Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ebaysta ostin ja joskus kesäkuussa tilasin. Selkeällä enklannin kielellä siinä lukikin että verot ja muut maakohtaiset maksut vastaa ostaja. Vaan niinhän se on ollu aina.
   
 2. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

 3. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Kesäkuussa ei tainnut vielä löytyä alvin esimaksua.
  Voi olla että tämän 2.90 maksun joutuu maksamaan joka tapauksessa.
  Selvitellään ja katsotaan miten posti hoitaa hommansa.
   
 4. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Kesäloma-aika näköjään lamauttaa joka paikan. Postnordilta ilmoitus: ette olleet paikalla, toimitus ei onnistunut. No ok. Kukaan ei edes yrittänyt kysyä, milloin toimitus onnistuisi. En tiedä urpousprosenttia kuskilla mutta 100m asuinpaikastani on K market, jossa postnord noutopiste! Ota yhteys whatsapiin tai puhelinpalveluumme..oikein arvattu siellä takarivissä..kukaan ei vastaa. Kaikki on paskaa paitsi kusi!
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Posti toi Savonlinnassa seikkaileen paketin ihan kotia (Mikkeli) saakka.
   
 6. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Lahes´PostNord pelaa hienosti, viime perjantaina oli pari pakettia tulossa. Ensin kuski yritti tavoittaa tekstarilla ja en töissä pysty pitämään puhelinta mukana, en siis viestiä nähnyt. Myöhemmin kuski soittaa ja ilmoitti jättäneensä paketit suojaisaan paikkaan.
   
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  30.6 Ebay paketti maksettu tullit, käsittelymaksut yms... Tänään 22.7 on paketti vapautettu kuljetusta varten...
   
 8. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 9. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Kyllä Postiin voi vielä luottaa.
  Tänään postilaatikossa jakeluun vapautettu kiinan paketti.
  Pitihän se 2,90 maksu selvittää ja kaikki ok tältä erää.
   
 10. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

 11. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  DHL paketista itse tullauslupa, tullista ei löydy pakettia.... hienoa 30min tullin asiakaspalvelussa. Toivotaan että jotain tapahtuu. Soitettu 2x DHL asiakaspalveluun kun paketti on ollut jo maantaina Suomessa.

  Viime viikon torstaina olisi 20€+ xx summalla hoitaneet. Kettuileeko nää kun ihmiset tekee itse tullausta ja firma ei saa riistorahaa 20€+ kuluja alle 5min hommasta, jos kaikki toimis niin kuin pitäis.
   
 12. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

 13. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Eipäs nuolaista ennenkuin tipahtaa.
  Eräs toinen Kiinan paketti, saapunut 17 päivä, odottaa vuoroaan.
  Paketista ei ilmoituksia.
  Toivottavasti postin hyvä putki jatkuu...

  Paketissa muutama sarja an liittimiä letkulla.
  Pitääpä opiskella letkuja mihin soveltuvat.
  Tarkoitus liittää tehostin,laatikko ja kaasutin.
  Kaasuttimelle jäi sinänsä sopiva pätkä alumiiniputkea tankkilinjasta mutta liittimet arvokkaita.
   
 14. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Jatkoa. Kukaan ei vastannut mihinkään. Tänään katsoin numerolla tilaa..Yllätys, paketti lähetetty takaisin Autodocille. Kokemusta tällaisesta kellään, kuka joutuu maksaan ja mitä? Laitoin emailia postnordin toimitusjohtajalle, saa nähdä.
   
 15. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kattelin ebay.fr sivustolta tilaamaani kikkaretta ni sielläpä sanottiin että on noudettavissa postitoimipaikasta lähetystunnuksella tahikka saapumisilmoituksella. Jännä sikäli että postin mulkut eivät ole reagoineet mitenkään asiaan. Etsääviitsisitsää laittaa nyt vaan sen viestin jossa tunnus että pääsisin hakeen sen paketin. Luotan iipeihin enämpi kuin postiin että turha väittää ettei sitä siellä ole. Varsinkin kun viimeeksi talvella hain paketin pelkällä omalla nimellä ja saapumis ilmoitus siitä tuli monta päivää myöhemmin. Järjestelmän postille on varmaan kehittänyt joku kännissä tai työllistämistuella joku vajaatyökuntoisten ryhmä. Luulis ettei tarvi saapumisilmoitustakaan lähettää jos se on kerta jo haettu.
   
  Seevu tykkää tästä.
 16. Kippo6

  Kippo6 2nd gear

  Ole tyytyväinen, että sinulla on edes seurantatunnus. Sillä saat haettua sen lähetyksen.
  Mulle laittoi Saksalainen myyjä paketin ilman seurantaa ja posti päätti ystävällisesti jättää saapumusilmoituksen tuomatta. Kävin vielä asiamiespostissa kyselemässä, että josko viitsisivät katsoa onko siellä dhl tarroitettua pakettia mulle, mutta ei pysty, ei kykene.
  Yllätys, että paketti palautui lähettäjälle.

