Power Meet 2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arttu78, 29.3.2006.

  1. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Moikka,

    Ihka ensimmäistä kertaa tuonne lähdössä ja majoitusta tarvitsisi järjestää. Hotelli (kohtuuhintainen),mökki,leikkimökki tms. käy,telttailu ei kuulemma tule kysymykseen :odroll: . Neljä enemmän tai vähemmän aikuista.

    Jos joku pystyy auttamaan? Vai ollaanko jo myöhässä. Hirveästi en tarvitse vinkkejä,että kysy sieltä tai täältä kun jo jonkun verran on tullut soiteltua/mailailtua vaan jos jollakulla olis varma paikka tiedossa.

    Kiitos!
     
  2. amalo

    amalo Gearhead

  3. Katinka

    Katinka 1st gear

    Se on se suomi-leiri ihan ok vaihtoehto jos ei välttämättä tartte hotellin palveluja ja kestää "pienen" biletyksen. Sijainti tapahtuman kannalta aika mainio ja siellä on saunat ja ruokaakin saa sekä tietenkin pääsee osalliseksi iloisesta suomalaisesta reissumeiningistä.... :D :odroll:
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Joo, jos joku tuo kabanossit Suomesta tullessaan. Ruotsalainen makkara on paskaa. Teltta kainaloon ja menoks..
     
  5. veekasi

    veekasi Gearhead

    Noista hotelleista meidän suosikki on first plaza: ****, aamiaset, jääpalakoneet(tosin venskit tyhjentää ne kylmälaukkuihinsa jo aamulla), aivan keskustassa, lukittu parkkiluola(sopii ilman ikkunoita matkaaville ja avoille) kylän paras sauna 24.kerros. Ei biletystä eli sopii perheellisille hyvin. 2hengen huone oli n 80e/vrk ja huoneet sen verran isoja et lattiamajotukseen mahtus, sitä ei kyl kannata respaan kertoa tai edes kysyä!
    Eskilstunan lisäks reitin(E4) varrella on Enköping, mut bb haukkaa sen verta ettei kannata$$ ajella eestaas ja hotellit saman hintasia. Noihin hotelleihin tulee kyllä aina peruutuksia, jopa vielä kesäkuussa, kannattaa jäädä jonoon. Muutama vuos sitten saatiin tammikuussa ekaks yöks huone ja otettiin se tuumattiin et vaikka nukutaan autos, mut touko/kesäkuus tuli s-posti et huone molemmiks öiks. Ja jono oli aika pitkä. Sittemmin on varattu seuraava vuos jo lähtiessä!
     
  6. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Muistaakseni Västeråsista löytyi melkein kaikista suuremmista kaupoista ainakin HK:n sinistä lenkkiä, Kabanossia ja Campingiä. Kannattaa tietysti pelata varmanpäälle ja ottaa ne jo suomesta mukaan niin ei tarvi nälässä olla. :lol:
     
  7. RAIVO

    RAIVO Gearhead

    ...ja kun toi meininki aamuyöstä loppuu ja uni tulee, alkaa ruottalaisten helvetin kovaääninen aamu-uintituokio! Viime vuonna ne keksi että toi on yleinen uimaranta siinä grillipaikan vieressä ja tietysti siinen piti ängetä polskuttaa ja huutaa svärjee! :mad: Niitten oma ranta oli tietysti kovemmassa käytössä, joten osa niistä päätti tulla aina naruja potkien meidän telttojen välistä heti, kun aurinko nous...
     
  8. hot rod

    hot rod 1st gear

    Johanisbergin leirintäalue oli ihan hyvä (vessat kyllä aika karseat,yök!) ja lyhyt matka tapahtumapaikalle.Kyllä sitä muutaman yön köllöttää teltassa!
    Ruokaa mukaan kylmälaukkuihin Suomenpuolelta marketista ja juomat (KALJAA!) laivalta. :D
     
  9. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Eppäilen että tähän aikaan voipi tiukassa olla jopa leikkimökit ! Kymmenes reissu tulossa ens kesänä ja yks kerta oon hotellissa asunu, miusta vaan jotenkii jääpi kaikenlaista näkemättä ja kokematta jos ei harrasta "leirielämää" Kyllä yhen viikonlopun Ruottalaisia samalla leirintäalueella kestää, opettaa niille vaikka savvoo :lol:
    Meikäläinen ainakii tyytyy tänäkii vuonna telttaan, 10 asteiseen suihkuun,pilsnerkorviin ja Suomalaiseen olueen 8)
     
  10. eastwood

    eastwood 3rd gear

    mulla ainakin on varattuna huone hotelli City Esplanadesta, ihan keskustassa ja on sen verran hyvä tasoinen ettei tarvitse miettiä muuta kuin että mihin aikaan haluaa herätä
     
  11. Anders

    Anders 1st gear

    Mullakin olis tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa Poweriin. Osaatteko neuvoa kuinka täynnä noi autolautat on jos menee Helsingistä tai Turusta yli, meinaan missä vaiheessa kannattaa varata paikka? Kuinka kaukana noi leirintä alueet on itse tapahtumasta, niihin ilmeisesti maksaa erikseen sisään ja paikat ei varmaan lopu kesken. Mikä noista leireistä on se suomi-paikka? Vielä viimeisenä kuinka toi auton pysäköinti on järjestetty, tartteeko pelätä ilkivaltaa tuolla leirintäalueilla öisin?

