Power Big Meet 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja moshpit, 27.1.2013.

  1. moshpit

    moshpit 1st gear

    Moi!
    oisko täällä jengiä joka olisi lähdössä otsikon tapahtumaan ensi kesänä, tai löytyskö muuten kokemuksia tai vinkkejä tapahtumaan liittyen?

    Ekaa kertaa olisi tarkotus kesällä lähteä sinne ja olisi kiva kuulla vinkkejä missä kannattais majoittua yms. Ja olisi tietty kiva kuulla myös jos joku isompi tai pienempi porukka olisi lähdössä sinne jonka mukaan yksi autokunta kelpaisi, yhdessä ois kiva reissata ja tutustua uusiin ihmisiin :)

    -Jamo
     
  2. guru

    guru Gearhead

    ei sinne kukaan mene paska paikka kuumakin tulee ja rapula
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    oikeaan poveritunnelmaan pääsee parhaiten käsiksi leirintä-alueella. me väsyneet sedät alamme olla niin velliperseitä että tulee mentyä hotelliin.

    hotelleissa on se mahdottomuus että ehkä vuodeksi 2014 vois löytyä jostain vapaata. keskustan carlssoniin sai viime vuonna aika viime tingassakin paikkoja. kysy sieltä.

    varaudu siihen että kone käy sitten TODELLA kuumana, että ainakaan kovin korkeaviritteisellä autolla ei kannata lähteä kruisailemaan jonoihin. ruuhkat on forssapiknik luokkaa paitsi että ne on koko tapahtuman ajan klo 10-23, aamuyöstä on paras hetki siirtyillä kaupungin alueella paikasta toiseen.

    aiheesta löytyy kyllä huimasti kirjoitettua ns.faktaa kun jaksat vähän overdriveä lueskella
    esim:
    viewtopic.php?f=1&p=2341768

    nähdään siellä!
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ei sinne kukaan mene. Minäkin olen parikymmentä vuotta siellä käynyt pettymässä, yhtä p*ska aina. Muutaman kymmenen auton letkalla aina satamasta menty.
    Siellä on kuuma, niska palaa, autot särkyy. Paljon humalaisia ja vonguttavat automankkojaan täysillä. Pöljät vonguttavat ihan ajokelpoisia renkaita savuksi ilmaan. Lisäksi valtaosin mongertavat ruotsia jota kukaan ei osaa. Onhan siellä ruuhkaa ja isoruokaisia amerikan rautoja. Ihan piloillani menen ensikin kesänä naureskelmaan sille päättömälle touhulle :x
     
  5. Fargo

    Fargo Gearhead

    hesasta jengi lähtee viikkarilla ke illalla ja takas su illalla stögiksestä.
     
  6. terop

    terop Gearhead

    suosittelen retkituoleja joilla helppo majoittua hetkeksi tienreunaan siis semmoinen tuoli jossa tietysti juomanpidike paikat.. juu koneet käy kuumana mut jos ajelee keskiviikkona ja torstaina niin vielä suht järkevästi pääsee liikkumaan esim myyntikojualueella jne. kruunuja taskut täyteen niin lentokentällä onnistuu ostot ja tinkaukset paremmin! edselillä varmaan kajaanista lähetään ja tällä kertaa turun kautta yli ehkäpä, viime vuonna ajettiin vaasaan ja siitä yli uumaja ja ruotsia näkiki sitte reilusti.
     
  7. impala67

    impala67 Double Gearhead

    vaasa-uumaja ja rantaa pitkin on hieno reitti, kaunista maisemaa ja pikkukaupunkeja. ja aina jännempää ajella ulkomailla kuin suomen puolella. yleensä kyllä jotain herkemmin hajookin aina heti rajan toisella puolen...
    jos ei muuta niin rengas.
    aurinkorasvaa kantsii ostaa laivalta ja ottaa mukaan joku päähine, vaikka vaan huivi. meinaan jos porottaa niin varsinaisella powerialueella ei ole varjoo missään.
    takakontti on yleensä tuhannen täynnä mutta olis hyvä saada mahtumaan ainakin tunkki, vararengas, hinausköysi, tyhjä kanisteri ja apukaapelit.

    kylässä on autovaraosaliike "autotec" auki 24h, kaupungin sisääntuloväylän kupeessa. mukava retkikohde kun jatkuva meininki päällä ja varaosahinnoittelukaan ei ole mitään riistämistä.
     
