Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear


  Hmmmm mulle tullu monta viestiä et paketti noudettavana. Aatellu et oisko joku huijaus. En oo käyny kysymässä onko siellä jotain :eek:
   
 2. T.Hell

  T.Hell 3rd gear

  Itteä hämäs just eniten se ilmoitus paketista mikä on tulossa, kun aikaisemmin en ole moista ilmoitusta saanu. Yleensä sit vasta ilmoitus saapuneesta paketista. Mut olisko just erona se, meneekö paketti postiin vai automaattiin?

  Eniten pelästyin kyl tota mun nimiin otettua luottoa. Kaksi hiton kallista Iphonea, mistä kaikkine korkoineen olis tullu maksettavaa reilu 2700€... Ei kiva!
   
 3. kuutio

  kuutio Gearhead

  Meikäläisestä alkaa tulla totaalisen vainoharhanen niin postin kun matkahuollonkin luotettavuuden ja rehellisyyden suhteen.. mitäs jos siellä jo postin henkilökunta alkaa syyllistyä identiteettivarkauksiin ja alkaa ottaa omavaltaista palkanlisää..

  Itellä tällä hetkellä vaan kaks lähetystä hukassa..
   
 4. laakkius

  laakkius Gearhead

  Tää mun juttu koskee fedeksiä/postnordia, kun rockautosta tilatut 2 pakettia jumittivat vantaan terminaaliin. Kyselin että mitä ne siellä seisoo ja sain vastaukseksi että on yritetty toimittaa 20.1 ja ketään ei ollu kotona. Katsoin kamerasta että ketään ei ole pihassa tuolloin käynyt, joten ei pidä paikkaansa. Pahoittelivat Fedexillä ja sanoivat antavansa palautetta heidän alihankkijalleen(postnord). No seuraavana päivänä näin kamerasta kuinka auto kurvaa pihaan ja kuski onkii kontista yhden paketin. Toisen paketin se tollo vei takas fedexin terminaaliin vaikka jätetyn paketin kyljessä oli ohjeet toimittamiseen ja myös toisenkin paketin seurantakoodi. Että tälläinen tapaus tällä kertaa,..
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  FingerPost

  [​IMG]
   
 7. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Varmaan noita hukkuukin, mutta mulla pompahti laatikkoon juuri viime viikolla pari kirjettä, jotka oli maailmalta lähetetty mulle loka-marraskuussa.

  Toinen oli Hemmingsin tarjouslappu, kun tilaus oli päättymässä 12/2019. Muuten hyvä, mutta kun läpäreessä oli "please reply by xx Nov 2019". Ja nyt eletään kuitennii maaliskuuta -20 :D

  -JJ-
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Saksasta tilasin osia Paskattiin. 3 päivää kesti että tuli Ruotsin kautta Suomeen. Sen jälkeen paketti seiso 2 viikkoa jossain Postnordin varastossa, eikä sitä toimitettu viimestä 3km perille.
  Käytin automaattisen palvelun, että toimittakaa Matkahuoltoon. Ei onnistunut.
  Pari kohteliasta kyselyä, missähän paketti on? Lupasivat toimittaa Matkahuoltoon....
  Eilen meni sit hermot ja vittuilupuhelu PostNordin asiakaspalveluun ja tänä aamuna oli lähetti oven takana paketin kanssa....
   
 9. TransSami

  TransSami Gearhead

  Onkos tietoa miten tuo USPS-Suomen posti yhdistelmä toimii tällä hetkellä vai toimiiko lainkaan kun lentoja on vähennetty? Itellä paketti tullut reilu viikko sitten Chicagoon mutta sen jälkeen ei ole tracking päivittynyt.
   
 10. matti R

  matti R 2nd gear

  Alabamasta 23.3. lähtenyt USPS paketti saapui Suomeen 3.4. ja Postin seurannan mukaan tulossa tänään. Nyt jännittää jo!

  Usasta Suomeen kesti 10 päivää, ja sen aikana ei näkynyt seurannassa merkintöjä.
   
 11. Larry

  Larry Double Gearhead

  Postille kehut. Tänään tuli kirje perille oikeaan osoitteeseen väärällä nimellä varustettuna.
   
 12. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Postin mukaan usaan ei tällähetkellä toimiteta niin ei varmaan liiku sieltä tännekkään. usps - suomi seuranta ei ole toiminut noin kuukauteen.
  https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/maakohtaiset-tiedot
   
 13. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Mulla näyttää että on lähtenyt Chicagosta jo 28.3 ja sen jälkeen ei mitään päivitystä:mad:
   
 14. matti R

  matti R 2nd gear

  Ja eilen tuli perille kuten Postin seuranta kertoi. Joskus näinkin päin.
   
  rane58 tykkää tästä.
 15. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Ennen oli toisin, kaverit laittoivat kortin Canarialta
  osoiterivillä luki:
  Juoppo ************
  Puurtilan koulun takana
  Varkaus
  Finland

  ja perille tuli
   
  kuutio ja rane58 tykkäävät tästä.
 16. MJF

  MJF Double Gearhead

  Joulukortit löytää ainakin aika hyvin perille. Pari vuotta takaperin tuli kortti vaimon sedältä. Nimet oli toki oikein, mutta postinumero ja toimipaikka väärin. Osoitteenakin oli vain suunta tännepäin joka ei viittaa mitenkään osoitteeseen. No eipä täällä muita samannimisiäkään ole.
   
  rane58 tykkää tästä.
 17. TransSami

  TransSami Gearhead

 18. Jukka_S

  Jukka_S Gearhead

  Kuukauden ollut nyt yksi USPS paketti matkalla eikä se vielä näy mitenkään Postin seurntajärjestelmässä. Odotti tosin 2 viikkoa lähtöä jenkeistä ennenku tuli sitte Japanin kautta Suomeen. Eli on USPS:n seurannan mukana tullut Suomeen 3.4. Sen jälkeen ei mitään. Saas nähdä kuinka helvetin kauan kestää...
   
 19. INVICTA

  INVICTA 3rd gear

  Holleyltä tuli ups:llä paketti nopsaan. Viikonloppuna laitoin tilauksen, maanantai oli pyhäpäivä, tiistaina tuli tracking koodi ja torstaina romut kotona. Usps 28.3 chicagosta poistunut paketti ei vielä ole löytänyt perille. Veikkaan että Suomessa se on vaikkei tracking sitä näytäkkään. Täytyy varmaan kohta tilata uudet osat ja toivoa jotain muuta toimitustapaa vaikka sähköpostilla ennen tilausta.
   
 20. kuutio

  kuutio Gearhead

  Samoin mullekin tullu pari viestiä et tilauksenne on valmiina lähtemään mut pikkurahasumma puuttuu rahtihinnasta.....ja tällä hetkellä en oota mitn lähetystä..
   

Kerro tästä muillekin!