    -Antti
     
  12. eastwood

    eastwood 3rd gear

    ehdottomasti tilaus sisään ensitilassa, laivat ovat jo täynnä ja peruutuspaikat kortilla
     
  13. jaketin

    jaketin Gearhead

    ne ovat tuona ajankohtana aivan täynnä. suosittelen matkan varaamista nyt jo. matka tarvii maksaa vasta pari viikkoa ennen reissua...

    leirintä alue on toisella puolella tietä, siis vastapäätä tapahtuma kenttää..
    en tiedä onko muita leirintä alueita??
     
  14. WEBASTO

    WEBASTO 1st gear

    Ainakin noille rahtilaivoille pääsee vielä edeltävänä iltana (finnlink,seawind)
    meininki ei tietenkään ole sama kun noilla isoilla laivoilla :-?
     
  15. veekasi

    veekasi Gearhead

    Noiden rahtilaivojen lähtösatama(turku,naantali) on vaan vähän väärä joillekin. menis jo satanen bensoihin laivalle ajoon. Muuten ne on kyl jees. eipä toi siljan hintakaan oo paha 181e/suunta(4hlö+auto), halvempi näytti olevan ku viikkari ja tukholman päässä lyhempi matka E4lle.
    Ja noista leirintäalueista, ainakin se tilapäinen siinä kentän laidalla(se apinahäkki) sielä on hiukan villimpää meininkiä, tosin näyttelyalueelle on konttausmatka. Ja jos kesällä sattuu sataan vettä...parempi omistaa hyvä neliveto...ja kahluusaappaat, se kenttä muistuttaa enemmän jotain offy-radan mutahautaa, silloin ei kannata kontata...voi saada mutaa suuhunsa ja hukkua.
    Jaket in... onhan oma matka varattu :poff:
     
  16. jaketin

    jaketin Gearhead


    jaa, etkö ole hoitanut sitä? :mad: :argue: :poff:
     
  17. veekasi

    veekasi Gearhead

    Jaket in... onhan oma matka varattu :poff:[/quote]


    jaa, etkö ole hoitanut sitä? :mad: :argue: :poff:[/quote]
    Emmä muista...en mä muista ees mitä mä söin lounaaks :oops:
    Kai mä jotain varasin...liittyköhän siihen seutulippu...ei se kelpaa siljalla...oonkohan mä varannu suomenlinnan lautalle :rotfl:
    No on ne, varmistin itseasiassa tänään...ku ei o laskua kuulunu...lasku tulee vast ens kuussa :wink:
    Ota rennosti...mut älä liian...ettei sulkijalihas falskaa :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Pidät vaan auton ehjänä...tai no mahutaan me kai hätätapauksessa yhelläkin, kun sulle aina sattuu ja tapahtuu??? Onhan mulla moniovinen perheauto. Tosin matkatavaroita täytyy pitää ikkunan ulkopuolella ettei o liikaa kuormaa ja peltisarjat raavi siks maata.
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead

    no jos sinne suomenlinnaan edes... onhan se lähempänä ruotsia :rotfl:

    yritän pitää auton kunnossa. toivottavasti dart on edes valmis silloin, jos ei muulla pääse...

    nyt täytyy vielä saada lomat hoidettua niin, että pääsee matkaan...
     
  19. hot rod

    hot rod 1st gear

    Siljalla Turusta oli ainakin tilaa kun eilen varailin.
    Onkohan täältä Sawosta ketään lähdössä??
     
  20. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Tyhmiä kysymyksiä, mutta kysympä kuitenkin...

    Kiinnostaisi joskus lähteä tuonne poweriin mutta muutama asia askarruttaa vielä mieltä... Eli:

    - Ovatko tapahtuma/leirintäalue samaa aluetta?
    - Jos ovat niin pääseekö tuollaisella "leppäjeepillä" edes sisälle koko(majoitus) alueelle?, olisi nimittäin tarkoitus nukkua autossa/teltassa
    - Mitä suunnilleen maksaa matka laivalla auton kanssa ruotsiin?
    - Paljonko ajomatkaa kertyy satamasta tapahtuma alueelle?
    - Jotain muuta mitä on hyvä tietää?

    Kiitoksia jo etukäteen ASIALLISISTA vastauksista.
     

Kerro tästä muillekin!