Power Big Meet 2013

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja moshpit, 27.1.2013.

 1. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Samaa mieltä JariV:n kanssa, kannattaa tuolla ainakin kerran käydä katsomassa.
   
 2. impala67

  impala67 Gearhead

  anteeksi etukäteen, kirjoituksesi oli ihan asiallisesti kirjoitettu ja periaatteessa kaikki totta.... mutta:

  vooooooiii että minä niin mieleni pahoitin! kyllä vaan putosin kerrasta kun tätäkin netti-itkuvirttä luin. mobilisimi tapahtumat todellakin on oikea suunta jos haluaa nähdä 10-30 luvun kantteja tai vain kiiltäviä puleerattuja harvinaisuuksia. eheeii pojaaat väärä asenne, väärä tapahtuma.
  poveri on elämys ja se tulee kokeilla parina eri kesänä jotta löytää omat juttunsa sieltä. fiiinistelybiilielämystä kokemaan museoihin vaan. sorry ja heippa!
   
 3. unknown

  unknown 3rd gear

  Joo, ehkä odotukset oli ennakkoon liian korkealla.
  Tosin olettaisi, että maa mikä ylitsevuotavasti pursuaa esimerkiski harvinaisia ja hyvälaatuista jenkkiä, puhumattakaan Euroopan parasta antia, niin eipä tuolla näkynyt...

  Huomion arvoinen asia on, koska Ruotsiin tuotiin 1970-luvulla jo pelkästään hyvä autoja, niin tässäkin tapahtumassa oli helppo huomata, mikä auto on Suomesta, koska nämä on lähinnä niitä neli ovisia tolppia, MUTTA ei ruotsalaiset arvosta autoa ovien lukumäärällä tai tolpattomuudella, vaan sillä miten siisti auto on. Heille tolpallisuus ja neljä ovea on eksoottista ja harvinaista, koska niitä ei Ruotsissa juuri ole.
   
 4. Noi vanhimmat autot ja toisaalta tehokkaammat/erikoisemmat autot karsiutuu tuolta pois varmaankin osittain myös siksi että niillä ei voi ajaa tuolla ruuhkissa. Ne on vaan kuskattava sinne ja pois trailerilla.

  Moni tykkää kuitenkin autotapahtumaan ajella sillä harrasteautolla.
   
 5. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Kyllähän se on kokemisen arvonen tapahtuma ja siellä aika menee liianki nopeesti, ite olin ekaa kertaa ja hyvässä porukassa enkä varmasti vikaa kertaa, kyllähän noi ruottalaiset osaa juhlia ja hyvin pysyy siinä menossa suomipoijaatki mukana, ihan helvetin hauskaa oli ja hienoja autoja sekä ihmisiä.
   
 6. impala67

  impala67 Gearhead

  mustasaari oli ainakin erittäin hyvin edustettuna ku joka toinen suomiryhmä tuntui olevan sieltä...
  Tai ainakin pohojammaalta. Olihan siellä wanhat tutut sedät sieltä täältä mutta nuorempi ryhmä ainakin. Vaikuttaa ns. Kulttuuri olevan voimissaan edelleen waaassan suunnalla.

  Juu kyllä ruotsiautojen viimeistelytaso on aina kova ollut, mutta parhaat kustomit on aina suomalaisia. Kovasti olivat ruotsin kilvissäkin olevien kustomien omistajat että tämänkin käkkylän on suomalainen jarmo hitsannut ja tarmo maalannut. Tietty västeroos ny on vähä kuin länsi suomen provinssi. Niin paljon niitä suomensukuisia tuolla on.
  Ja hauska kulttuuripiirre on se että jos yhdelläkin ryhmästä on jotain suomen sukua verissään niin se kyllä varmasti tuodaan esiin,... Vaikkei enää sanaakaan osattais
   
 7. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Juu tää on tosiaan tullut huomattua, viimevuonna useat ruotsalaiset kierteli ja valokuvaili mun 71 4d novaa..
  Auto on hyvinkin siisti. Eivät olleet kuulemma ennen nähneet neliovista 68-72 ikäistä Novaa ja saatika noin siistiä yleensäkään....
   
