Postin/Tullin käsittelyajat

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 67_Camaro, 5.5.2020.

 1. palikka

  palikka 1st gear

  Hakemalla löytyi USPS:n sivuilta että tavara kulkee tiettyihin maihin, esim. Suomeen, vain merirahtina. Air to Sea diversion ja tällä hetkellä on laivattu kolmas satsi. PDF:ssä mainittu arvioita toimituspäivistä riippuen siitä mihin konttiin lähetys on eksynyt.

  https://about.usps.com/newsroom/service-alerts/pdf/air-to-sea-diversion-in-effect.pdf
  https://about.usps.com/newsroom/service-alerts/pdf/second-air-to-sea-diversion-in-effect.pdf
  https://about.usps.com/newsroom/service-alerts/pdf/alternate-transport-air-to-sea.pdf

  Pientä jännää itselläkin kun osien myyjä laittoi USPS seurantakoodin, jonka mukaan tavara ei ole lähtenyt vielä myyjältä. Piti laittaa mailia, että onnistuisko esim. Fedexillä. Rockauton paketti tuli sitä kautta viime viikolla normaalissa ajassa.
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Heps, Kiitos näyttää että heinäkuun alussa vaijerini voisi olla näpissä. Olisipa Postikin laittanut infoa...
   
 3. plagu

  plagu 3rd gear

  tilasin joku kk takaperin jenkeistä hilua, meni noin viikko niin postilta/tullilta tuli kirje että saapunut tullattava paketti, maksoin sen välittömästi, tästä meni vielä 1,5kk että paketti oli hyppysissäni. hidasta on toiminta täällä päässä.
   
 4. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Helmi-, maalis- ja huhtikuussa tilattua tavaraa ei näy, ei kuulu, paitsi huhtikuun puolivälissä tilattu tuli, kun siinä sattui olemaan Postin koodi ja siitä tuli myös Postin sovelluksen kautta ennakkoilmoitus, vaikka kirjepostina kiinakaman tapaan jaettiinkin. On tainnut Posti saada halpuutettua kustannuksensa tasolle, jolla ei postia enää jaeta.:mad:
   
 5. Joku tuntematon vanhempi naishenkilö toi meille tänään kirjeen, joka oli tullut hänen osoitteeseensa toiselle puolen kylää. Luottamusta herättävää, onneks oli mukava rouva, kun viitsi ajella tuomaan kirjeen. Jenkeistä ollut yks paketti usps:llä tulossa kohta pari kuukautta
   
 6. fenix

  fenix 2nd gear

  Losista, NY ja Floridasta tulleet Fedex paketit parissa viikossa.
  Mutta Usps hautonut Philadelphian pakettia kuukauden.

  On Its Way to USPS
  April 19, 2020 at 12:53 pm

  Departed Shipping Partner Facility, USPS Awaiting Item

  FOLCROFT, PA 19032
   
 7. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Kolme pikkupakettia ollut matkalla 1,5 kuukautta,sain niistä jo rahatkin Ebayn kautta myyjiltä takaisin,tiedä vaikka tavaratkin tulisi joku päivä.
   
  KeittoEki tykkää tästä.
 8. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  nythän perjantait jää pois ,kohta kaikki jaetaan vain yhtenä päivänä,saa postin johtaja bonukset vuoden lopussa ennenkuin posti veronmaksajien sylissä onkelmineen,ja johtaja 200 k kanssa potkut ,ja eikun seuraavaan hyvä veli firmaan.
   
 9. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Joo nyt kun tyyliin yli puolet mannerten välillä lentävästä kalustosta on parkissa ja loput lentää rahtia tarvepohjaisesti, niin lentorahti on todella pahasti tukkeessa... Ja se että noi seurannat näyttää et "dispatched for international blaablaa" siinä vaiheessa kun se paketti on piipattu jossain JFK:lla saapuneeksi sinne ei paljoo lohduta...
   

Kerro tästä muillekin!