  Kumma taas kun muutamasta lähetyksestä on tullut useampi saapumisilmoitus, osa on ollut jopa OmaPostissa seurattavissa.
   
 17. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Käytännössä mitä tahansa lähetystä voi ja kannattaa seurata Omapostissa, eikä lähetyksellä tarvitse olla mitään tekemistä Postin kanssa, seuraa myös ulkomaisia lähetyksiä hyvin.
  Se kertoo usein myös kuka lähetystä kuljettaa/huolitsee, siellähän lukee usein tyyliin ; "Posti ei vastaa tämän läheyksen jakelusta, mutta blaa blaa" ja linkki sinne :odwink:
  Tuo Omapostin seuranta taitaa olla ainoa asia joka oikeasti toimii Postissa :rotfl:

  eBay:ssa kannattaa katsoa aina Order Details - Trackin Details, usein siellä on jokin seurantatunnus tai numero, jolla pääsee lähetykseen kiinni Globalin seurannassa tai se osaa usein ainakin vinkata mistä kannattaa etsiä.

  https://parcelsapp.com/en

  Oletko varma että lähetystä kuljetti DHL/Deutsche Post ?

  Jospa se olikin lähetetty HERMES:lla...silloin et koskaan saa lähetystä, se katoaa sen sileän tien.
  Vaikka sillä olisi seurantakin, niin se lakkaa toimimasta heti Saksan ulkopuolella....yhteistyökumppani täällä on PostNord, mutta se seurantanumero ei toimi sielläkään ja numero vaihtuu, mutta Hermes ei ilmoita sinulle tätä uuttaa PostNord tunnusta :odrealmad:
  Lähetystä voi kysellä PostNord:sta Herpeksen numerolla, he pystyvät kaivamaan sen uuden numeron sinulle, mutta vastaanottajan täytyy olla itse aktiivinen, muuten lähetys palautuu AINA Saksaan.

  Menetin itse kaksi lähetystä näin (200e), toisesta sain rahat takaisin PayPal:n kautta, toinen meni omaksi tappioksi ja oppirahoiksi :odconfused:

  Sen opin että Hermes on ihan PER....sta !!! :odrealmad::odrealmad::odrealmad::odrealmad:

  Aina kun tilaa Saksasta, pitää muistaa varmistaa että Hermes ei tule vahingossakaan kuljettajaksi :soosoo:
   
 18. Kippo6

  Kippo6 2nd gear

  Myyjä sanoi, että lähetti dhl:n pakettina. 9€ postikulu viittasi siihen seurannattomaan myös.
  Mulla meni 2 Hermeksen pakettia hukkaan (yhteensä ~300€) kummastakaan ei tullut mitään saapumisilmoitusta ja kun kysyin Post Nordilta lähetysnumeroa, niin olivat jo lähteneet takaisin Saksaan. Lähettäjiltä pyysin kysymään, että missä ne menee ja Herpes ilmoitti, että on toimitettu kuten seuranta sanoo. Joo, heidän seuranta kyllä näytti, että toimitettu Lyypekissä ja siihen jäljet päättyi molemmissa.
  Paras oli vielä se, että hain yhden Hermes/Post Nord paketin saapumisilmoituksella ja samaan aikaan siinä toimipisteessä oli toinen noista paketeissa hyllyssä. Jos olisin omalla nimellä hakenut, niin olisin saanut molemmat.
  Jännä juttu, että kaikista muista Hermes/Post Nord paketeissa on tullut saapumisilmoitus postissa, kun näihin on minulla ollut Post Nord lähetysnumero tiedossa.

  Moni saksalainen ebay myyjä tykkää lähettää Hermeksellä, kun se on muutaman euron halvempi. Mieluummin kyllä maksan sen 4-5€ dhl kuljetuksesta enemmän, jotta saan pakettini.
   
 19. matti R

  matti R 3rd gear

  Posti muuttaa omin päin esim USPS:n ja PostNordin kautta tulevia lähetyksiä maxikirjeiksi joilla ei ole mitään seurantaa. Ne ei näy OmaPostissa ja niistä tulee vain paperinen saapumisilmoitus postin mukana kotiin. Sen avulla voi hakea lähetyksen jos ehtii ennenkuin se on palautettu lähettäjälle
   
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Se ebayn haettavaksi postitoimipaikasta ilmoittama oli juuri tälläinen. Posti ei mitään ilmoitusta antanut. Hups ja ilmestyi viiveellä paperinen ilmoitus postilaatikkoon ja maxikirje siellä odotti noutajaansa.
   

Kerro tästä muillekin!