  8. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    suomalaisella leirintäalueella tullut pari kertaa oltua ja paikka on muuten hyvä,mut vessojen vähyys kiusaa aina aamutuimaan kun aamupaskalle tarvis päästä ja siin on 10-15 tyyppiä sua ennen. kaupungilla voi sitten varautua MONEN tunnin jonoon ja kaasupoljinta et edes tarvii sillä tyhjäkäynnillä ja jarrua painaen siellä edetään,mutta silti suosittelen sinne menemistä =)
     
  9. JariV

    JariV 2nd gear

    Sinne kannattaa mennä autolla ja ottaa varikkomopot mukaan. Auto parkkiin ja mopeteilla liikkumaan. Silleen siellä näkeekin jotain muuta kun edessä seisovan auton puskurin. Sit kun on vähemmän ruhkaa (niillä alueilla missä valtaosa ei liiku) voi liikkua autolla pitemmät matkat. Mutta esim. Go-Pedillä pisimmätkään matkat ei kestä juurikaan 20 minuuttia pitempään oli ajankohta ja paikka siellä mikä tahansa.

    Tai sit ajaa vastavirtareittejä. Niitä on siellä jokunen. Mutta monesti poliisit sulkee niitä, ei aina.
     
  10. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    kans kiinostais toi leiriytyminen siellä?? onko paljon leirintäalueita lähettyvillä??? autossahan voi nukkua vaikka kadunvarressa.... :D
     
  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Johannesberg taitaa olla alle parin kilometrin päässä huvialueesta, aiemmin mainittu Suomi-leiri vielä lähempänä.

    Sitten jos ajelu ei häiritse niin vielä suht´järkevän matkan päästä löytyy majoitusta helpommin eli vaikkapa Salasta tai Eskilstunasta.
     
  12. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    mikäs juttu toi suomi-leiri on??
     
  13. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Tarkoittaa varmaan paikallista Suomiseuraa, mutta jos sinne aikoo niin kannattaa olla todella ajoissa paikalla.
     
  14. Fargo

    Fargo Gearhead

    Suomi-Leiri on paras paikka koko ruotsissa.
     
  15. Otto79

    Otto79 1st gear

    Västerås mälarcampingen noin 1,5 km itse pbm alueelta suosittelen. Iso leirintäalue jossa menoa riittää 24h. Jos haluaa muuta kun telttailla niin pitää olla ajoissa esim mökit aina vuos eteenpäin varattuja ja jos kerran mökin saa niin on etuoikeus varata seuraavaan kesään. Muuten Siellä on esim hyvät wc/suihkutilat kunhan jaksaa vähä jonottaa :) Meillä oli viime vuonna fillarit mukana ja se oli hitti ton liikkumisen kannalta.
    Suomiseurasta ei kokemusta mutta vain hyvää kuullu :)
    Cruisingistä ja autojonoista tos ylempänä tuli jo.
    Taitaa jäädä tänä vuonna väliin pbm, on paisunu nii helvatin isoks koko tapahtuma nii ei joka vuosi viitti :) Jos kokeilis classic car week, Rättvikissä. Vähän rauhallisempi kuulemma..
     
  16. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    joo voin kuvitella, että jos tuntuu olevan pick nickissä pitkät jonot, niin kyllä tässä tapahtumassa täytyy olla ne flektit hollilla! nimim. pick nickissä juosten auton vierellä, pitämässä konepeltiä raollaan.
     
  17. hoge

    hoge 1st gear

    Taitaa tulla 5 kerta powerissa tänä vuonna. Hotellit on västeråsissa täynnä. Eskilstunassa oli jotain vapaana viikko sitten. Upea tapahtuma joka kannattaa kokea. Ja tosiaan jäähdytys kuntoon....
     
  18. Springer

    Springer Gearhead

    Yli 10v tullu rampattua ja taas lähetään, tällä kertaa turusta keskiviikko iltana? ja suomi leiriin mennään.
     
  19. 66monaco

    66monaco Gearhead

    68 avo chrysler suuntaa keulansa keskiviikkona 3.7 siljalle helsingistä poweriin! ja hotla varattu eskilstunasista 4 tähden elitestä! taas kolmen päivän pöhnä päälle :)
     
  20. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Mulla vuorossa 11. Kerta poweriin... Ti iltana Turusta olis tarkoitus iloisen seurueen startata 66 belair stw llä..
     

Kerro tästä muillekin!