 8. Jofa

  Jofa 1st gear

  En löytänyt 2014 threadiä haulla. Enkä viitsi tehä uutta tälle vuodelle.

  Meitä olisi lähössä pk-seudulta porukka Västerås:iin Ke 2.7 Sillinkillä.Takas Ma 7.7.

  Meillä 2 hyttiä ja 2 autopaikkaa. Saattaa olla että meillä jää ylimääräiseksi 1 autopaikka sekä jotain hyttipaikkoja.

  Jos joku haluaisi autopaikan tai hyttipaikan niin ottakee yhteyttä.
  Yksityisviestillä allekirjoittaneelle.
   
 9. 66monaco

  66monaco Gearhead

  Helsingistä tullaan keskiviikkona, viikkarilla, niskat punaisena '95 "us 12 valve" ramilla ja takas maanantaina...:) samassa seurueessa taas "jaloviina" caprise ja ruskea '75 avo buick
   
 10. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Joo, en oo jaksanu tehdä uutta topiccia, niin kuin en tehny viimekään vuodeksi, mutta taas lähdetään keskiviikkona punaisella laivalla (perinteisesti) Hesasta (perinteisesti) ja tullaan maanantai-aamuna takas Hesaan (perinteisesti) ja ´57 Buickilla mennään/tullaan (perinteisesti, paitsi viime vuonna ei oltu sillä) kyydissä Buickin omistaja + omistajan rouva + mä ja ensikertalaisena toiseks vanhin poika Esa 18v (täyttää vihdoin ikävaatimuksen), letkassa ainakin Tero ´51 Buickilla, muista en osaa sanoa, ennenkuin rannallahan sen näkee.....
   
 11. paja1

  paja1 Gearhead

  keskiviikkona punaisella paatilla katajanokalta 8) missä Ylli? vai onko metsänharvennus taas kesken,läskisoosi hellalla,naapurin pässikin tietty pitäs ehtiä kuohimaan ja nurmikin on leikkaamatta... :poff:
   
 12. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Ah, kesän kohokohta on pian ovella. Eräänlainen juhlavuosi itselleni, 25. vuosi putkeen Powerissa! :D Eikä mitään kyllästymisen merkkejä ilmassa, päinvastoin...
   
 13. impala67

  impala67 Gearhead

  pitäkää hauskaa, välivuoden kärvistely ny, ens vuonna taas
   
 14. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Ilon pilaaja :-? :rotfl: välivuodet sucks....
   
 15. Ylli

  Ylli Gearhead

  Keskiviikkona kyllä matkaan, mutta Tallinnaan...Jotenki taas tulee vaan, et miks ihmees jää väliin PowerMeet, mut näin tänäkin vuonna. Jos vaikka ens vuonna pääsis taas mukaan :odroll: On se vaan niin mahtava reissu, ainakin itelle :lol:
   
 16. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Vittuuuuu. Kuskit teki oharit..............mrrrrrrrr

  Nyt jos olis yhtään innokasta mukavaa kuski ehdokasta. Niin saa ilmoittaa

  Kulut maksetaan. Ja yösija löytyy.

  Saa olls myös tuore kuski ehdokas ;)
   
 17. Vesiapina

  Vesiapina 1st gear

  Viime vuonna oltiin ekaa kertaa ja oli kyllä paras reissu ikinä! Tänä vuonna joudutaan jättämään väliin kun ei auto ehtinytkään ihan aikataulussa ajoon. Noh, ensi vuonna taas uudestaan! :)
   
 18. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Kukaan? :)
   
 19. firesweep

  firesweep Gearhead

  Torstai aamuna lähdetään Turusta. Viime käynnistä onkin kulunut jo 20 vuotta 8)
   
 20. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  4 yötä vielä ja sitten GO
   

Kerro tästä muillekin!