riippuu tietty voiko pakettia hakea itse mistään.
   
 18. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Ainakin firmat saa niin että kun laittaa Postin pakettiin vastaanottajan puh.numeron niin viesti lähetetään heti kun tuote noudettavissa postista.
  Eli luulisin että sama koskee myös yksityisten lähetyksiä.
  Kannattaa kysästä.
   
 19. ajomies

  ajomies 3rd gear

  Eikös tuo paketin seuraaminen netissä ole jo ihan tätä päivää, jos vain haluaa?
   
 20. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  On jos kukaan muistaa sitä päivitellä tai järjestelmä päivittää.

  Oli sellainenkin tapaus, että paketti oli tulossa ja seuranta näytti, et on lähtenyt, käsitelty ja kajaanissa. Siihen sitten se tyssäsi paketti tuli kotiin laatikkoon onneksi mahtui :-? sitten parin viikon päästä tuli lappu, että paketti olisi noudettavissa, katottiin seuranta koodia niin koodin mukaan paketti oli vieläkin 100km päässä kajaanissa :odroll: että se siitä hienosta systeemistä :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!