Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

 1. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Matkahuollos paketti Helsingistä Vantaalle. 27.11 lähtenyt siirtymään, ei vielä noudettavissa...
   
 2. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  Niin V8 jakaa kyllä pks alueella pks-jakelu ei Posti....
   
 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ei Kansantasavallassakaan aina mene putkeen. Nyt on paketti seikkaillut kuukauden pääsemättä rajojen ulkopuolelle. Ei onneksi kiirettä, vain työkalu mittarin neulan irroitukseen.

  Postnordin kuski säästi askelia ja jätti paketin pihalle, katoksen alle sentään kuitenkin.
   
 4. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Fedex valmiiksi tullattuna; Sunnuntaina illasta ostettu paketti lapasessa perjantaina ennen puolta päivää. Oli eilen illalla siellä kaupungissa, mistä Matti, Teppo ja Portion Boys laulaa ja ennen puolta päivää Jängällä. Tota voi kutsua jo Logistiikka-Centeriksi.

  Postilla hellässä huomassa nyt parhaat paketit viettää kahden viikon synttäreitä.

  No, Maailmaa vaivaava 3K:n pula on nyt meidän kaikkien ilona.
   
 5. proffa

  proffa Gearhead

  Kuulun brittipyöräkerhoon joka tietysti sijaitsee briteissä, maksoin joulukuussa jäsenmaksun ja lähettivät jäsenkortin. Nyt tuli postilta kirje jossa käskevät tullaamaan lähetyksen ja maksamaan käsittelymaksun. Kirjekuoressa ei ole muuta kuin muovitettu jäsenkortti. Lähetin postille palautetta ja odottelen vastausta. Kirje ollut jo kuukauden reissussa.
  Voiko postia enää suositella kenellekkään?
   
  Seevu, musta pässi ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
 6. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Eikönä sen kirjeen jossa ei ole kauppatavaraa pitäs poiketa tavaralähetyksestä. Jos Aune täti lähettää kirjeen ameriikasta jossa kertoo minulle elämänviisauksiaan niin miten tulliselvityksessä määriteellään arvo tälle henkiselle pääomalle? Eikä siellä muistaakseni olekaan tullin valikossa ainettomia asioita. Vittu ne on sekaisin siellä postissa.
   
 7. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  En tiedä vielä lopputulemaa, mutta ei oikein lupaavalta näytä. Lähetyksenseurannasta näkee, että 5.1 tuli maahan lähetys, josta ALV on maksettu jo ostovaiheessa ja Postilla oli tästä tieto, hoitelivat tullauksen (sikäli kun tullaamista on.) 10.1 on seuraava ja toistaiseksi viimeinen tapahtuma "Lähetetty kohdemaahan."

  Nyt jännitämme, mikä tämä kohdemaa mahtaisi olla noin niinkuin Postin näkökulmasta. Eihän Savo kaikkien mielestä ole Suomea, vaikka täällä Suomeen pitääkin verot maksaa.
   
 8. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Postin mielestä ainakin Pori ja Portugali kuulostavat sen verran samalta että viime vuonna lähettivät mun jenkeistä tulleen paitapaketin Helsingistä vielä sinne Atlantin rannalle ja sieltä se sitten aikanaan palasi takaisin Suomeen ja Poriin.
   
  Muokattu: 14.1.2022
  Kippo6 tykkää tästä.
 9. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kaikki paketit onnellisesti hyppysissä. Parhaissa meni lähes 4 viikkoa, mutta nyt iloinen asiakaspalvelija kertoi ruuhkan purkautuneen ja homman toimivan kuin rasvattu.
   
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Valehtelee korvat heiluen...tyypillistä posti propagandaa jota suolletaan automaattisesti asiakkaille :odconfused:

  Siellä on "vaihteeksi taas" kunnon ruuhka, pihat täynnä purkamattomia kärryjä...joten kannattaa varautua odottamaan muutama ylimääränen viikko :odmad:
  Omatkin tavarat maakaa siellä jossain kärryssä...ja niin kun koitin välttää ettei ne päätys Postin kuljetettavaksi kotimaassa, mutta lähettäjä päätti sitten käyttää Bring:a ja se siitä sitten kun yhteistyökumppani on täällä Posti :odrealmad:
   
 11. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Tuli sitten lopulta tänään. Ehkä siellä on ihan oikeitakin ongelmia koronapoissaolojen takia. Kaksi viikkoa hieroivat maahantulon jälkeen.
   
 12. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  Ranskasta tuli 18e tavara viikossa omaan postilaatikkoon ilman kuluja, ei se aina tunnu olevan niin vaikeata mutta sitten kun heitää vaikeaksi niin...!!!
  En jaksa uskoa näihin poikittain olevien ja räkätautien syyksi ihan kaikkea mitä väitetään.
   

Kerro tästä muillekin!